ATENTIE: PARTEA A DOUA LA RESTUL STIRILOR !

Aici veti gasi ce nu pot posta la blogspot din motive tehnice!
Si nelipsitul Youtube!

Obama e aici !

vineri, 19 februarie 2010

Cancer - Tratamentele interzise (14/14)




5 comentarii:

Raluca Irimie spunea...

Stii ce cred eu? Ca ne provocam singuri bolile. Vazusem o teorie interesanta pe care am sa o dezvolt "la mine" (cred ca luna viitoare, din lipsa de timp sa ma documentez). Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar tot ce facem, gandim si consumam, ne "construieste" ca persoana fizica si spirituala.

Spor si voua, ca vad ca nu prea mai avem inspiratie sau disponibilitate!

Terra Mater spunea...

Unii dintre vizitatorii acestui blog au exprimat interesul de a vedea toate aceste 14 video unite in unul singur astfel incat sa poata fi descarcat si vazut fara sa trebuiasca sa acceseze de fiecare data acest blog.
Dand curs sugestiilor lor am creat si pun la dispozitia tuturor link-urile necesare descarcarii filmului intreg in care am reunit toate cele 14 video publicate aici.
Mi-ar face placere totusi sa nu se uite locul initial unde acest video titrat in limba romana a aparut pentru prima data.
Important este ca informatiile sa ajunga la cat mai multa lume, pentru ca doar asa se poate da sansa oamenilor de a-si largi orizonturile cunoasterii si in consecinta sa actioneze cum este mai bine pentru sanatatea si binele propriu. Si...de ce nu, sa decida o constienta intoarcere cu dragoste, incredere si respect catre NATURA, catre aceasta TERRA MADRE iubitoare, devotata si mereu iertatoare.

Pentru descarcarea filmului:

http://rapidshare.com/#!download|877|427302808|Cancro_le_cure_proibite.flv|374540

Pentru descarcarea textului:

http://rapidshare.com/files/427333225/Cancer_-_Terapiile_interzise_full.txt

Iesirea Din Matrix spunea...

Multumim din suflet!

SHANTI10 spunea...

Este foarte interesant, de;i trebuie sa recunosc ca nu mai e demult o surpriza. Medicamentele de sinteza si tratamentele efectuate in spital de multe ori, afecteaza iremediabil sistemul de aparare al organismului uman. Iti multumesc pentru efortul de a strange toate aceste materiale. Le voi trimite mai departe. niciodata nu se stie . Poate cuiva ii vor salva viata.

costel spunea...

dragii mei,daca aveti sau cunoasteti pe cineva care are cancer,CEL MAI BUN TRATAMENT pe care puteti sa -l oferiti este "maria sa" VITAMINA si fac referire la cea naturala (fara chimicale din pamant sau din aer)Si acest fapt este super cunoscut de pe vremea...grecilor,sau asi putea merge mult mai departe in timp.Cautati raspunsuri,sau poate ar fi mai bine si mai rapid sa intrebati un NUTRITIONIST.CORPUL UMAN NU ARE NEVOIE DE NICI UN MEDICAMENT pentru ca are capacitatea de a se VINDECA SINGUR; atat mental cat si fizic. Sper sa va fi ajutat cat de putin.