ATENTIE: PARTEA A DOUA LA RESTUL STIRILOR !

Aici veti gasi ce nu pot posta la blogspot din motive tehnice!
Si nelipsitul Youtube!

Obama e aici !

sâmbătă, 19 iulie 2008

Un milion de teroristi?

paul craig roberts, antiwar.com 18iule2008


Schemele regimului Bush de protectie impotriva terorismului au atins cota maxima de incompetenta si de absurditate. Conform Uniunii pentru Drepturile Civile Americane, o organizatie privata care apara Constitutia Americana neglijata de catre americanii neinformati, sint la ora actuala un milion de teroristi pe listele de supraveghere.
Unul dintre ei este Jim Robinson, fostul adjunct al Procurorului General ale carui permisiuni speciale sint la zi! De fiecare data cind Dl. Robinson zboara cu avionul in scop de afaceri, este intirziat de completa incompetenta a mafiei terorismului care nu poate sa faca diferenta intre o persoana cu numele Jim Robinson care a slujitin cele mai inalte foruri ale guvernului de catre un terorist musulman.
Ce incredere putem avea intr-un guvern care nu poate face diferenta intre Adjunctul Procurorului si un terorist?
Dl. Robinson a afirmat ca "daca America ar fi un loc mai sigur datorita acestor sicanari de la aeroporturi as fi de acord. Dar nu-i asa. Cred ca aventura mea este similara cu cea a sute de mii de oameni care sint pe lista si care gasesc asta inconvenient".
Sute de mii de oameni pe o lista cu care nu are nici-o legatura?!
Da! Membri ai Congresului, Maici, veterani de razboi si alte "personaje dubioase" cu nume precum Robert Johnson si Gary Smith s-au vazut inclestati de catre ghearele acestei liste, cu putine sanse de a scapa."- Caroline Fredrickson, director ACLU Washington.
Sintem in America si nu in Germania nazista?
Cum este posibil sa ne protejeze "Securitatea" Aeroportului pe noi toti daca idiotii nu pot diferentia intre un inalt oficial guvernamental si un terorist?
Chiar credeti ca sint un milion de teroristi si nu a mai sarit nimic in aer de la 11 septembrie 2001, presupunind veridicitatea afirmatiilor guvernului!

Niciun comentariu: