ATENTIE: PARTEA A DOUA LA RESTUL STIRILOR !

Aici veti gasi ce nu pot posta la blogspot din motive tehnice!
Si nelipsitul Youtube!

Obama e aici !

miercuri, 13 iulie 2011

Acestia au condus/conduc omenirea...la moarte


De-a dreptul cutremurator!!!
G.F
Aceste fiinte au condus si conduc lumea ... ======================================================
"Societatea nu face nici o afacere, daca permite degeneratilor sa-si perpetueze specia."
Theodore Roosevelt
"Malthus a fost justificat, realitatea a fost surprinsa bine de Malthus. Lumea a treia este suprapopulata, este un dezastru economic, si nu exista nici un mod în care acestea ar putea ieşi din ea cu această populaţie în creştere rapidă. Filozofia noastră este: înapoi la sat ".
Dr. Arne Schiotz, World Wildlife Fund, Director de conservare, a declarat astfel, în mod ironic, în 1984:
"O populaţie totală mondială de 250-300 de milioane de persoane, cu 95% mai putin decat in prezent, ar fi ideal."
Ted Turner, intr-un interviu pentru revista Audubon
"Există o singură temă în spatele eforturilor noastre: - trebuie sa reducem nivelul populaţiei. Iar guvernele trebuie sa ne foloseasca metodele pentru a obtine rezultate curate si frumoase, sau vor primi mizeria pe care o avem în El Salvador, sau în Iran sau în Beirut. Populaţia este o problemă politică. Odată ce populaţia este scapata de sub control, este nevoie de guvern autoritar, chiar fascist, pentru reducerea ei.... Programul nostru în El Salvador nu a functionat. Nu am avut infrastructura care să-l susţină. Au fost al naibii de multi oameni ... Pentru a reduce într-adevăr populaţia, rapid, va trebui să trimiteti toţi bărbaţii la luptă şi sa ucideti un număr semnificativ de femei fertile ...Cel mai rapid mod de a reduce populatia este prin foamete, ca şi în Africa, sau prin boli cum ar fi Moartea Neagra .... "
Thomas Ferguson, Departamentul de Stat pentru Populaţie
"In cautarea unui nou dusman care sa ne uneasca, ne-a venit ideea cu poluarea, amenintarea incalzirii globale, lipsa apei, foametea şi potrivirea proiectelor de lege dupa ele.... Dar , uneori, în desemnarea lor ca inamic, cădem în capcana de a confunda simptomele de cauzele. Toate aceste pericole sunt cauzate de intervenţia umană şi numai prin schimbarea atitudinilor şi a comportamentului oamenilor acestea pot fi depăşite. Atunci inseamna ca inamicul real este chiar umanitatea. "
Alexander King, Bertrand Schneider - Fondator şi respectiv secretar, Clubul de la Roma, „Prima revoluţie globală” Pag 104-105, 1991
"Un cancer este o multiplicare necontrolată a celulelor, iar explozia demografică este o multiplicare necontrolată de oameni ... Noi trebuie să mutam eforturile noastre de la tratarea simptomelor la extirparea cancerului. Operaţiunea va cere multe decizii aparent brutale şi lipsite de inimă.. . "
Paul Ehrlich , profesr la Stanford,în cartea : „Bomba numita Populaţie”
“Pamantul e bolnav de cancer, iar cancerul sunt oamenii”.
Merton Lambert, formator in cadrul Fundatiei Rockefeller.
"Eu cred că suprapopularea umană este problema fundamentală pe Pământ astăzi. Noi, oamenii, am devenit o boala: „Virusul-Om”."
"Primele mele trei obiective principale ar fi : reducea populatiei umane la aproximativ 100 de milioane în întreaga lume, distrugerea infrastructurii industriale şi in al treilea rand sa vad cat mai multe zone pustii."
- Dave Foreman
"În scopul de a stabiliza populatia lumii, trebuie să eliminam 350.000 de oameni pe zi. Acesta este un lucru oribil pe care trebuie să il spun, dar este la fel de rău să nu-l spun. "
J. Cousteau, 1991 explorator şi reprezentant UNESCO
"Noi trebuie să vorbim mai clar despre sexualitate, contracepţie, despre avort, despre valoarea controlului populatiei, deoarece, pe scurt, criza ecologică este criza populaţiei. Reduceti populaţia cu 90%, iar apoi nu vor mai mai fi suficienti oameni pentru a face atat de multe daune ecologice. "
Mihail Gorbaciov
"Azi, America ar fi indignata dacă trupele ONU ar intra in Los Angeles pentru a restabili ordinea. Mâine vor fi recunoscatori! Acest lucru va fi valabil mai ales dacă li s-a spus in prealabil că exista infiltrate in mijlocul lor amenintari din afara, indiferent dacă sunt reale sau fictive, care pun in pericol însăşi existenţa noastra. Aceasta va fi valabil si in cazul tuturor popoarelor din lume iar ele vor dori sa fie eliberate de acest rău. Singurul lucru de care fiecare om se teme este necunoscutul. Atunci când este prezentat acest scenariu, drepturile individuale vor fi de bună voie abandonate de catre oameni, mai ales daca bunastarea lor va fi garantata de către Guvernul Mondial. "
Dr. Henry Kissinger, Conferinţa Bilderberg, Evians, Franţa, 1991
„ Ilegal o putem face imediat. Constitutional va dura putin mai mult ... Dr. Henry Kissinger, New York Times, 28 octombrie 1973 "Depopularea ar trebui să fie cea mai mare prioritate a politicii externe faţă de lumea a treia, pentru că economia SUA va necesita cantitati tot mai mari de minerale din străinătate, în special din ţările mai puţin dezvoltate". "Puterea este cel mai puternic afrodisiac." "Persoanele în vârstă sunt consumatori inutili" "Populaţia lumii trebuie să fie redusa cu 50%"
Dr. Henry Kissinger
"Suntem pe punctul de a realiza o transformare la nivel mondial. Tot ce avem nevoie este o criza majora credibila şi naţiunile vor accepta Noua Ordine Mondială. "
David Rockefeller
"Războiul şi foametea nu sunt eficiente. În schimb, boala a oferit cel mai eficient şi mai rapid mod de a ucide miliardele care trebuie să moară în curând pentru a fi rezolvata criza populatiei. SIDA nu este un criminal eficient, deoarece este prea lent. Candidatul meu favorit pentru eliminarea a 90 la sută din populaţia lumii este Ebola (Ebola Reston), deoarece este extrem de letala şi ucide în cateva zile, în loc de cativa ani. Trebuie sa crestem mortalitatea cu 90% la om. Uciderea oamenilor... Gândiţi-vă la asta... Ştiti, gripa aviara e buna, de asemenea. Pentru ca cel care supravieţuieste, va ingropa mai apoi nouă "
Dr. Eric Pianka . Profesor de ecologie evolutiva la Universitatea din Texas , a arătat soluţii pentru reducerea populaţia lumii la o audienţă cu privire la controlul populaţiei. Interviu aici !
"Nimeni nu va intra în Noua Ordine Mondială decat in cazul în care el sau ea va face o promisiune pentru a se închina lui Lucifer. Nimeni nu va intra în New Age cu excepţia cazului în care el va lua o iniţiere luciferica. "
David Spangler, director al Iniţiativei Planetare, Organizaţia Naţiunilor Unite si unul din fondatorii curentului New Age !
"Suprapopularea este in prezent vasta, mult dincolo de capacitatea planetei. Ea nu va răspunde la reducerea viitoare a ratei natalităţii prin metode contraceptive, sterilizare şi avort, dar trebuie ca sa reducem în prezent cat mai mult populatia. Acest lucru trebuie realizat prin orice mijloace necesare. "
Iniţiativa pentru Carta Naţiunilor Unite ECO-92 PAMANT
"În America de Sud, guvernul Peruan merge din uşă în uşă facand presiuni asupra femeilor care urmează să fie sterilizate şi el e finanţat de dolari american pentru a face acest lucru."
