ATENTIE: PARTEA A DOUA LA RESTUL STIRILOR !

Aici veti gasi ce nu pot posta la blogspot din motive tehnice!
Si nelipsitul Youtube!

Obama e aici !

sâmbătă, 6 decembrie 2008

Lectiile de Holocaust scapa de sub control

The Sydney Morning Herald 11 aprilie 2005


Elevii din Texas spun ca pe durata celor 3 saptamini de lectii de Holocaust, lucrurile au scapat de sub control cind "echipa" de elevi care juca rolul nemtilor au incput sa scuipe si sa loveasca "echipa" evreilor!
Exercitiile desfasurate in clasa a noua de la Advanced Placement Geography din Waxahachie Tx, la 50 km sud de Dallas au avut intentia de a aduce in prim plan realitatea intolerantei din perioada Holocaustului, au declarat oficialii scolii.
Elevii si profesorii au declarat ca "echipa" evreilor erau fortati sa se lipeasca de pereti atunci cind "echipa" germanilor trecea pe holuri.
De asemenea, elevii evrei (posibil sa fi fost in realitate evrei-N.T.) erau ultimii la servitul prinzului si trebuiau sa ridice resturile celorlalti.
Citiva elevi au declarat ca exercitiul a scapat de sub control cind elevii "germani" au inceput sa scuipe sau sa loveasca elevii evrei.
"I-au scuipat, i-au imbrincit pe scari, au fost cu adevarat cruzi."- a declarat eleva Tiffany Zimmerman. "Cred ca a fost crud si exagerat".
Ideea clasei a fost "sa invatam despre problemele intolerantei si discriminarii ajutind copiii sa inteleaga prin ce au trecut anumite persoane pentru a schimba lumea."- a declarat unei televiziuni din Fort Worth-Dallas, directorul scolii John Aune. El a mai declarat ca nu a primit nici-un raport privitor la atitudinile dure practicate de elevi.
Cred ca unii dintre elevi au fost putin aroganti dar m-am gindit ca nu ar strica sa aflam cum a fost atunci- a declarat elevul Trevor Smith.

Niciun comentariu: