ATENTIE: PARTEA A DOUA LA RESTUL STIRILOR !

Aici veti gasi ce nu pot posta la blogspot din motive tehnice!
Si nelipsitul Youtube!

Obama e aici !

miercuri, 11 februarie 2009

IMPLANTURI DE MICROCIPURI, CONTROLUL MINTII SI CIBERNETICA

de Rauni-Leena Luukanen-Kilde,
MD Fostul Chief Medical Officer din Finlanda 6 decembrie 2000


"In 1980 sociologul japonez Yoneji Masuda, “tatăl societăţii informationale” publicand o carte: "Cibernetica" îşi exprima nelinistea asupra faptului ca libertatea noastra este ameninţată. Yoneji Masuda se referea la o tehnologie cibernetica total necunoscută celor mai mulţi dintre oameni, o tehnologie care cupleaza creierele umane - via microcipuri - cu sateliţi controlaţi de la sol prin supercomputere.

Primul implant pe creier a fost efectuat în 1974 în Ohio, SUA, şi în Stockholm, Suedia. Încă din 1946 fuseseră introduşi electrozi în creierele unor nou-născuţi fără stiinţa părinţilor. În perioada anilor ‘50-’60 se introduceau electrozi în creierele oamenilor şi animalelor, în special în SUA, pentru cercetări asupra funcţiilor creierului şi corpului, cât şi pentru a se obţine influenţarea comportamentului. Acestea din urma poarta numele de control mental (MC) şi sunt metode ce au ca scop modificarea atitudinilor şi comportamentului uman. A exercita controlul asupra funcţiilor creierului a devenit unul din ţelurile armatei şi serviciilor secrete.

În urmă cu treizeci de ani, implanturile pe creier - atunci în marime de aproximativ 1 cmp - se puteau observa prin roentgenografie. Mai târziu, mărimea lor a fost redusă până la dimensiunea unui bob de orez, fiind fabricate din silicon, apoi din arseniat de galiu. Astăzi, sunt suficient de mici pentru a putea fi implantate în ceafă, spate ori în alte părţi ale corpului sau injectate în timpul unei operaţii, fiind aproape nedetectabile.

Din punct de vedere tehnic, astăzi, este posibil ca fiecare nou-născut să fie injectat cu un astfel de microcip, ce va servi la identificarea persoanei în cauză pentru tot restul vieţii sale. Despre astfel de planuri s-a discutat în cel mai mare secret în SUA, fără să existe vreo preocupare privind dreptul la viaţa privată.

În Suedia, în 1973, premierul Olof Palme a aprobat asemenea implanuri la deţinuţi, iar bătrânii din azile au început să fie implantaţi încă de la mijlocul anilor ‘80. Tehnica este descrisă într-un raport oficial dat publicităţii de autorităţile suedeze.

Oamenii ce poarta asemenea implanturi pot fi urmăriţi oriunde prin captarea undelor radio de joasă frecvenţă pe care le emit microcipurile. Funcţiile creierului le pot fi comandate de computere, care pot chiar schimba frecvenţa biocurenţilor. Pe post de cobai (animale pentru experimente ) în cadrul unor experimente secrete au fost folosiţi deţinuţi, soldaţi, bolnavi psihic, persoane cu handicap, homosexuali, femei singure, batrâni, copii de şcoală - fiecare din aceste grupuri fiind considerate “marginale” de către cercetătorii în slujba “elitei”.

The Washington Post relata, în mai 1995, faptul ca însuşi prinţul William al Marii Britanii a primit un implant la vârsta de 12 ani, pentru a fi gasit în cazul că ar fi fost rapit. O astfel de tehnica a fost folosită şi în timpul razboaielor din Irak. Supercomputerele de la National Security Agency (NSA) pot “vedea şi auzi” ceea ce soldatii traiesc pe câmpul de lupta cu ajutorul unui sistem special de recepţie.

În timpul războiului din Vietnam, au fost injectate soldaţilor implante care determinau modificarea cantităţii de adrenalina în sânge. Astronauţii americani au fost implantaţi cu microcipuri înainte de a fi trimişi în spaţiu, astfel încât gândurile şi emoţiile lor să poată fi urmărite şi înregistrate.

Un microcip de 5 micromilimetri (diametru unui fir de par este de 50 milimicrometri) plasat în nervul optic al unei persoane, “suge” impulsurile nervoase din acea zona a creierului responsabilă pentru miros, văz şi auz şi le trimite spre înregistrare unui computer. Odată recepţionate şi înregistrate, aceste impulsuri nervoase pot fi trimise înapoi spre creierul persoanei în cauză, via microcipului implantat. Cu ajutorul unui RMS pot fi transmise mesaje electromagnetice (codate ca semnale) asupra sistemului nervos, cu consecinta influenţării acestuia. Cu astfel de dispozitive RMS, persoanelor sanatoase li se pot induce halucinaţii vizuale/auditive.

Fiecare gând, reacţie, percepţie auditivă ori vizuală creaza un potenţial neurologic în creier, iar câmpurile electromagnetice pot fi decodificate în gânduri, imagini, sunete. Stimularea electromagnetică externă poate, aşadar, modifica lungimile de unda ale biocurentilor emişi de creier, ori poate cauza crampe musculare extrem de dureroase în scop de tortură.

Sistemul electronic al NSA este capabil să urmareasca şi să prelucreze simultan milioane de date provenite de la astfel de oameni. Creierul fiecaruia dintre noi are o frecvenţă de rezonanţă bioelectrica unica, exact cum fiecare dintre noi are amprente digitale unice. Odata detectata aceasta, creierul poate fi în întregime “programat” cu ajutorul undelor de frecvenţă electromagnetica (EMF) transmise din afara, prin trimiterea unor semnale electromagnetice care sint “traduse” ca imagini sau/si sunete. Acesta este unul din principiile razboiului psihotronic.

Printr-un astfel de implant viaţa privată a unui om este distrusă pentru totdeauna. Persoana în cauză poate fi manipulata în diferite moduri, i se pot induce reacţii felurite. Poate fi făcut agresiv sau letargic; i se poate schimba sexualitatea etc. Este posibil, deci, sa se fabrice un adevărat soldat-robot.

Aceasta tehnologie a început să fie utilizată în cadrul forţelor armate ale unor ţări NATO încă din anii ‘80, fără ca savanţii civili sau simplii cetăţeni să aiba habar. Aşadar, puţine informaţii despre aceste sisteme invazive de control mental pot fi găsite în jurnalele academice sau profesionale.

Metodele de control mental pot fi utilizate şi în scopuri politice, pentru a-i face pe oameni să acţioneze împotriva intereselor individuale sau de grup, ori chiar să ucidă, fără a-şi aminti nimic după aceea. Acest război tăcut este dus împotriva civililor şi soldaţilor de către Armată şi Serviciile Secrete. Din 1980, stimularea electronică a creierului a fost utilizată, în SUA, în secret, pentru a controla oameni fara ştiinţa şi acceptul acestora. Toate normele dreptului internaţional interzic manipularea în acest mod a fiinţelor umane.

Suntem oare gata să robotizam întreaga omenire şi să eliminăm definitiv viaţa privată, inclusiv libertatea de a gândi? Câţi dintre noi ar accepta încălcarea vieţii noastre private, astfel încât până şi gândurile noastre cele mai secrete să poată fi citite?

Astăzi există deja tehnologia care permite înfiinţarea unei Noi Ordini Mondiale Totalitare. "

surse:
articolul "Microchip sui neonati"- in traducerea lui Stefano Pravo pentru
www.disinformazione.it

Site-ul original:
http://www.illuminati-news.com/Luukanen-Kilde.htm

Acelasi gen de informatii gasiti si pe:
http://100777.com/node/163

Un comentariu:

Terra Mater spunea...

"Binevoitorii" vor incerca sa ne convinga de utilitatea acestora intrucat "ele ajuta" la identificarea bolilor din corpul pacientilor de la distanta, fara sa fie nevoie ca acestia sa se deplaseze la cabinetele medicale. Cum sa accepti tu, omule cu gandirea sanatoasa, obisnuit sa gandesti cu creierul tau, ca asa ceva poate fi adevarat, cand constati pe zi ce trece, pe propria-ti piele, ca medicii -din ce in ce mai multi- nu mai sunt in stare sa iti puna un diagnostic nici cand esti in carne si oase in fata lor. Ne arunca in fata motivatii care ne pot atrage, dar in realitate nu fac altceva decat sa incerce sa ne monitorizeze si struneasca dupa bunul lor plac. "Drumul spre infern este pavat cu bune intentii" sau "Drumul spre totalitarism este precedat de minciuni frumoase".

Va invit sa vizionati:

http://verichip.xhost.ro/index.htm

Inca odata se adevereste ca, cu o reclama bine facuta, deja ai vandut jumatate din marfa inainte de a o fi fabricat. Dar, ATENTIE la ceea ce afirmam in postul anterior: nu credeti ceea ce va spun ei; verificati, informati-va. Ignoranti am fost si oricat am citi tot ignoranti ramanem. Dar daca suntem mai informati, vom avea o arma puternica in mainile proprii: constientizarea realitatii. Si in momentul in care ajungi sa cunosti, vei sti sa actionezi si sa te aperi.
Nu tot ceea ce straluceste este aur; deci, invatati sa selectati "adevarurile" spuse de ei. Invatati sa ganditi, intrebati-va cat de mult bine ne vor cu adevarat ei, guvernantii, ce au facut ei bun pentru noi si cat rau, cat de dificultoasa ne-au facut viata. Intrebati-va (si raspundeti-va) cum de acum se arata asa de preocupati de destinele noastre, incat se zbat atat acum sa ne arate "grija" excesiva pentru sanatatea noastra, pentru timpul pe care l-am putea pierde pentru a rezolva anumite probleme. Chiar asa o fi? Pai si atunci de ce dau tot felul de legi prin care ne ingreuneaza tot mai mult pasii si ne obliga nu numai sa stam pe loc, dar chiar sa dam inapoi? De ce nu ii preocupa faptul ca acum, in al 21-lea secol sporeste numarul oamenilor care isi duc traiul in cocioabe si fara curent electric, fara hrana suficienta si fara acces la itemul sanitar? Cui folosesc cu adevarat aceste cip-uri si documentele biometrice? Noua sau lor? Si la ce folosesc cu adevarat? Opuneti-va acestor masuri. Nu trebuie sa va fie frica.
Ei stiu ca noua ne este frica. Ei stiu ca pe fondul acestei frici isi pot permite cu tupeu sa avanseze in actiunea lor de supunere si comanda si sa dispuna de noi asa cum vor, decizandu-ne destinele fara sa le pese de noi. Ei nu mai au respect pentru OM si VIATA. Acestea sunt doar instrumente in mana lor cu care isi sporesc conturile si isi satisfac nevoia bolnava de a ne comanda si a dispune de noi dupa bunul lor plac.
Redescoperiti-va curajul si demnitatea de a spune NU acestor abuzuri. Daca asta inseamna sa traiesti in democratie, NU, multumesc, eu "democratia" asta nu o doresc.