ATENTIE: PARTEA A DOUA LA RESTUL STIRILOR !

Aici veti gasi ce nu pot posta la blogspot din motive tehnice!
Si nelipsitul Youtube!

Obama e aici !

vineri, 19 februarie 2010

Cancer - Tratamentele interzise (13/14)




4 comentarii:

Anonim spunea...

nu mai merge
il mai puteti posta?

Porecla spunea...

la mine merge!

Anonim spunea...

revin
am vazut si celalte parti
deci :
tratamentul cu bicarbonat de sodiu este o minciuna, daca ar fi asa de usor , medicii si-ar trata cunostintele mamele rudele vecinii, nu-i adevarat o iota, bicarbonatul de sodiu in mediu intern are alte combinatii de elemente ca in mediul extern .
am vorbit cu un medic chirurg, nu este adevarat nimic din filmul ala, este adevarat doar ca oamenii doresc sa se vindece si cauta remedii, dar nu trebuie sa dam sperante aiurea.
bicarbonatul de sodiu ataca doar particulele fungice din preajma tumorii, tumora n-o poate vindeca, este cu totul si cu totul altceva, tumora este un cumul de microbi virusi fungi etc, bicarbonatul de sodiu rezolva doar fungii (daca o fi asa pentru ca revin in mediul acela nu functioneaza ca in mediu extern).

Terra Mater spunea...

Doctorul chirurg cu care ai vorbit sa isi exprime parere despre aceste terapii atunci cand le va verifica pe propria sa persoana, cand va monitoriza timp indelungat o persoana afectata de cancer, 24/24 ore, 7 zile pe saptamana. Opinionistii fara coloana aflati in solda sistemului nu vor admite niciodata ca aceste tratamente sunt eficiente, pentru ca nu vor sa iasa din sfera lor de confort; pentru ca se complac in inertia lor; pentru ca se conformeaza la ceea ce le dicteaza sistemul; pentru ca nu se simt in stare si nu vor sa se apuce sa "se reseteze" orientandu-se spre medicina alternativa, cea neoficiala si data de toti peretii de OMS.
Tratamentele alternative, mai cu seama cele incredibil de la indemana tuturor, care costa putin, nu genereaza banet sistemului sanitar (la nivel global) atat de corupt si anti-uman, motiv pentru care au fost si vor fi mereu puse la zid.