ATENTIE: PARTEA A DOUA LA RESTUL STIRILOR !

Aici veti gasi ce nu pot posta la blogspot din motive tehnice!
Si nelipsitul Youtube!

Obama e aici !

luni, 16 februarie 2009

Microcip... holocaustul sufletului!

Nu microcipului...holocaustul sufletului!

Nota. Invitam la o lectura atenta a documentelor adunate in legatura cu argumentul, din surse credibile. Evenimentele descrise aici sunt sub ochii nostri.

NU ACCEPTATI PENTRU NICIUN MOTIV, IN FATA NICIUNEI NECESITATI SI SUB NICIO AMENINTARE MICROCIPUL SUBCUTANAT, IN MANA SAU IN FRUNTE.

Inserind drept cheie de cautare cuvantul "MICROCIP" sau "BIOCIP" sau pur si simplu "CIP" pe oricare motor de cautare, vor apare diverse documente care descriu aceasta aberatie a lumii contemporane, disimulata intre aparente avantaje. Sa nu uitam ca omul se naste fara artificii de orice gen.
In fata inevitabilului nu se va putea spune... "EU... NU STIAM!"

O persoana oarecare poate in mod rapid sa realizeze ca, si fara a fi sustinatori ai Bibliei, trebuie sa sa se ia act de toate cele. In orice caz, pentru un crestin aceste lucruri au o semnificatie deosebita,mai ales ca se refera la profetii. Si pentru ca ne-am imbarcat in acest ultim voiaj al istoriei omului, cer doar, celor care nu cred, sa considere aceste fapte in maniera rationala si sa le observe. In mod cert este un grup de putere care vrea sa asume controlul lumii. A existat mereu in visele societatilor mai mult sau mai putin secrete ideea de manipulare si de influentare a destinului omului. In orice caz, adevarata batalieeste spirituala si rezultatul a fost deja determinat, ca poate sa placa sau nu.

Pentru unii aceasta profetie este o rechemare a atentiei, pentru altii o chemare la actiune, pentru altii inca, o chemare la dispret si neobservare. Dar Dumnezeu nu va fi dispretuit, si nici macar ignorat. In bunavointa Sa El a avertizat umanitatea despre ceea ce urmeaza sa se intample, astfel ca cei care vor, vor fi pregatiti in momentul furtunii, in timp ce cei care nu vor ( ascultati avertismentele) vor fi inghititi.APOCALIPSA

In intreaga Biblie se vorbeste despre Semnul Fiarei de 7 ori si toate in Cartea Apocalipsei a Sfantului Apostol Ioan:

Apocalipsa 13:16-18

"Facea astfel incat toti, mici si mari, bogati si saraci, liberi si sclavi sa primeasca un semn pe mana dreapta sau pe frunte; si ca nimeni sa nu poata cumpara sau vinde fara sa aiba acest semn, adica numele fiarei sau numarul numelui sau. Aici este intelepciunea. Cine are pricepere sa calculeze numarul fiarei: ea reprezinta un numar de om. Si acest numar este sase sute saizeci si sase."
Apocalipsa 14:9-11
Apoi, un al treilea inger a venit dupa ei strigand cu glas puternic: << Oricine se inchina fiarei si chipului ei, si primeste semnul ei pe fruntea sa sau pe mana sa, va bea din vinul aprinderii lui Dumnezeu, turnat neamestecat, in potirul maniei Sale si se va chinui in foc si pucioasa, inaintea sfintilor ingeri si inaintea Mielului.

Fumul chinului lor se suie in vecii vecilor. Si nu au odihna nici ziua , nici noaptea cei ce se inchina fiarei si chipului ei si oricine primeste semnul ei.
>>
Apocalipsa 16:2
Si s-a dus cel dintai si a varsat cupa lui pe pamant; Si o buba rea si ucigatoare s-a ivit pe oamenii care aveau
semnul fiarei si care se inchinau chipului fiarei.
Apocalipsa 19:20
Dar fiara a fost rapusa si cu ea proorocul mincinos care facea inaintea ei semnele cu care amagea pe cei ce au primit semnul fiarei si pe cei care s-au inchinat chipului ei. Amandoi au fost aruncati de vii in iezerul de foc, unde arde pucioasa.
Apocalipsa 20:4
Apoi am vazut tronuri si celor ce sedeau pe ele li s-a dat puterea sa judece. Si am vazut sufletele celor decapitati pentru marturia lui Isus si si pentru cuvantul lui Dumnezeu care nu s-au inchinat fiarei, nici chipului ei si nu au primit semnul ei pe fruntea si pe mana lor. Ei au inviat si au imparatit cu Cristos mii de ani.

ANCHETA ASUPRA
SEMNULUI FIAREI

De la 1 ianuarie 2005, in Italia este obligatoriu inserire in animalele care trebuie sa fie inregistrate, un microcip pentru recunoasterea lor. Inserimentul va trebui sa fie subcutanat.
Bineinteles, acesta va servi ca testare si verificare pentru a putea fi inserite in oameni. Va fi o testare tehnica, sanitara si psihologica, dar va fi si o pregatire mentala pentru aceasta metoda infailibila de recunoastere.
O alta noutate este sigura si imediata introducere (in Italia) a Cardului National de Servicii, un Smart Card personal unde sunt inserite toate datele personale ale purtatorului: Codul Fiscal, date despre grupa sanguina, date de stare civila, date despre venituri, date ISEE, numere de conturi bancare si alte date, asadar, tot ceea ce serveste pentru recunoasterea unei persoane. In prima faza NU va fi necesar, dar insusi prin modul sau de functionare isi va face buna publicitate pentru a fi , in scurt timp folosit de catre marea parte a oamenilor. Acest card se foloseste deja in diverse State ale Comunitatii Europene.
Putem sa ne imaginam ca trecerea de la Smart Card la Bio-Cip va fi facila, si fara contraste, vazand chiar si clarele avantaje ale acestuia din urma fata de Carduri: "nu poate fi furat, modificat, contrafacut, deteriorat, copiat, etc..."
Unde este mentionat
Semnul Fiarei? Ce este?
Semnul Fiarei este mentionat in Biblie, mai precis in Apocalipsa 13: 16-17, 14:9-11, 16:2, 19:20, 20:4, si este corelat cu Anticristul.
El este un marcaj, un semn si o identificare care catalogheaza si confirma ceea ce poseda oricine il are, apartenenta la sistem, la ideologia si la persoana Anticristului.
Cand Isus a revelat aceste lucruri Apostolului Ioan, potrivit cunostiintelor tehnologice din acel timp, era de negandit ca se putea fabrica un instrument sau un obiect in grad sa controleze si identifice un vast numar de oameni din toata lumea. In trecutul recent s-a gandit la ceva din afara si vizibil tuturor, aplicat pe oameni ca un semn de recunoastere si gata.
Azi, cu actualele tehnologii si dispozitii ale omului, este posibil (cum vom vedea in continuare), sa il aplicam in corpul uman, un instrument in grad sa identifice, printr-un cod (numar), persoana care il detine si desfasoara niste functii, in baza programarii si a scopului prefixat, ca de exemplu operatii financiare si comerciale, cu inter-schimb de date si informatii ale persoanei, intr-un sistem politico-economico local si mondiale controlat.

