ATENTIE: PARTEA A DOUA LA RESTUL STIRILOR !

Aici veti gasi ce nu pot posta la blogspot din motive tehnice!
Si nelipsitul Youtube!

Obama e aici !

duminică, 16 august 2009

11 Milioane germani au fost ucisi dupa WW II



Richard K. Mariani 10 mai 09 rense.com

Cartea Gruesome Harvest ar trebui sa fie in programa scolara in invatamintul primar, mediu si cel superior la istorie si sociologie.
Este una din cele citeva carti in limba engleza care denunta asasinarea a milioane de civili germani non-combatanti si prizonieri de razboi intre 1944 si 1950 in cadrul unei politici deliberate a aliatilor nu a deficientelor in aprovizionare asa cum este prezentat in multe carti scolare.
Este importanta (cartea -n.t.)pentru ca a fost scrisa in timpul desfasurarii evenimentelor descrise, incluzind multe declaratii ale martorilor oculari ale acelor timpuri. Cartea nu este scrisa corect politic si m-a socat pentru ca foloseste un ton atit de ofensiv la adresa persoanelor rasei negre (intentionat-n.t.)
Aceasta este folositoare istoricilor si sociologilor pentru ca reflecta curentele de opinie din acele timpuri din USA.
Cit despre observatia corecta asupra politicii aliatilor de a reduce populatia germana prin diverse crime, munca silnica, infometare si distrugerea moralului populatiei prin violuri in masa alti autori au fost criticati pentru ca au scris aceleasi orori decade mai tirziu.
Este o realitate ca se fac eforturi enorme de a tine ascunse publicului aceste informatii pentru ca arata ca invingatorii din WW II au asimilat nu doar strategia militara si tacticile dar si ideologia nazista de ura rasiala si politica de discriminare si exterminare a unui popor (anume-n.t.).
Patru milioane persoane au pierit prin purificarea etnica purtata de rusi, polonezi, cehi si sirbi -conform fostului prim ministru Konrad Adenauer.
Cinci milioane germani au pierit de inanitie in teritoriile germane ocupate -conform canadianului James Bacque si 2 milioane militari germani au pierit in captivitate executind munca silnica in conditii asemanatoare sau mai rele decit la Auschwitz.
Generalul Eisenhower a interzis poporului german sa-si imparta ratiile minime de mincare cu detinutii germani prin amenintarea cu moartea. Astfel din 1944 pina in 1948 un Holocaust rus si american a continuat pentru germani.
Pentru mai multe informatii, cartile James Bacque (Other Losses) (Crimes and Mercies), Alfred M. de Zayas (Die Wehrmacht-Untersuch ungstelle)si (The Nemisis of Potsdam), Guido Knopp (Die Gefangenen), Erich Kern si Karl Balzer (Allierte Verbrechen and Deutschen). De o importanta istorica similara este cartea Alliierte Kriegsverbrechen (Criminalii de razboi aliati).
Este o colectie de informatii istorice culese de la martorii oculari la crimele de razboi ale Aliatilor. Aceste informatii au fost scrise in 1946 de catre soldatii germani detinuti de catre U.S.Forces la Camp 91 in Darmstadt.
Avocatii apararii au incercat sa aduca aceste probe la Tribunalul de la Nurnberg dar nu li s-a permis. De fapt, comanda Camp 91 a incercat sa distruga toate copiile acestei carti (Gruesome Harvest -n.t.).
Este important ca aceasta carte sa fie citita de cit mai multi oameni. Trebuie tradusa in cit mai multe limbi, astfel ca alegoria WW II ca "Razboiul Cel Drept" sa fie in sfirsit pusa inapoi in biblioteca.

4 comentarii:

Anonim spunea...

http://salvatiromania.wordpress.com/2009/08/25/imagini-cu-un-extraterestru-prins-intr-o-cursa-pentru-animale-in-mexic-in-2007/

Anonim spunea...

Deci fortele democratiei, au ucis de doua ori mai multi germani DUPA razboi, decat numarul evreilor chipurile omorati de catre germani, in timpul razboiului!

Anonim spunea...

Pacat. Daca americanii erau un neam civilizat, i-ar fi tratat pe prizonierii germani, tot astfel precum germanii i-au tratat pe evrei; Lagarul de munca Auschwitz de exemplu, avea cabinete medicale, sectie de neo-natologie (stiati ca peste 3.000 de copii s-au nascut acolo?), sala de spectacole, bazin olimpic de innot, dentist, ba chiar si lacas de inchinaciune pentru prizonieri. O scurta privire, va lamuri multe misconceptii: http://judicial-inc.biz/Auschwitz.htm

Porecla spunea...

Imi pare rau dar nu pot sa comentez subiectul propus de dv! Tarile in care locuim amindoi ne interzic asta!