ATENTIE: PARTEA A DOUA LA RESTUL STIRILOR !

Aici veti gasi ce nu pot posta la blogspot din motive tehnice!
Si nelipsitul Youtube!

Obama e aici !

marți, 17 iulie 2012

Cine impute pestele sau... mizerabilii din capul Romaniei - Masoneria conduce (distruge) Romania)

(Articol preluat de pe http://deveghepatriei.wordpress.com)

Gheorghe Florea, tigan interlop ce are legaturi puternice cu masoneria din Rusia, mason de rang inalt, a ajuns sa stea la masa cu ofiterii de contrainformatii ai SRI-ului ! Domnilor din SRI, cei care ati mai ramas curati sufleteste, va umiliti in ultimul hal cand aveti legaturi cu asemenea personaje…



În zilele noastre există în România două mari loji naţionale: Marea Lojă Naţională a României, care urmează linia masonică americano-italiană, condusă de dr. Viorel Danacu,  şi Marea Lojă Naţională din România, ce urmează linia franceză, condusă de Eugen Ovidiu Chirovici, cu peste 2.000 de membri. Pe vremea Guvernului Năstase, cea de-a doua a obţinut statutul de „utilitate publică”. Este bine ca cititorul să cunoască că Ritul Scoţian Antic şi Acceptat are rol de liant, pe plan internaţional, între diferite Masonerii naţionale.  Membrii marii loji păstorite de Ovidiu Chirovici se fac vinovaţi pentru problemele grave din Justiţie, SRI, Consiliul Concurenţei şi alte organe ale statului.
Nu o dată mi-am pus întrebarea de ce sunt politizate serviciile secrete din România. Aceeaşi întrebare i-am pus-o d-lui general Abraham în cadrul unei întâlniri pe care am avut-o cu dânsul în luna martie 2009, la Oradea. Mi-a răspuns diplomatic, fără să mă lămurească. Pentru ca în luna iunie 2010 să aflu adevărul. În Proiectul de lege privind siguranţa naţională, dezbătut şi aprobat în Parlament, parlamentarii masoni au impus obligativitatea ca şefii serviciilor secrete să fi înregimentaţi politic, ceea ce a creat multe nemulţumiri în rândul profesioniştilor care nu au nici o şansă de a accede la vârf. Şi am prezentat poziţia d-lui Radu Timofte vizavi de Masonerie. Se pare că odată ajuns director al SRI şi dânsul a devenit unul dintre „fraţi”.
Ritul Memphis-Misraim este condus de un alt personal implicat în afaceri dubioase: Gheorghe Florea. El a devenit şef de Lojă Masonică cu sprijinul direct al soţiei sale şi al Moscovei. Soţia, agent KGB, pe nume Galina a fost trimisă de Moscova pe lângă creştinul Gheorghe Florea şi pentru acest scop. După care a intervenit divorţul între ei. Acesta a fost ajutat pe linie masonică să obţină pe nimic Fabrica de bere şi lichioruri Bragadiru. Sub protecţia fostului ministru de finanţe, Mihai Tănăsescu (PSD), şi el mason, Gheorghe Florea a făcut trafic de produse alcoolice şi a prejudiciat bugetul de stat cu 1.300 de miliarde de lei vechi. Din grupul său masonic mai fac parte: Bebe Ivanovici, Ovidiu Tander, Alexandru Petre, Matei Vintilă (fost senator PSD), Constantin Niţă (deputat PSD de Braşov şi vicepreşedinte al Comisiei Parlamentare de Control al SIE), dar şi ofiţeri de rang înalt din MAI, MApN, SIE şi SRI cum ar fi Andrei Anăstăsescu (soţul avocatei lui Adrian Năstase din procesul Zambaccian) sau Ion Stan (preşedinte PSD Dîmboviţa şi fost preşedinte al Comisiei Parlamentare de control al SRI).
Caracatiţa masonică este infiltrată la toate nivelurile statului, ceea ce le permite fraţilor să-şi creeze cadre legislative care le servesc interesele. Cei mai mulţi dintre ei sunt atât de siguri că nimeni nu îi va trage la răspundere pentru ceea ce fac, încât faptele şi abuzurile lor au devenit de notorietate publică. Toate ştirile, toate dezbaterile, toate aşa-zisele investigaţii jurnalistice care prezintă mari cazuri de corupţie nu au însă nici o valoare, atâta vreme cât nu afirmă răspicat că relaţiile masonice din culise stau la baza dezastrului social, economic şi politic în care a fost adusă România.
Cei care ne guvernează, grijulii faţă de averile colosale pe care le-au dobândit prin furtişaguri şi „tunuri” de tot felul, ajutaţi de o justiţie coruptă şi ea, şi-au format un aparat de represiune nemaiîntâlnit în România. V-o spune autorul, în cunoştinţă de cauză.  Avem cam şapte structuri de acest tip, de cinci ori mai mulţi agenţi secreţi decât Marea Britanie! Şi de şase ori mai mulţi decât SUA!! Raportat la numărul populaţiei. Aceşti oameni care au furat şi privatizat avuţia naţională au nevoie de aceste structuri pentru a-i asmuţi asupra celor nemulţumiţi. Dar românul, când îi ajun ge cuţitul la os, nu se teme decât de Dumnezeu…
Voi prezenta un extras din Raportul SRI din 2008: „Masoneria română „fiica zvăpăiată” a Kremlinului este o organizaţie secretă, bine ancorată în toate zonele societăţii româneşti, de la administraţie şi servicii secrete până la diplomaţie şi biserică. Prin aderarea la grupurile infracţionale organizate sub „cupola” M.L.U.R., nenumăraţi fraţi masoni au adus atingere siguranţei naţionale, făcându-se vinovaţi de conspiraţie împotriva statului român şi a interesului naţional”.
Poate nu voi fi crezut, dar acest scurt citat mă doare foarte tare. În primul rând, chiar Constituţia României interzice ca societăţi secrete să activeze pe teritoriul naţional. În al doilea rând, SRI-ul cunoaşte cazuri concrete prin care „fraţi masoni” au adus atingere securităţii naţionale  a Statului Român. De ce nu s-au luat măsuri? Nu doresc să intru în amănunte! http://www.ne-cenzurat.ro

2 comentarii:

Anonim spunea...

Dar ce parere aveti de Caras-Severin ?E condus de 15 ani de marele mason de rang inalt (cum il descria televiziunea acum cateva luni cand a dat de-a dura PDL_ul)Frunza Verde .Judetul meu a ajuns la limita saraciei ,industria i-a fost anihilata ,opt orase ajunse in pragul saraciei ,marea majoritate a populatiei (mai ales feminina) munceste in strainatate ca sa-si intretina familiile ,de agricultura nici nu are rost sa mai vorbim ,turismul e mort .Dar cel mai tragic e ca populatia a fost indobitocita ,nu-si cere nimeni drepturile ,nu le spune nimeni ca ei sunt pusi acolo sa administreze spre binele populatiei si nu sa conduca dupa bunul plac .Ar fi multe de spus despre coltul asta de lume si despre oamenii care traiesc aici.Parerea mea este ca pana nu o sa incetam sa ne vaitam si pana nu ne vom da seama ca puterea e la noi (dar numai uniti )atunci si numai atunci vom putea sa ne croim o viata mai buna ,sa schimbam politica si politicienii care sa lucreze in folosul tarii si al poporului .

Terra Mater spunea...

Draga anonim, tu ai dreptate! Acest gen de colaps se manifesta in intreaga tara, sau chiar mai corect spus cam in intreaga lume. Numai ca la noi desantarea masonilor corciti cu sionistii se manifesta intr-un mod mult mai desantat decat pe restul globului.In tarile mai "dezvoltate", mai "civilizate" decat a noastra masonii mai fac din cand in cand si cate ceva pozitiv pentru binele comunitatii. La noi structurile decizionale ale Statului sunt napadite de buruieni ca acelea mai sus prezentate care au devenit masoni doar din oportunism, sau servesc numai ca trepadusi si unelte papusarilor cu lozul mare. Singura cale de a-i rasturna si a-i elimina este sa omenirea sa se uneasca. Dar ca sa o poata face trebuie sa se destepte, in sensul de a se trezi. Si cum ignoranta si comoditatea - sa nu zic lenea... - (na, ca am zis-o!) este prea mare trezirea nu se poate declansa si produce decat determinandu-i pe oameni sa devina constienti de realitatea in care traiesc. Iar pentru asta un pas ar fi a si acela ca acele persoane care s-au trezit deja sa le serveasca sustinut si fara a se infierbanta, in mod natural si constant, exemple din viata de zi cu zi si informatii despre asemenea cazuri. Incet incet, si cel mai indaratnic om va incepe sa observe, sa gandeasca asupra acestora, sa verifice, sa se intrebe si sa isi raspunda si fara ca macar sa isi dea seama cand si cum s-a petrecut sa se si trezeasca. Trimite aceste articole catre cunoscutii tai. Fa la fel si cu alte articole sau informatii de genul acestuia Si discuta cu altii. Dupa cateva luni revino si spune-ne daca am avut dreptate sau nu. Daca vei reusi sa produci trezirea macar a 10 oameni, nu ai pierdut timp in zadar.