Cu aparitia Codului Barr, cativa intrevazusera, in el,
Semnul Fiarei.
Bar-codul este un semn grafic format in varie linii verticale de diverse largimi, separate de spatii, care vin chiar si acum, imprimate pe aproape toate produsele comercializate, si sunt codificate toate datele care servesc recunoasterii produsului insusi. Dar, cum e corect sa ne imaginam, el este putin practic si nu chiar de incredere, pentru un control capilar la nivel mondial si cu atat mai putin nu poate garanta un control eficient asupra capacitatii de cumparare-vanzare ale individului.

Este de semnalat si ca,
Semnul Fiarei, dincolo de a fi un instrument sau un semn relevator, este un semn de recunoastere moral, ceea ce demonstreaza si confirma, individul care il poseda, apartenenta la persoana sau la sistemul ideologic, politic, religios si comercial al Anticristului (un personaj carismatic si capabil sa manipuleze si sa seduca mintile a milioane de persoane simple, de religiosi, de oameni de cultura si de sefi de guvern.
Ar putea fi hazardata afirmatia de a fi identificat 100% instrumentul si metoda de recunoastere a celor care se declara in mod deschis in favoarea adversarului lui Cristos, dar un lucru evident pe care astazi il putem constata, este proliferarea a diverse ideologii care favorizeaza si propun un guvern unic mondial, dincolo de sprijinele ideologice si psihologice, de instrumentele tehnologice, ca in cazul nostru, de cipuri, sateliti, si lucruri de acest gen.
Suntem constienti ca ne aflam deja intr-un sistem caruia ii vine usor sa poata controla oamenii, atat in calitate de contribuabili cat si ca utilizatori si consumatori; Legea privind Viata Privata (Privacy) este o medalie cu doua fete: pe de-o parte ar trebui sa garanteze anonimatul, pe de alta parte da dreptul asupra datelor altuia. Este posibil ca principalul scop al acestei legi nu este acela de a tutela datele personale, ci de a putea avea un mijloc pentru a putea controla mai bine oamenii.
Pentru multe guverne, retinute pana nu demult pilastrii crestinismului, azi nu pare ciudat sa legifereze aplicand concepte si argumentari imorale si anticrestine, (vezi divortul, avortul, eutanasia, uniunile homosexuale, fecundarea asistata, si altele). Nici multinationalelor, apoi, nu le pare ciudat sa aplice rezultatele descoperirilor stiintifice si tehnologice in propriile scopuri egoiste si speculative, sau sa manipuleze datele stiintifice, cum le cade bine lor.
Adversarul lui Cristos, in acest caz particular, va deveni evident pe masura ce se apropie timpul celei de-a Doua Veniri a lui Cristos pe Pamant si va predispune majoritatea oamenilor din orice patura sociala, culturala, politica si religioasa la un antagonism principalmente moral si ideologic, impotriva crestinismului sanatos, intai, si impotriva lui Cristos la sfarsit: va gasi teren fertil, pentru a face sa creasca proiectele sale "umanistice", intr-un mediu in care moralitatea si etica crestina a fost lasata deoparte, ba dimpotriva, va fi vazuta ca un obstacol pentru realizarea lor.
Pentru aceasta, adversarul lui Dumnezeu a avut doua mii de ani de timp de pregatire, cum ne spune Apostolul Ioan: "...spiritul Anticristului este deja la lucru." (1° Ioan 2:18). (Prin grija lui G. Polizzi)

Ar putea fi instrumentul si mijlocul de identificare regasit in Apocalipsa 13:16 !
Are dimensiunea unui bob de orez.

O noua inventie care elimina necesitatea de a folosi bancnotele sau cartile de credit!
Este folosit de bogati ca instrument pentru a evita sechestrarile.
Voi il puteti folosi pentru avantajele sale si pentru a impiedica furtul de identitate si frauda...
Fugiti de toate acestea!!!!
Descoperiti "de ce"-ul...
Motorola, care produce microcipurile pentru MONDEX SMART CARD, a dezvoltat diverse bio-cipuri implantabile in corpul uman.

Cipul BT952000 a fost proiectat de doctorul Carl Sanders, care a fost si presedinte in saptesprezece conferinte ale NEW WORLD ORDER pentru dezvoltarea unui sistem mondial pentru economie si identificarea fiintelor umane.

Bio-cipul masoara 7 mm lungime si 0,075 mm latime, dimensiunile aproximative ale unui bob de orez.
Contine un
"trasponder" si o baterie cu litiu reincarcabila.
Aceasta baterie este incarcata de un circuit "thermo" care produce tensiune electrica folosind fluctuatia temperaturii corporale.
Transponder este un sistem de inmagazinare si lectura a informatiilor in microcircuite integrate.

Citirea se realizeaza prin unde, ca intr-un control la distanta.

AMINTITI-VA ACEST NUME SI ACESTE SIMBOLURI...

Peste 250 de societati in 20 de natiuni fac parte din MONDEX si multe natiuni sunt deja pe punctul de a il folosi: Marea Britanie, Canada, USA, Australia, Noua Zeenlanda, Israel, Hong Kong, China, Indonezia, Macao, Malaezia, Filippine, Singapore, Thailanda, India, Thaiwan, Sri Lanka, Costa rica, Guatemala, Nicaragua, Panama, Honduras, El Salvador si Brazilia.
Tarile Uniunii Europene proiecteaza adoptarea sistemului MONDEX ca simplificare a unificarii monetare.

Alte sisteme SMARTCARD vor fi puse in curand la dispozitia MONDEX. A se tine cont ca MASTERCARD a achizitionat 51% din pachetul de actiuni al acelei societati.
La acest punct, va veti intreba, "dar ce are de-a face cu mine"????
Au cheltuit mai mult de 1,5 milioane de dolari in cercetare numai pentru a descoperi care este cel mai bun loc, in corpul uman, pentru a inseri bio-cipul. Si au gasit FRUNTEA: sub scalp si pe partea posterioara a mainii, in mod specificat.... MANA DREAPTA.
"Facea asa incat toti, mici si mari, bogati si saraci, liberi si sclavi, sa primeasca un semn pe mana dreapta si pe frunte; si ca nimeni nu putea sa cumpere sau sa vanda fara sa aiba asemenea semn, adica numele fiarei sau numarul numelui sau." APOCALIPSA 13:16-17


Un miliard de Bio-cipuri sunt produse in fiecare an (la ora actuala) de catre MONDEX. Valoarea banilor ar putea sa fie manipulata, furata, sau stearsa de terminalele bancilor. Cartile de credit trebuiesc reinnoite continuu si banii reali ar putea deveni putin siguri in mediul pietei generale.

Este o singura solutie la aceasta problema, propusa de MOTOROLA:
Fixare Bio-cipul in mana dreapta sau in frunte, de unde nu va putea fi eliminat, deoarece daca ar fi extras pe cale chirurgica, micuta capsula ar exploda si individul ar fi contaminat de substantele chimice continute.
Sistemul de pozitionare globala, GPS, ar releva inlaturarea lui si ar avertiza autoritatile competente.

Notati ca MONDEX vrea sa zica" banii pe mana voastra". MON-DEX este un cuvant compus din MONETARY si DEXTER.
Dictionarul si Enciclopedia Webster definesc astfel aceste cuvinte: MONETARY, apartinator banilor; DEXTER apartinator sau pozitionat pe mana dreapta.
Remarcati si ca simbolul MONDEX contine trei inele inlantuite, un simbol care se gaseste numai in lumea ocultismului masonic.
In general semnificatia sa are de-a face cu trei zei sau trinitatea pagana egipteana, in special in Templul Magic Edochian, in ritualurile Ordinului Hermetic ai GoldenDawn, si asta cu Isis, Osiris, si Horus, care in mod original in Biblie sunt numiti Ashtoret, Nimrod, Tammuz/Baal. Trinitatea pagana consta in trei manifestanti intr-un singur mod; in timp ce Trinitatea crestina este un Dumnezeu manifestat in trei Persoane.
Acest simbol al celor trei inele inlantuite era folosit si de Grand Lodge of England si de Ordinul Odd Fellows fondat de Imperatorul roman Nero in 55 i. C...


Un alt simbol folosit de Mondex este fluturele.
Acest simbol are numeroase semnificatii mistice, dar cel mai important este acela al "capturii sufletului".
Cuvantul grecesc atat pentru fluture cat si pentru suflet este "psiche".
Tu poti, primind semnul fiarei, sa faci un pact cu diavolul si sa provoci pierderea sufletului tau.
"Oricine se va inchina fiarei si chipului ei, si primeste semnul ei pe fruntea sa sau pe mana sa, va bea din vinul aprinderii lui Dumnezeu, turnat neamestecat, in potirul maniei Sale si se va chinui in foc si pucioasa, inaintea sfintilor ingeri si inaintea Mielului.
Fumul chinului lor se suie in vecii vecilor. Si nu au odihna nici ziua , nici noaptea cei ce se inchina fiarei si chipului ei si oricine primeste semnul ei.
" APOCALIPSA 14:9-11

Doctorul Sanders, care a proiectat cipul, era contrar folosirii bateriei cu litiu, intrucat se stie ca daca s-ar rupe contenitorul, litiul ar provoca aparitia unei grave "basici" insotite de o durere insuportabila, cu nu putine complicatii pentru purtatorul insusi al cipului.
"Porni primul si varsa cupa sa deasupra pamantului; si o buba rea si dureroasa s-a ivit pe oamenii care aveau semnul fiarei si care se inchinau chipului fiarei." APOCALIPSA 16:2

In consecinta, dr. Sanders lasa proiectul si se interesa profetiilor Bibliei, referitoare la semnul fiarei.
S-a convertit la credinta crestina si acum conduce seminarii pe baza acestui argument. Sanders a brevetat medicamente, aparatura de supraveghere si de siguranta pentru FBI, CIA, IRS, IBM, GE, Honeywell si Teledyne. A primit si titlul de Presedinte si Guvernator prin excelenta al proiectului sau. Aceasta este prima familie americana, Jacobs, care au acceptat inserimentul de cipuri pe mana dreapta.

In imagine sunt cateva grupuri si industrii cu care colaboreaza MONDEX.

In momentul actual, dincolo de functiunile financiare, Vericip este aplicat si pentru scopuri sanitare si militare. (incontragesu.it)

PLAN SECRET PENTRU CONTROLAREA UMANITATII

In 1970 la Bruxel in Belgia, o circulara "top secret" de la CEE (Comunitatea Economica Europeana) predecesoarea actualei UE, zicea ca se actualiza un plan secret pentru locuitorii Comunitatii. Planul era acesta: In termen de 35 de ani trebuia, "din motive de siguranta", sa actualizeze in comunitate ceea ce urmeaza: "Sa se prevada la distribuirea catre toti locuitorii unui numar de Cod Fiscal Personal. Astazi, acesta este un fapt "real" caruia toti i s-au supus. Dar pentru cine traia in acei ani, codul fiscal era inca "necunoscut" nu imaginau nici macar ca un lucru de acest gen ar fi putut deveni indispensabil pentru a deveni cetatenii unui Stat.

1) Pregatirea in Europa a unei Comunitati Comerciale si Monetare Comune, convertnd toate monedele intre ele, intr-o unica moneda, cu o Unica Banca Europeana.

Astazi aceasta este o realitate... Uniunea Europeana!

In continuare programul s-ar fi extins pe intreaga Planeta, cu o unica Banca Mondiala, bineinteles gestionata de controlorii oculti al Planetei, Oamenii obscuri in costume Gri la doua randuri de nasturi".

2) Prevederea ca orice intreprindere industriala, comerciala, si artizanala din Comunitatea Europeana, sa dispuna, in birou, banci, magazine, tarabe, de un cititor electronic numit "scaner" in masura sa "citeasca" un card digital; acest scaner conectat la calculatoarele bancilor centrale ar fi servit ca orice persoana sa poata cumpara si vinde orice lucru, fara sa foloseasca bani lichizi, cecuri/facturi sau carti de credit.

Astazi, aceasta este o realitate... Cititoarele digitale de carduri sunt peste tot!

3) Abolirea banilor circulanti, substituindu-i cu cifre de tipul "a da" si "a avea" (tratate in mod electronic) inserite numai in calculatoarele bancilor. Tot fluxul financiar mondial si pentru orice tip de cumparare /vanzare va fi gestionat DIRECT de catre banci fara bani lichizi, care vor fi retrasi din circulatie in urma unei enorme prabusiri a economiei mondiale (ca urmare a celor patru cavaleri ai Apocalipsei: razboi, epidemii, foame si dezastre naturale- ndr), asadar, totul se va reduce la niste cifre inregistrate in mod electronic! NU vom mai putea cumpara sau vinde in alt mod! Numai "schimbul" va permite sustragerea de la aceasta DICTATURA mondiala.

Aceasta este o realitate care se va se realiza in curand.

Dar ceea ce este cu adevarat "incredibil" este ca exista o planificare financiar/bancara pentru inlocuirea in sistemul monetar mondial "credit cards" cu "debit cards" electronice universale, continatoare nu numai a numarului "codului vostru fiscal" (codul numeric personal-nota traducatorului), conectat cu contul vostru bancar, ci TOATE datele voastre, caracteristicile voastre personale si preferintele (inclusiv acelea pe care le credeti mai intime-ndr). Nu va mai fi ca acum prin cartea de credit, documentul de plastic pe care toti il cunosc, ci doar un singur cip microscopic! De la acest sistem electronic care in buna parte este deja in act, se stie totul despre TOTI, unde sunteti, ce faceti, ce spuneti... si in curand... ce GANDITI, ca sa nu mai vorbim de cat cheltuiti si ce cumparati... (traiasca propagandele datelor de privacy si libertate a individului), deci si inclinatiile ideologice, preferintele, slabiciunile, etc.

Pe oricare "cod fiscal legat la debit-card" a fost instituita o banca de date Europeana care colecteaza TOATE informatiile (dosar) asupra acelui "numar" 666 (furnizat de fiara-ndr) si cui nu se va adapta la ceea ce fiara va legifera, va fi impiedicat sa vanda sau sa cumpere, va fi neutralizat... ii va fi suprimata libertatea si singurul mod pentru a putea supravietui pe Planeta, va fi microcipul "debit-card" gestionat de controlorii oculti ai Planetei. Sau chiar, in "alternativa" o viata de blestem sau prizonierat , daca nu chiar moartea!
Acesta este Noua Unica Ordine Globala, (NUOG) care va apare peste cativa ani. Care exprima bine conceptul de Nume al Omului... faimosul 666.

Ei, "Oamenii in costume Gri la doua randuri de nasturi" / (pe scurt: Oamenii in Gri-nota trad.), sunt deja la lucru pentru a controla si gestiona caderile burselor mondiale, in anumite cazuri le provoaca, pentru a se imposesa de pachetele actionare (la pret mic) ale tuturor companiilor /intreprinderilor mondiale! "Ei controleaza mereu mai mult si asta deja de cateva secole (aproximativ doua), economiile statelor, sfasiind cardul monetar si vanzand-o ca si cum ar fi aur, fara acoperirea necesara in aur, indatorand diferite State (natiuni) deja sub controlul lor! "Ei" ia incet, incet, controlul a tot mai numeroase intreprinderi si natiuni ale lumii, intrucat controleaza si datoriile lor publice!

Cine sunt? Sunt aceia care detin, dincolo de controlul statal, fiscal, bancar, Fundatiile care finanteaza bancile, institutiile, organizatiile, multinationalele etc.
(FMI, WB, WTO, EU, ONU, FAO, UNICEF, OMS, TC, BG, etc.) din toate natiunile lumii! Daca nu sunt razboaie, ei le produc, daca nu sunt boli, ei le "fabrica", de exemplu cu vaccinuri, medicamente, agricultura hibrida, produse chimice, etc. pacea o determina numai pentru a putea construi alte profituri, dupa ce au distrus.
Ei sunt (putine persoane) descendenti ai unei singure familii (dinastie) si barbatii/ femeile lor care s-au casatorit cu fii/ fiicele din alte dinastii paralele. Este o foarte puternica piramida politica-religioasa-stiintifica-farmaceutica-financiara-bancara-multinationala, cu un singur scop final: Noul Unic Ordin Global. Mai sunt si controlorii "Echelon", sistemul de spionaj electronic prin intermediul satelitilor, care controleaza si inregistreaza ORICE tip de mesaj trimis sau primit prin telefon, fax, radio, satelit, email, Internet!

BBC a facut investigatii care au demonstrat ca "Echelon" NE SPIONEAZA pe TOTI!
Intr-o lunga ancheta, BBC a stabilit ca "Echelon" ne spioneaza si a confirma aceasta, au fost unii oameni din guvern. Aceasta organizatie a fost pusa in picioare cu consensul USA, Marii Britanii, Noii Zeelande, Australiei, Canadei, cu sarcina de a monitoriza toate comunicatiile care au loc in lume, cu obiectivul "oficial" de a tine sub control criminalitatea internationala cu interventii care capteaza informatiile, le inregistreaza, le interpreteaza cu instrumente de decriptare si de interpretare a limbajului si a scrierii (fiti atenti la ceea ce spuneti pentru ca intr-o zi va fi folosit impotriva voastra- ndr). Existenta sa a fost deja revelata de un jurnalist care a dedicat ani acestei probleme, dar care nu a mai obtinut confirmari.

In 1997 Comunitatea Europeana lansase alarma cu documentatie scrisa despre efectiva trecere de informatii, captate de Echelon catre industrii ne-apartinatoare grupului de fondatori al sistemului si deci concurente cu cele ale caror interese gravitau in grupul Echelon: este vorba deci de spionaj electronic industrial in favoarea unor intreprinderi protejate sau de grup! Bineinteles tarile care au aderat la sistem au negat mereu ca ar fi avut cunostiinta despre aceste fapte!

Multi gandesc ca "rezervele" de aur, federale si/sau statale ar fi proprietatea Statelor insesi...din pacate NU. In Statele puternic indatorate (debit public) rezervele de aur sunt deja in proprietatea "Oamenilor in Gri", care au facut totul pentru a indatora Statele insesi acordandu-le lor imprumuturi de bani tipariti de ei si in schimb au cerut si obtinut, adica "ereditat" rezervele in aur. Pentru Italia acest eveniment s-a petrecut in 1999 cand aproape toata rezerva de aur a fost transferata in... Albania! De cine? De ce? Nu este posibil... Si totusi... s-a intamplat!

DA, si intrebati-va ce a mers sa faca Bush in Albania... ca sa i se "fure" un ceas??? Baieti, treziti-va si priviti cu incetinitorul" "banalul fapt"...va veti da seama de cum se sustrage garzilor de corp fara nicio protectie si intinde bratul cui "trebuia"... restul descoperiti-l voi singuri.

Gravele depresii economice, alimentare, bacteriologice care sunt pe punctul de sosire in lume, vor insemna momentul in care " EI" vor cumpara pentru putini "€-uri" economiile mondiale!

Bine ati venit in Noul Unic Ordin Global!
Prin "lege" va fi "impusa" marcarea tuturor barbatilor, femeilor, copiilor Planetei, cu un dublu "sistem" alcatuit dintr-un tatuaj invizibil, indelibil, si nedureros pe frunte, si codul Barr fiscal al fiecaruia, in mod ca de fiecare data cand scanerul va citi "marcajul" vostru, sa poata sa va includa automat si numarul vostru de cod fiscl si, din inserimentul unui microcip in mana care, dincolo de a determina pozitia voastra (GPS) va primi si emite semnale digitale conectandu-va la un urias "server"al carui "client" veti deveni, PENTRU TOTDEAUNA!

Toate datele vor fi trimise automatic computerului central de evidenta conectat si la Banca Mondiala, in mod de a putea cumpara, vinde, comunicare cu altii, memorizare ceea ce vedeti si auziti, cauta informatii etc, fara alte formalitati.
Enorme vor fi posibilitatile de control al "Sistemului", imaginea fiarei), asupra fiintelor umane. Cu un "plan" similar, de exemplu: veti fi controlati si amendati "in direct satelitar", veti fi "taxati" automat, veti fi controlati 24/24, etc, etc.
Nu va veti mai ascunde!
Toate acestea pentru "binele" omului; ar trebui sa fim fericiti pentru aceasta " superba" initiativa.

Deja in 1997, intr-un mic orasel din USA, a fost efectuata prima experienta din lume de tatuaj invizibil pe mana dreapta a unor locuitori, pentru a aboli circulatia banilor lichizi.
Acest program ne aminteste profetia biblica a Apocalipsei (cuvant care semnifica Revelatie-ndr) deja tratat in precedenta unde la cap. 13 versetul 11-18, spune: "Si am vazut o alta fiara ridicandu-se din pamant si avea doua coarne asemenea mielului, dar graia ca un balaur. Si toata stapanirea celei dintai fiare ea o pune in lucrare, in fata ei. Si face pamantul si pe locuitorii de pe el sa se inchine fiarei celei dintai, a carei rana de moarte fusese vindecata.
Si face semne mari, incat si foc face sa se coboare din cer, pe pamant, inaintea oamenilor si amageste pe cei care locuiesc pe pamant prin semnele ce i s-au dat sa faca inainta fiarei, zicand celor ce locuiesc pe pamant sa faca un chip fiarei care a fost ranita cu sabia si a ramas in viata.
Si i s-a dat ei sa insufle duh chipului fiarei ca chipul fiarei sa si graiasca si sa omoare pe toti cati nu se vor inchina chipului fiarei. Si ea ii sileste pe toti, pe cei mici si pe cei mari si pe cei bogati si pe cei saraci, si pe cei slobozi si pe cei robi, ca sa-si puna semn pe mana lor cea dreapta sau pe frunte. Incat nimeni sa nu poata cumpara sau vinde, decat numai cel ce are semnul, adica numele fiarei, sau numarul numelui fiarei.
Aici este intelepciunea. Cine are pricepere sa socoteasca numarul fiarei; caci este numar de om. Si numarul ei este sase sute saizeci si sase."

CODUL FISCAL SAU... NUMARUL NUMELUI FIECARUI OM

Interpretare
Fiara cu doua coarne, asemanatoare unui miel reprezinta, in acest caz, dubla putere mondiala Anglo-Americana. Dar inseamna si "sistemul politic" al guvernului omului ignorant si exploatator al omului insusi care se comporta ca o fiara salbatica, fara constiinta; este guvernul acelora care nu stiu dar doresc cu tarie "puterea" divina asupra omului si daca nu au adevarata Cunostiinta care este si adevarata Putere. Asa folosesc violenta pentru a "invinge" ei si cei care ii ajuta (sau ii folosesc in punctele de comanda ale puterii-ndr), impiedicand si ca Adevarul si Adevarata Informatie care determina Contientizarea, sa se raspandeasca; in timp ce Puterea Adevarata este Intelepciunea unita cu Iubirea, care nu are nevoie de constrangere sau de violenta pentru a detine Puterea sa , intrucat aceasta ADEVARATA PUTERE foloseste numai ADEVARUL, adeziunea increzatoare si convingerea logicii in Intelepciune.

Aceasta fiara, acest sistem, zice textul Apocalipsei, este similar cu un miel, dar vorbeste ca un balaur; pare fotografia "Sistemului Global"; acesta se arata "bun", facut pentru a da "comoditate" si "protectie" omului, in timp ce , in realitate, il sclavizeaza, guvernandu-l ca un balaur.

A doua fiara este similara primei, ceea ce inseamna ca omul a fost mereu guvernat de diverse sisteme, dar mult asemanatoare, intrucat scopul este mereu acelasi, chiar si daca cine il gestioneaza se schimba.

Inainte existau "monarhiile", apoi au venit "republicile democrate", apoi au venit "privatizarile"; "muzica" este mereu aceeasi, si daca , culoarea marionetelor se schimba.

...Numarul sau, 666 este simbolic, dar contine un adevar profund:6+6+6 este echivalent de exemplu cu " dublul sistem de control" prin elaborarea computerizata a codului fiscal al fiecaruia dintre noi. Dar mai ales inseamna "controlul" bazat pe dumnezeul-ban asadar capitalismul exasperat; in Apocalipsa acest numar a fost numit "semnul fiarei" ,pe care toti locuitorii pamantului il vor primi (se adapteaza pasiv si devin sclavi) si care le serveste lor pentru a putea sa cumpere si sa vanda orice lucru; de fapt 666 este "numarul numelui", el este transformarea codificata a numelui, prenumelui,datei de nastere, orasului de resedinta, etc., a cetateanului, a omului din pacate sclav al "sistemului" sau mai bine zis al "fiarei care insemneaza omul "; bineinteles cel care se supune acestei impuneri, zice profetia, devine el insusi parte a fiarei (mai precis devine posedat de ea-ndr).

Imaginea fiarei este o "noua formula" a guvernului sistemului global care adopta "marcajul". Aceasta"imagine" afirmam ca este acea parte a puterii care, prin stiinta TEHNOLOGICO DIGITALA, va fi utilizata pentru a obtine supunerea, sclavizarea materiala si spirituala a oamenilor.

Cuvantul "Sistem" semnifica teme de 6 care, in radacina sa etimologica, Feniciana, Egipteana, Ebraica, Araba, semnifica: "acel ceva sau acea idee care Oprima, Zdrobeste, Apasa, cu Miscare Concentranta asupra sa , pentru a face sa sufere, sa fie afectata, dezolata... Viata Universala si Creativitatea sa; acest lucru sau ideea tind a se multiplica in spatiu si in timp pentru a putea sa dureze la infinit."

S-a prevazut deja sa se dea de multi ani numarul de cod fiscal tuturor locuitorilor din Comunitatea Europeana.
Euro, moneda europeana, a fost deja introdus. Tehnologia semnului, deja brevetat este testata pe animale si oameni, este gata pentru a fi actualizata pe scara globala.(vezi simbologia triplului 6 pe moneda de 1 €uro).
Ce va mai trebuie pentru a "crede"? NU un singur om... ci "avertismentele" care ne-au fost pronuntate pentru a vedea ceea ce orbii nu vad.

Oamenii de stiinta de la British Telecom sunt angajati in dezvoltarea unui nou proiect tehnologic si distribuirea lui in 2005 (in realitate se va adeveri mult inainte sau din 2012 maxim,adica, peste 5 ani - ndr). Microcipul, de tehnologia futurista, va fi implantat pe oameni in craniu si va fi in masura sa inregistreze ganduri, experiente si senzatii ale subiectului.

Numele sau? "Soul Catcher 2025" (Acchiappa Anima din 2025).

Implantul, potrivit lui Winter, va consimti oamenilor de stiinta sa inregistreze viata persoanelor si sa reasculte experientele lor printr-un computer. Soul Catcher 2025 consta intr-un cip neural care, pus in spatele ochilor unei persoane, va arhiva fiecare gand. un pic cam cum cutia neagra a unui avion memorizeaza toate datele de zbor.
Acest sistem de control are cel mai sinistru var: implantul cu microcircuit neural 2020 de la IBM. Dezvoltat ca auxiliar pentru "controlul criminalitatii", aparatul a fost testat in diverse inchisori federale din Masaachusetts, din California si din Texas, precum si in unele case de sanatate private. Implanturile testate pe detinuti sunt un soi de "registratori-vorbitori" despre toate miscarile lor. Cand implanturile sunt fixate pe frecventa de 116 MHz, natura agresiva din unii indivizi se reduce semnificativ (in tip ce daca se inalta frecventa, agresivitatea sporeste exponential-ndr).
Oricum ar fi, dezvoltarea si utilizarea microcipurilor si implanturilor electronice face parte din programe secrete inerente operatiilor Mind si Spiritual Control care de mai bine de patruzeci de ani sunt conduse pe om pe ascuns fata de masele care continua sa se joace si sa se distreze "nepasatoare" si " neincrezatoare" de ceea ce li se intampla.
Dar timpul se scurge tot mai repede si nu asteapta pe cine ramane prea in urma.

NOI TEHNOLOGII

Cartea de identitate si pasaportul vor disparea. Tehnologia face pasi de urias in campul supravegherii si controlului. Peste o suta de companii europene deja produc si vand masinarii pentru recunoasterea biometrica (date fizice, harti ale retinei, scansiune a mainii, amprente digitale, recunoastere vocala electronica, fotografii digitale, ADN, caldura corporala etc.) ale individului.