Mark Earley în „The Wrong Kind of Party Christian Post ”10/27 2008
"Femeile în Ţările de Jos, care sunt considerate de către stat ca sunt mame improprii ar trebui să fie condamnate la a lua contraceptive pentru o perioadă determinată de doi ani."
Marjo Van Dijken (autor al proiectului de lege în Ţările de Jos), în http://www.guardian.co.uk/commentisfree/2008/nov/04/humanrights-women Guardian
"Menţinerea umanitatii sub 500 milioane, în echilibru perpetuu cu natura"
Anonim , citat aflat pe una din pietrele Georgia Guidestones
"Dacă m-aş reîncarnat, aş dori să revin pe pământ ca un virus ucigas care sa reduca populatia umana." "Creşterea populaţiei umane este, probabil, singura şi cea mai gravă ameninţare pe termen lung, pentru supravieţuire. Suntem în pragul unui dezastru major în cazul în care aceasta crestere nu este temperată - nu doar pentru lumea naturii, ci si pentru lumea oamenilor. Cu cat sunt mai multe persoane, cu atat mai multe resurse vor consuma, si implicit va fi mai multă poluare ."
Prinţul Phillip, soţul reginei Elisabeta, Ducele de Edinburgh, lider al World Wildlife Fund. Clip aici !
"Graviditatea ar trebui să fie o crima pedepsibila împotriva societăţii, cu excepţia cazului în care părinţii deţin un permis de la guvern. Toţi potenţialii părinţi ar trebui să fie indemnati la a folosi produse chimice contraceptive, guvernul furnizand antidoturi cetăţenilor alesi pentru fertilizare.."
David Brower, directorul executiv Sierra Club
"Principiul care sustine vaccinarea obligatorie este suficient de raspandit iar cel de tăiere a trompelor uterine ar trebui sa fie la fel." "Este mai bine pentru toată lumea, dacă în loc de a aştepta executarea degeneratilor pentru infracţiuni, sau de a-i lasa sa moara de foame in imbecilitatea lor, societatea ii va împiedica, pe cei care sunt în mod vădit inapti, să continue soiul lor ... Trei generaţii de imbecili sunt de ajuns.
Oliver Wendell Holmes, Curtea Suprema de Justitie, SUA
"Sincer am crezut că la acea data Roe s-a decis si am avut temeri cu privire la creşterea populaţiei, în special de creştere în rândul populaţiilor care nu vrem să aiba prea multi urmasi."
Curtea Suprema de Justitie Ruth Bader Ginsburg
"Un regim planetar ar trebui sa fie responsabil pentru determinarea populaţiei optime in intreaga lume dar şi in fiecare regiune şi pentru a arbitra diferitele ţări în impartirile regionale. Controlul mărimii populaţiei ar putea să rămână responsabilitatea fiecărui guvern, dar regimul planetar ar trebui sa aiba puterea de a aplica limitele convenite. "
John P. Holdren, consultant in stiinta a lui Obama. Articol aici !
"Directia pe care o urmeaza Rockefellerii şi aliaţii lor este de a crea un guvern intr-o lume care combină supercapitalismul şi comunismul în acelaşi cort, toate aflate sub controlul lor .... Ma refer la o conspiraţie? Da. Si sunt convins că există un astfel de complot internaţional în domeniu, aplicat si planificat de mult timp, şi care este incredibil de rău în intenţie. "
Congresmanul Larry P. McDonald, 1976, ucis într-un zbor al Liniilor Aeriene Coreene , doborât de către Uniunea Sovietică
"Astăzi lumea are 6.8 miliarde de oameni. Si ar putea creste până la aproximativ nouă miliarde. Acum, dacă am face o treabă foarte eficienta cu noile vaccinuri, cu asistenţa medicală, cu serviciile de sănătate si control a reproducerii, am putea reduce aceste cifre cu 10 sau chiar 15 la suta..!"

- Bill Gates ! Clipul aici !


YouTube - Videoclipuri din acest e-mail:

David Rockefeller speaks about population control.
http://www.youtube.com/watch?v=ClqUcScwnn8&feature=player_embedded#at=11

Population Control: An Interview with Professor Eric Pianka
http://www.youtube.com/watch?v=BLFivVpMb1c&feature=player_embedded

New World Order - Elite's Depopulation Program
http://www.youtube.com/watch?v=bt7U9KLVKxs&feature=player_embedded

Bill Gates EXPOSED! Wants Depopulation Through Vaccines
http://www.youtube.com/watch?v=jSqcRMVbtpo&feature=player_embedded

3 comentarii:

Victoria spunea...

Multumim pentru informatiile pe care ni le puneti la dispozitie si pentru timpul pe care vi-l sacrificati punandu-l in slujba noastra a internautilor. Aceste stiri ne intaresc convingerea ca...ceva se intampla, ca "tsunami", "cutremure", "epidemii-pandemii", etc. nu sunt tocmai intamplatoare si ca se impune in mod imperios ca populatia globului sa se trezeasca la realitate, sa observe, sa compare, sa verifice. Ca aceste informatii sunt reale este foarte clar; privind in jur la tot ceea ce se petrece, multe dintre afirmatiile si propunerile "iluminatilor" se verifica. Ceea ce nu trebuie sa se intample insa si care ar avea rolul de a da peste cap planurile lor, este SA NU NE LASAM COPLESITI DE FRICA. Ei dupa cum se poate constata si din continutul articolului de fata, tocmai pe asta mizeaza: pe teama noastra, a umanitatii de necunoscut. De-o fi una, de-o fi alta... noi vom fi oricum la mijloc; deci, decat sa ne temem si sa-i lasam pe ei sa ne ingenunche si sa ne extermine, mai bine sa ramanem treji si sa le dejucam planurile. Pamantul rodeste indeajuns ca sa permita miliardelor de locuitori ai sai sa traiasca in mod decent. Cei care produc poluarea si distrugerea ecosistemului sunt in primul rand ei, marii magnati cu colosii lor industriali si ei asta cauta sa salveze. In dos ii doare de sanatatea Pamantului daca nu prin prisma existentei lor si a urmasilor lor. Sunt niste mizerabili si noi, oamenii simpli, "neiluminati" nu avem dreptul sa ii lasam sa isi duca la aplicare planurile marsave ci avem datoria sa ii contrastam, sa ii combatem.
As lansa un apel catre toti cei care ajungeti sa cititi acest articol: transmite-ti-l cat mai multor persoane sau macar dati link-ul mai departe tuturor celor pe care ii cunoasteti. Asa mereu mai multi vor fi cei care isi vor lepada panza de paianjen ce s-a asezat peste ochii mintii lor si tot mai numerosi vom fi cei care ne vom opune decimarii populatiei Terrei.

Victoria spunea...

Multumiri pentru timpul pe care vi-l sacrificati pentru a ni-l pune noua la dispozitie prin cautarea, traducerea si publicarea unor astfel de stiri, de informatii!
Daca oamenii ar vrea sa faca un minim efort sa observe ceea ce se petrece in jurul lor, al nostru, ar realiza ca tot ceea ce este scris in articolul de fata nu este o simpla fantezie ci se poate verifica in viata de zi cu zi. "Tsunami" "cutremure", "epidemii-pandemii" cu "virusi si bacterii asasini" nu sunt deloc intamplatoare! Nemernicii astia care isi spun "ILUMINATI" sunt josnici, josnici si nu se trag indarat de la nimic. Noi ii putem combate, contrasta, cu o arma destul de simpla: CURAJUL. Ar fi de ajuns sa nu ne temem; ei tocmai pe frica noastra de necunoscut mizeaza pentru a-si implini planurile de exterminare a umanitatii si a ingradirii libertatii noastre. Dati mai departe aceste informatii voi, toti cei care ajungeti pe paginile unor site-uri de acest gen, cu astfel de informatii. Sau macar transmiteti tuturor cunoscutilor vostri link-ul acestui blog. Cu cat mai multi vor fi cei care isi leapada panza de paianjen de pe ochii mintii, cu atat mai puternici vom fi noi "buturugile marunte", cei care vom dejuca planurile "iluminatilor".
Pamantul are destule resurse pentru a hrani miliardele de locuitori ai sai. Poluarea cea mare si distrugerea ecosistemului nu de catre simpli muritori de rand ca noi este generata ci de marii magnati prin colosii lor chimici-industriali. Ei sunt cei care otravesc Natura si ca sa isi asigure continuitatea au decis decimarea populatiei Terrei gandindu-se la ei, la copiii lor, la afacerile lor. In dos ii doare de voi, de noi, de soarta Pamantului; totul are importanta in corelatie stransa cu ei si ceea ce tine doar de ei.
Napoleon Bonaparte spunea:
"Zece oameni care-şi exprimă părerea în public sunt mai puternici decât alte sute de mii care tac."
Voi pana cand vreti sa ramaneti slabi, mici, lipsiti de putere? Inca nu ati priceput ca prin apatia si tacerea voastra le-ati conferit lor puteri tot mai mari asupra voastra? Alaturati-va celor care indraznesc sa isi spuna parerea in public si veti face deja un prim pas spre a combate pe cei care va trimit spre moarte, spre a va mentine statutul de oameni liberi si stapani pe soarta voastra. Invatati sa ganditi cu mintea voastra, si sa nu mai asteptati sa va cada "para malaiata" de la guvern, de la U.E, de la America... Ei va vor da, sigur ca va vor da. Doar ca ceea ce va vor da ei nu va avea ca obiectiv bunastarea voastra ci inrobirea si eliminarea voastra.

