ATENTIE: PARTEA A DOUA LA RESTUL STIRILOR !

Aici veti gasi ce nu pot posta la blogspot din motive tehnice!
Si nelipsitul Youtube!

Obama e aici !

joi, 21 mai 2009

Sprijiniti campania anti-cip

"Dati mai departe, puneti pe bloguri si mai ales, contribuiti - e insusi viitorul nostru in joc!"

"Oameni buni, venim cu rugaminte la cei care pot sprijini financiar, cu orice suma, campania anti-cip. Este nevoie pentru a plati gazduirea si realizarea unui site pe care sa se desfasoare virtual toata campania si sa fiti informati asupra activitatii celor implicati, pentru tiparirea unei carti despre problema actelor biometrice si pentru realizarea de conferinte, afise, brosuri, pliante etc. Va punem la dispozitie un cont bancar si va multumim pentru orice ajutor.
Cont Campanie
Fundația Petru Vodă
BCR Piatra Neamț
RO53RNCB0196 0277 8463 0002
Rugam pe toti cei care detin un site sa publice acest mesaj catre cititorii proprii.
http://apologeticum.wordpress.com/2009/05/19/sprijin-pentru-campania-anti-cip/

Asa cum puteti sa constatati, asemeni cetatenilor altor natiuni si conationalii nostri au inceput sa se mobilizeze in ritm tot mai sustinut, impotriva ingradirii libertatii si a controlului nedemocratic, la care intentioneaza sa ne supuna "Elitele". Bineinteles, ca orice campanie, pentru a avea sanse de reusita are nevoie de sustinatori si sa fie facuta cunoscuta. Sta in puterea dumneavoastra, a tuturor, sa contribuiti fiecare (cum si atat cat puteti) la blocarea acestei actiuni de cipare a oamenilor si a documentelor de identitate, cipare care mai devreme sau mai tarziu ne va transforma in indivizi fara personalitate, fara vointa, fara ganduri, fara sentimente, care nu vom putea face absolut nicio miscare care sa nu fie ingaduita de "STAPANI" . Sa ne unim impotriva imbecilirii individului si a transformarii sale in SCLAV-CYBORG.
Cititi, reflectati, povestiti si dati mai departe!
Omul a fost conceput ca sa duca o existenta de OM si nu de ROBOT; a curs sange si s-a platit cu vieti pentru a se ajunge la libertatea individului. Sa nu permitem celor puternici, bogati si nepasatori sa ne lipseasca de drepturi: de dreptul la conditia de OM, de dreptul la viata decenta, de dreptul la libertatea de gandire si actiune, de dreptul la apartenenta la propria familie, la propria natiune; de dreptul de a ne apara si pastra atat trecutul cat si viitorul.
Daca fiecare dintre noi constientizam cat suntem de puternici si intelegem cu adevarat ce inseamna concret aceste drepturi si unde se vrea sa se ajunga prin ingradirea, controlarea si negarea lor, cu siguranta vom participa la aceasta campanie anti-cip si impreuna vom reusi sa ne aparam si pastram conditia si respectul de OAMENI.

2 comentarii:

Raluca Irimie spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Raluca Irimie spunea...

e perfect adevarat tot ce ai zis, numai ca ar trebui sa te gandesti ca daca privim sub aspect religios, tot are sa se ajunga la asta. Diferitele pasaje din "cartile sfinte" au fost interpretate asa, fiind aduse ca dovezi clare pentru ce va urma. Iar mentalitatea generala e marcata, din cate am observat eu, de resemnare sau plutit dupa val, pentru "oricum, e scris! SI asa are sa se intample, fie ca vrem sau nu, sau fie ca facem ceva sau nu, in sensul asta". Sunt pentru miscarea asta, si am sa te promovez cat pot.
Multumesc de articol. (citesc ce postezi, in continuare, daca ai avut alta impresie)