ATENTIE: PARTEA A DOUA LA RESTUL STIRILOR !

Aici veti gasi ce nu pot posta la blogspot din motive tehnice!
Si nelipsitul Youtube!

Obama e aici !

marți, 2 noiembrie 2010

Quo usque tandem Basescu abutere patientia nostra? (Pana cand vei abuza inca Basescu de rabdarea noastra?)


Fotografia de mai sus este de fapt prima coperta a revistei italiene "TERRA NUOVA" nr. 249, din aprilie 2010.

In timp ce tarile europene au inteles pericolul culturilor OGM (organisme modificate genetic) si lupta legal pentru impiedicarea semanarii oricaror culturi pe teritoriul lor, Romania s-a grabit sa le permita pe tarinile sale. Stiti ce presupune asta?
Ca mancand apoi porumbul si graul si cartofii etc. proveniti din astfel de culturi vi se vor produce in organism o serie de mutatii (modificari) in gene, care vor permite aparitia, instalarea si dezvoltarea unor boli "genetice" dintre cele mai grele, numai bune pentru a permite industriei petrol-chimico- farmaceutice si OMS (perpetuarea cu incasari de miliarde de dolari si euro). Si cand nu va mai fi nimic de facut pentru bolnavi (ca de fapt acolo se va ajunge), oricum cineva va jubila inca: cei care si-au propus decimarea populatiei Terrei prin diverse metode.
Domnule Presedinte Basescu, in mod concret ce faceti pentru a tutela cetatenii tarii al carei presedinte sunteti? Spre profitul cui s-a acceptat acest genocid? Pentru al cui bine? Cine se bucura de acest lucru? DE CE ROMANIA? DE CE COBAI? Qui bono? Cui prodest?
Quo usque tandem abutere patientia nostra Basescu?