Victoria spunea...

http://restulstirilor.blogspot.com/2011/07/acestia-au-condusconduc-omenireal

a.html
Victoria spunea...
Multumiri pentru timpul pe care vi-l sacrificati pentru a ni-l pune noua la

dispozitie prin cautarea, traducerea si publicarea unor astfel de stiri, de

informatii!
Daca oamenii ar vrea sa faca un minim efort sa observe ceea ce se petrece

in jurul lor, al nostru, ar realiza ca tot ceea ce este scris in articolul de fata nu

este o simpla fantezie ci se poate verifica in viata de zi cu zi. "Tsunami"

"cutremure", "epidemii-pandemii" cu "virusi si bacterii asasini" nu sunt

deloc intamplatoare! Nemernicii astia care isi spun "ILUMINATI" sunt

josnici, josnici si nu se trag indarat de la nimic. Noi ii putem combate,

contrasta, cu o arma destul de simpla: CURAJUL. Ar fi de ajuns sa nu ne

temem; ei tocmai pe frica noastra de necunoscut mizeaza pentru a-si implini

planurile de exterminare a umanitatii si a ingradirii libertatii noastre. Dati

mai departe aceste informatii voi, toti cei care ajungeti pe paginile unor

site-uri de acest gen, cu astfel de informatii. Sau macar transmiteti tuturor

cunoscutilor vostri link-ul acestui blog. Cu cat mai multi vor fi cei care isi

leapada panza de paianjen de pe ochii mintii, cu atat mai puternici vom fi noi

"buturugile marunte", cei care vom dejuca planurile "iluminatilor".
Pamantul are destule resurse pentru a hrani miliardele de locuitori ai sai.

Poluarea cea mare si distrugerea ecosistemului nu de catre simpli muritori de

rand ca noi este generata ci de marii magnati prin colosii lor

chimici-industriali. Ei sunt cei care otravesc Natura si ca sa isi asigure

continuitatea au decis decimarea populatiei Terrei gandindu-se la ei, la copiii

lor, la afacerile lor. In dos ii doare de voi, de noi, de soarta Pamantului; totul

are importanta in corelatie stransa cu ei si ceea ce tine doar de ei.
Napoleon Bonaparte spunea:
"Zece oameni care-şi exprimă părerea în public sunt mai puternici decât alte

sute de mii care tac."
Voi pana cand vreti sa ramaneti slabi, mici, lipsiti de putere? Inca nu ati

priceput ca prin apatia si tacerea voastra le-ati conferit lor puteri tot mai

mari asupra voastra? Alaturati-va celor care indraznesc sa isi spuna parerea

in public si veti face deja un prim pas spre a combate pe cei care va trimit

spre moarte, spre a va mentine statutul de oameni liberi si stapani pe soarta

voastra. Invatati sa ganditi cu mintea voastra, si sa nu mai asteptati sa va

cada "para malaiata" de la guvern, de la U.E, de la America... Ei va vor da,

sigur ca va vor da. Doar ca ceea ce va vor da ei nu va avea ca obiectiv

bunastarea voastra ci inrobirea si eliminarea voastra.

16 iulie, 2011 16:27