-Automatic fingerprint: Cititori automatici de amprente digitale. In circa 4 mii de localitati (aeroporturi, banci, spitale etc.)

-Cellmark diagnostic: Citeste si recunoaste genele. In Anglia exista deja un sistem de indosariere a ADN-ului.

-Massstif security system: Recunoaste mirosurile.

-Hagen Cy-Com si Eyedentify: Recunoaste si citeste harta capilarelor retinei oculare.

-Aea tecnology: Identifica semnatura.

-Face ricognition system: Masini care convertesc fata unei secvente de bit, care apoi este memorizata in interiorul computerului.

-Heli-tele surveillance: Telecamere in masura sa traseze caldura emisa de un corp in intuneric total.

-Passive millimeter wave imagining: Poate sa faca scansiunea persoanelor si "sa vada" prin haine.

-Electronic monitoring: Bratari electronice care semnalizeaza deplasarile individului controlat.

Deja in folosinta din 1990 in USA.

Harlequin ed Echelon: Inregistrarea completa a apelurilor telefonice, fax, comunicatii celulare, in intrare si iesire.

Memex: Profil complet (fotografii si video) ale unui individ. In circa o secunda este in masura sa identifice de la o fotografie personajul interesat. Acest sistem este deja in folosinta in Massaschusetts din 1995 (un computer are inregistrate circa 4milioane de fotografii de soferi)

A fost prezentat Digital Angel, un mini-aparat inzestrat cu o antena, alimentat de caldura corpului, care va fi in masura sa localizeze pe oricine, om sau animal, datorita Global Positioning System New York (USA) si sa furnizeze, pe langa pozitie si informatii asupra starii corporale.
Il numesc inger digital, dar pentru unii semnifica sfarsitul vietii private (intimitatii-n.trad.) in timp ce pentru altii inseamna inceputul unei ere mai usoare pentru cine sufera de anumite patologii; pentru cine se teme ca isi va pierde propriul animal de companie si asa mai departe. In acest mod sunt tinute constant sub observatie aspectele fiziologice principale si localizarea, receptionate de satelitii care compun GPS si care consimt astfel individuarea pozitiei cipului si a cui il poarta cu o eroare de cativa metri.
Intreprinderea care il produce, Applied Digital Solutions (reperabila si in Internet), insista asupra faptului ca sistemul nu este gandit pentru a viola intimitatea cuiva ci pentru a consimti in schimb monitorizarea animalelor de catre crescatori, a pacientilor de catre medici si, de ce nu, a detinutilor in semi-libertate de catre operatorii penitenciari.

ADN SI CODUL BARAT

Codul barat a fost brevetat in 1966 de catre PROCTER&GAMBLE, cunoscuta multinationala. Semnificativ este ca miscarea Noului Ordin Mondial (NOM) are legaturi relevante si cu importante organizatii internationale, precum: UNESCO; Clubul Romei, Consiliul Mondial al Bisericilor, Fundatia Rockefeller, Fundatia Ford (fundatii controlate de familiile Roschild+Rockefeller), Grupul Bilderberg si Masoneria; acesti centri ai puterii, vad sporind din zi in zi numarul simpatizantilor pentru NOM (UOM).

Proiectul NOM (UOM) a fost dictat de un medium cu numele de Alice Bailey si prevede formarea unei religii mondiale, a unui nou guvern mondial; el vrea sa construiasca o societate mondiala unde nu exista tensiuni, unde totul sa fie controlat si gestionat de acest sistem, dizolvand diverse state si identitatile culturale ale fiecaruia; cu control total asupra productiei de hrana, apa, energie, industrie si fisc. Totalul control se va infaptui prin:

-Implantarea subcutanata a unui microcip alimentat de energia corporala, mare cat un bob de orez; aparatul a fost deja realizat si testat, plus obligatia de vaccinare, medicamente si/sau produse particulare pentru controlul biologic al populatiei mondiale...
-Substituirea "proprietatii private" cu sistemul de "gestiune, chirie a bunului comun";
-Abolirea "drepturilor parintesti" si introducerea "responsabilitatii parintelui".

SOCIETATE FARA LICHIDITATI
de Chris Beard

Dupa ani de planificari, cercetari si dezvoltare, lumea institutiilor financiare anunta cu multa anticipatie SOCIETATEA GLOBALA. Capacitatea de a efectua orice schimb monetar este acum inlocuita de tehnologia microcipului si de moneda electronica.

MONDEX este compania care furnizeaza acest sistem de bani electronici (virtuali-n.trad.) si are deja peste 20 de natiuni care au aderat la planul lor. Acest sistem a fost creat in 1993 de bancherii londonezi Tim Jones si Graham Higgins de la NATWEST/COUTTS, la banca de incredere a FAMILIEI REGALE BRITANICE.

Acest sistem este bazat pe o tehnologie SMART/CARD alcatuit dintr-un microcip incorporat intr-un card de plastic care contine bani electronici (virtuali), identificarea posesorilor si alte informatii. Toate tranzactiile sunt in siguranta multumita unui sistem numit SET (SECURE ELECTRONIC TRANSACTION).

MON-DEX-este un cuvant compus de MONETARY & DEXTER. Dictionarul si Enciclopedia Webster defineste astfel aceste cuvinte: monetary_ apartinator banilor;
Continuand a se vorbi despre hartii se poate folosi un dispozitiv numit PET (Personal Electronic Transfer).
Acest portofel de marimea si de forma unui calculator permite efectuarea transferurilor de valuta cu alti posesori ai acestui card. Cardurile sunt colegate si la NORTEL/BELL VISTA 360 phone, MILLENIUM pentru a plati telefonul, ATMS, pentru Personal Computer, cu Internet si cu afaceri comerciale si institutii interactive.

Acest sistem de plata fara bani a fost larg testat in orasul GUELP, in Ontario, Canada, Marea Britanie si in USA. Toate bancile canadiene au aderat la MONDEX si va fi curand publicizat.
Se gandeste ca va fi foarte difuzat foarte curand. CIBC (Candian International Bank of Commerce) a instituit un model similar de plata fara bani lichizi numit NORTEL, la Brampton, in Ontario.

Mai mult de 250 de societati in 20 de natiuni sunt incluse cu MONDEX si multe natiuni au fost deja pe punctul de a-l folosi. Marea Britanie, Canada, USA, Australia, Noua Zeelanda, Israel, Hong Kong, China, Indonezia, Macau, Malaesia, Fillipine, Singapore, Thailanda, India, Taiwan, Sri Lanka, Costa Rica, Guatemala, Panama, Honduras, El Salvador si Belize.
Tarile Uniunii Europene se asteapta sa adopte sistemul MONDEX ca pe o solutie la unificarea monetara. Alte sisteme SMARTCARD vor fi puse in curand la dispozitie in favoarea MONDEX, in special de cand MASTERCARD a cumparat 51% din pachetul actionar al companiei.
"Acesta este stadiul final inainte de a deveni o realitate mondiala", A spus Robin O'Kelly de la MONDEX INTERNATIONAL. "Cu acoperirea financiara a MASTERCARD, acum nu mai exista nimic care poate impiedica MONDEX sa devina un standard global."

In fine, ideea de a purta mereu la sine o hartie va deveni invechita si are niste dezavantaje, pentru ca, de fapt, o hartie este predispusa sa se deterioreze, sa se consume si sa fie pierduta sau furata. Solutia finala va fi de a avea microcipul plasat pur si simplu in interiorul corpului uman cum fac deja acum pentru identificarea animalelor domestice.
INFOPET este una dintre multele companii care furnizeaza un biocip injectat sub pielea animalelor. Cipul poate fi citit cu un scaner, codul care identifica proprietarul si animalul domestic este memorizat pe un computer. Acest sistem se mandreste cu faptul de a putea tine sub control mai mult de 1 bilion de animale domestice cu sateliti si altele.

MOTOROLA care produce microcipurile pentru MONDEX SMARTCARD, a dezvoltat diverse biocipuri implantabile in corpul uman. Cipul BT952000 a fost proiectat de dr. Carl Sanders care a participat la saptesprezece meetinguri ale NEW WORLD ORDER pentru dezvoltarea sistemului mondial pentru economie si identificarea fiintelor umane.

Bio-cipul masoara 7 mm lungime si 0,75 latime, aproximativ dimensiunile unui bob de orez. Contine o baterie cu litiu reincarcabila. Aceasta baterie este incarcata cu un circuit "termo" care produce tensiune electrica din fluctuatiile temperaturii corpului. Si s-au cheltuit peste 1,5 milioane de dolari pentru a studia unde sa se amplaseze cipul in interiorul corpului uman. S-au gasit numai doua locuri adecvate si eficiente, FRUNTEA chiar sub par, acolo unde incepe parul, si dosul mainii, specificandu-se MANA DREAPTA- dexter- apartinator sau pozitionat pe mana dreapta (APOCALIPSA 13: 16-17).

SET-DUMNEZEUL EGIPTEAN AL RAULUI SAU SATANA

Dr. Sanders era impotriva folosirii bateriei cu litiu, mai ales pentru ca este stiut ca daca s-ar rupe litiul el ar putea sa cauzeze o BASICA GRAVA sau o durere imensa si nu putine complicatii pentru cine l-a implantat. (Apocalipsa 16:2)
Ca urmare, Dr. Sanders lasa proiectul si se interesa de profetiile Bibliei referitoare la semnul fiarei; se converti in consecinta la credinta CRESTINA si acum conduce seminarii pe acest argument. Dr. Sanders a brevetat medicamente, aparatura de supraveghere si de siguranta pentru FBI, CIA; IRS; IBM, GE, Honeywell si Teledyne. A primit si titlul de Presedinte si Guvernator in excelentul sau proiect.
Cuvantul grecesc al semnului folosit in Biblie este charagma , ceea ce semnifica o cioplitura, o taietura, imprimare, simbol sau semnul sclaviei. Numarul 666 in fraza greaceasca Chi Xi Stigma, infigere, perforare, un semn taiat sau perforat pentru recunoasterea proprietatii.

Numele pentru eleganta hartie ideata si fabricata de GEMPLUS si U.S.DOD (Department of Defense) este MARC (Multi-tecnology Automated Reader Card). Numele codificat pe timpul fabricarii sale era "Cartela". O cartela era distinctivul atribuit sclavilor de catre "stapanii" lor si le era lor aplicat cu un marcaj.
In noiembrie 1996 a fost facut un acord unde GEMPLUS ar fi furnizat aceste carduri pentru realizarea mondiala de catre MONDEX.

AT&T/Lucent Technologies a achizitionat contractul prin realizarea exclusiva de catre MONDEX USA. Logo-ul lor este simbolul Sarpelui Solar sau al Dragonului Rosu.
LUCENT este compus din LUCIFER - ENTERPRISES. Par a fi flagrante dand numele produselor lor cu STYX (un rau in Ades), JANUS (dumnezeu cu doua fete) si INFERNUL publicizat printr-un citat din "Infernul", o poveste a lui LUCIFER in adancurile infernului."Cercul de foc" este anticul Pantheon. Aceasta societate a ales intentionat sa transfere birourile sale in strada 666 Fifth Avenue in Manhattan.

Este oricum suficient sa mergeti la site-ul Lucent www.lucent.com/ si sa digitati in campul de cautare al motorului de cautare intern al site-ului insusi cuvantul INFERN; surprizele nu vor fi putine.
Infernul, Dante Cantul II..."Ziua se incheia si aerul intunecat smulgea animalele care sunt in pamant de la truda lor si eu singur ma pregateam sa sustin razboiul"
Una dintre cuceririle lor de care sunt foarte orgoliosi este TTS (Text To Speech) in care dau voce umana tehnologiei fara viata. Aceasta deja tinde sa ne aminteasca una dintre scrierile apocaliptice.

Apocalipsa 13:15
" Li s-a permis si sa animeze statuia fiarei astfel incat acea statuie sa poata chiar si sa vorbeasca si sa poata sa trimita la moarte pe toti cei care nu ar adora statuia fiarei"...

Pana cand nu va fi practic sa puna un microcip in toate produsele care trebuie cumparate si vandute, un UPC BARCODE face aceastra munca in mod satisfacator.
Ceea ce multa lume nu realizeaza este ca acesta e "semnul fiarei" pentru produsele pe care le cumparam in fiecare zi. Toate UPC BARCODE contin numerele 666. Veti gasi una dintre cele doua versiuni ale semnului.

Cea mai comuna are 10 numere impartite in doua parti.Cealalta are 6 numere. In ambele versiuni sunt trei bare neidentificate. Aceste bare sunt 6, 6 si 6. Acestea sunt numite bare de garda, dau informatii scanerului privind plecarea, diviziunea si incheierea lecturii (Apocalipsa 13:18).

PROIECT LUCID

Aceasta aparatura va fi pusa in aplicare de un sistem de supraveghere mondiala, pentru controlarea tuturor oamenilor: barbati, femei si copii şi după ce s-au eliberat CARDURILE BIOMETRICE UNIVERSALE de tip MONDEX.

Sistemul a fost proiectat de Jean Paul Creusat, M.D. si UNINEOA reprezentativ( United Nations International Narcotic Enforcement Officers Association)

A aparut un articol in periodicul NARC OFFICER care descrie sistemul. Pare a fi numai relativ la UN GLOBAL SECURITY PROGRAMME. Autorul Texe Marss a scris o carte intreaga despre PROJECT LUCID. In italiana. In aceasta carte povesteste despre refuzul de a dezvalui aspectul cel mai important al proiectului in care crede LUC-ID care este IDENTIFICAREA LUI LUCIFER.

Multe idei ale NEW GLOBAL ORDER (NOUL ORDIN MONDIAL) sunt lucruri care provin din ocultism, masonice sau anticrestine si par a avea mai multa aprobare cu expresiile lor mascate. Cu LUCID autoritatea judiciara va fi in masura sa inregistreze toate miscarile noastre, tranzactiile si cunostiintele. Simon Davies de la PRIVACY INTERNATIONAL a investigat asupra cererilor de anonimat alte MONDEX si a descoperit ca acestia deja controlau toate miscarile in tribunale incalcand acordurile legale specifice.

Multi, daca nu majoritatea celor 17 originali sau finatatori ai MONDEX, sunt districte bancare din Londra apartinatoare CLUB OF THE ISLES; o cartela bancara a CASEI WINDSOR joaca un rol important asupra economiei GLOBALE. Prin intalniri secrete si aliante strategice aceste puternice institutii MASONICE influenteaza lumea politica, a finantelor, a resurselor si chiar si politia si structuri ale NATIUNILOR UNITE. Scopul lor este un NOU TIP DE ORDINE MONDIALA bazata pe un guvern global, o singura religie si o economie electronica mondiala.

Este un Om care este FIARA descrisa de profeti si numarul numelui sau este 666. Este STAPANUL INSULELOR, o figura mondiala pe care multi o adora dar mai este si un om al intrigilor si puterea sa si influenta au fost grosolan subevaluate. El si familia sa au primit primii implantul/semn/microcip fapt transmis pe CNN in martie 1996.

Dar pentru ca intreaga lume este adormita, dezamagita, prea ocupata si ignoranta, dumnezeul acestei lumi continua sa lucreze in secret.

Sunt alte o suta de societati si persoane implicate in realizarea ECONOMIEI GLOBALE FARA BANI IN NUMERAR dar aici au fost prezentati putini dintre multii jucatori.
Aceasta s-a vrut a fi o simpla introducere despre ceea ce este semnul fiarei si cum este pus in aplicare. Am inclus si cateva explicatii despre simbolismul MONDEX.

Simbolul MONDEX contine trei inele inlantuite, un simbol care se gaseste numai in lumea ocultismului MASONIC. In general semnificatia sa are de-a face cu trei zei sau cu trinitatea Egipteana/ Pagana, in special in Templul Magic Enochian. in ritualuri aleOrdinului Hermetic al Goden Dawn; Cu numele Isis, Osiris, Horus, dar original in Biblie se numeau Astoreth, Nimrod, Tammuz/Baal.

Trinitatea Pagana consta in trei zei manifestati intr-un singur mod, in timp ce Trinitatea Crestina este un Dumnezeu manifestat in trei moduri. Acest simbol era folosit si de Grand Lodge of England si Ordinul Odd Fellows fondat de Nero in 55 idC."

Articolul tradus de mine, pe care tocmai l-ati lecturat il veti gasi in varianta originala la urmatoarea adresa:

http://isettepiani.myblog.it/archive/2008/11/24/microchip-l-olocausto-dell-anima.html

In plus, va invit sa vizionati video-ul pe care il veti gasi la:

http://www.youtube.com/watch?v=oawcfQJ02hI&eurl=http://isettepiani.myblog.it/archive/2008/11/24/microchip-l-olocausto-dell-anima.html

8 comentarii:

Daniel spunea...

Perfect adevarat - numai un idiot total sau un inconstient nu vor putea pricepe ce n-i se pregateste.
Opuneti-va de pe-acum actelor biometrice, pana se mai poate. Maine, va fi prea tarziu.

Anonim spunea...

http://www.petitieo nline.ro/ petitie-p1136204 3.html
Trimiteti la cat mai multe persoane!

Anonim spunea...

De acord cu tine in problema controlului excesiv, nu este dreapta o ingradire a libertatilor omului intr-o asa de mare masura. Dar nu ti se pare hilar faptul ca acest numar, in eventualitatea in care exista, ar fi ascuns mult mai bine? De ce ar aparea el pentru a da nastere la interpretari? Gandeste-te ca tehnologia disponibila astazi face complet inutila folosirea simbolurilor primitive. Controlul ar putea fi exercitat si cu si fara simbolistica de rigoare (666, numarul fiarei, etc..).
Si ca o paranteza, ma deranjeaza faptul ca folosit niste cuvinte inexistente in lb romana si ai foarte multe greseli gramaticale. Ce nationalitate ai?

Terra Mater spunea...

De acord cu paranteza ta. Mea culpa! E un prost obicei mai vechi al meu de a scrie direct "pe curat" fara intrebuintarea ciornei... Si din mai multe motive nu am reusit sa fac auto-corectura. Dar promit sa o fac in curand. De fapt trebuie sa inchei si traducerea articolului, pentru ca , ceea ce este aici nu reprezinta articolul intreg.

babi spunea...

FELICITARI ! Imi pare rau,dar cel care te-a criticat nu stiu daca si-ar fi "pierdut" pretiosul timp pt. a face aceasta traducere,iar mai apoi a o si posta pe blog pentru binele(cunoasterea)noastra,a celor mai putin...informati.Desi am citit foarte multe materiale(am descoperit aceste bloguri abia in dec.2008),trebuie sa recunosc,este FOARTE INTERESANT! Drept pentru care iti MULTUMESC!Multumesc TUTUROR bloggerilor care au avut bunavointa de a face publice aceste informatii,de loc neglijabile pentru crestini si NU NUMAI!

Terra Mater spunea...

Anonimule, (ma adresez celui de-al doilea anonim caruia i-am mai raspuns deja) eu mi-am insusit critica si am revizuit textul tradus, eliminand erorile. Tu te-ai declarat nemultumit pentru ca ai constatat cateva greseli si cateva cuvinte ne-romanesti in text. Dupa cum bine se poate vedea, textul este destul de lung si traducerea lui necesita mult mai mult timp decat cititul. Si cum pe mine nu ma plateste nimeni sa fac aceste traduceri, ma dedic acestei activitati atunci cand am putin timp liber: noaptea; si atunci cand starea sanatatii imi permite.
Ai facut bine atragandu-mi atentia asupra scaparilor mele, dar daca tot esti asa de atent si exigent, ce-ai zice sa incepi cu tine insuti, ca vad ca in cele numai 14 randulete pe care le-ai asternut aici deja ai papat un "ai" din combinatia "ai folosit".
Sunt ceva ani buni de cand eu am plecat din tara dar am continuat sa gandesc si mai ales sa simt romaneste. De aceea imi dedic timpul si energia acestor traduceri, ca prin ele conationalii mei sa aiba o sansa in plus de acces la informatia adevarata. Am respect pentru toti cititorii si multumesc tuturor pentru comentarii, dar nu pot sa ascund faptul ca dispretuiesc lupii moralisti.

Anonim spunea...

....nu te poti impotrivi acestor lucruri decat neaceptand cipul.Fenomenul este inevitabil:"cerurile si pamantul vor trece,dac cuvintele mele niciodata"spuneaIsus,asa ca ramane doar sa nu ne vindem sufletul diavolului.Ptr ca biserica lui Isus este formata din pietre vii care sant sufletele.....

Terra Mater spunea...

Daca dupa ce ati lecturat acest material ati inteles ca documentele biometrice si implantul subcutanal al microcipu-ului au cu totul alta menire decat cea care ni s-a comunicat oficial, semnati petitia de respingere a acestora si faceti cunoscut la cat mai multe persoane continutul acestui articol si a altora ca acesta. Contribuiti si voi la informarea populatiei , informare atat de necesara, in aceste timpuri cand mass-media se straduieste din rasputeri sa ne dezinformeze cat mai mult si sa ne manipuleze.