ATENTIE: PARTEA A DOUA LA RESTUL STIRILOR !

Aici veti gasi ce nu pot posta la blogspot din motive tehnice!
Si nelipsitul Youtube!

Obama e aici !

duminică, 4 mai 2008

Care agentie guvernamentala trebuie sa-ti fie firewall?

29aprilie2008 blacklistednews.com
Intii, NSA * spune ca trebuie sa controleze fiecare cautare in internet pentru a preveni un atac 9/11 apoi, presedintele Bush semneaza o Directiva Prezidentiala secreta de securitate cibernetica pt. a o face posibila, in timp ce Air Force are constituit o divizie de razboi cibernetic unde se joaca intr-un razboi de tip Space Invaders cu securitatea cibernetica.
Pentru a nu ramine in afara cybarmegeddonului, Departement of Homeland Security planuieste sa desfasoare Proiectul Manhattan pentru a securiza internetul.
Nici-o sansa pentru seful FBI-Robert Mueller in a-l lasa pe directorul Michael Chertoff de la DHS sa se ocupe de toti bitii asa ca, aceasta saptamina el a cerut House Committee ca si G-Men sa intre "pe fir"!
Este convenabil ca toate aceste agentii sa controleze pachetele de date din interweb pentru ca nu vom mai avea nevoie sa cumparam softuri antivirus sau de securitate, va trebui doar sa te decizi careia ii vei incredinta computerul tau. Cui ii vei incredinta cutiuta ta Windows?
Alege agentia sau voteaza impotriva!

*=National Security Agency

Niciun comentariu: