ATENTIE: PARTEA A DOUA LA RESTUL STIRILOR !

Aici veti gasi ce nu pot posta la blogspot din motive tehnice!
Si nelipsitul Youtube!

Obama e aici !

marți, 27 mai 2008

Dincolo de aparente...este ADEVARUL (4)

http://www.geocities.com/orgsecret2004/francmasoneria.html


În protocoale se vorbeste despre fabricarea si raspândirea (de catre francmasoni) unei boli asemanatoare virusului SIDA. "Astfel neamul ales (Sionistii) si-a împlinit fagaduinta! Înmultirea dobitoacelor crestine trebuie stopata."

"Cel mai bine aperi un adevar declarându-l fals. Procedând astfel în timp ce ei se cearta noi ne vedem de treaba!"

"Noi am ordonat uciderea informatiei"

"Asa vom supune si presa, care va fi o forta!... Mai întâi ea va cadea în mâinile celor îmbogatiti si prin ei în mâinile puterii noastre (Sionistii). Imbecilii care vor crede ca repeta opinia unui ziar independent vor repeta parerea noastra (a Sionistilor) sau pe aceea care ne place noua."

"Nevoia pâinii zilnice îi va face pe crestini sa taca si îi va transforma în servitori umili!".

"Dobitoacele crestine vor fi atrase în armata vizibila a lojilor masonice pentru a deruta încrederea fratilor lor!".

"Daca strica o parte din masinaria Statului, Statul se va îmbolnavi ca si corpul uman si va muri!".

Aproape tot haosul care exista la ora actuala în România si în general pe aceasta planeta a fost si este în continuare dirijat într-un mod diabolic de miscarea Sionista.

Datorita impactului deosebit de mare pe care televiziunea îl are asupra marilor mase de oameni francmasoneria foloseste emisiunile TV (abil si malefic realizate) pentru a-i manipula si "programa" pe cei ignoranti. Omul modern, "homo televisiens", a devenit dependent de televizor si pierde cel putin 3-4 ore pe zi în fata micului ecran. La întocmirea programelor TV, alaturi de specialisti din cele mai diverse domenii de activitate, lucreaza si psihologi care în conformitate cu planurile malefice ale masoneriei manipuleaza prin sugestie constiinte, creeaza opinii de masa, influenteaza politic si educational telespectatorii. Prin repetare, prin prezentare în forme atractive imagine-muzica-sunet, prin sugestie, apar în subconstientul telespectatorilor germenii autosugestiei, care actioneaza insidios, permanent si distructiv.

Astfel, fara sa-si dea seama, telespectatorul se lasa condus, manipulat. Comoditatea preluarii mesajului audio-vizual a facut ca telespectatorii sa accepte bucurosi informatii prefabricate subtil malefic, aranjate si decupate, care le capteaza toata atentia, transformându-i astfel, din fiinte care ar trebui sa gândeasca în fiinte gândite.

Francmasoneria urmareste ca prin diverse si atractive jocuri si concursuri sa abata atentia oamenilor de la modul pervers în care urmaresc sa instaureze noua "ordine mondiala" prin care vor sa exploateze oamenii acestei planete.

În timpul emisiunilor TV abil si atractiv concepute, atunci când este captata atentia constientului (care ar trebui sa cenzureze informatiile care ajung în subconstient) prin fraze, cuvinte, sunete si mai ales prin imagini special alese, se va produce implantarea în subconstient a mesajului urmarit a fi transmis, iar apoi oamenii vor reactiona conform modului în care le-a fost programat subconstientul!

În fata micului ecran, vrând-nevrând, fiinta umana îsi formeaza psihologia de consumator, devine receptiv, iar televizorul va deveni o necesitate (generând boli psihice), asa cum este alcoolul pentru un betiv sau cum sunt tigarile pentru un fumator.

Libertatea telespectatorului de a alege este limitata, lui i se propun emisiuni special create, având scopuri prestabilite, fiecare din ele având un mesaj subtil ales. Un om care vine obosit de la servici este receptiv (pasiv) în fata televizorului, iar psihologia lui este de a prelua fara nici un discernamânt mesajul primit.

Francmasoneria urmareste ca majoritatea filmelor prezentate la televizor sa aiba scene violente, de groaza, care sa genereze perturbari psihice celor care vizioneaza aceste filme. Reputatul psiholog japonez din Tokio, Seichi Tomojo, a facut un studiu timp de 7 ani, observând 46 de femei însarcinate având vârste între 18 si 40 de ani. Concluziile cercetatorilor sale sunt:

- Femeile însarcinate care privesc filme de groaza si politiste nasc prunci subponderali si lipsiti de farmec, pe când femeile care se delecteaza cu filme de dragoste sau spectacole muzicale vor avea bebelusi grasuti, simpatici si bine dispusi.

- Femeile însarcinate care vizioneaza la televizor imagini violente, muzica metalic rock, au statistic sansa de a naste copii nervosi, perturbati psihic, scuturati de spasme musculare.

- Femeile gravide care urmaresc evenimente sportive, nasc copii mai bine dezvoltati fizic, bebelusii lor fiind mai agresivi decât ai femeilor care nu privesc deloc la televizor.

- Copii femeilor care privesc emisiuni educative sunt mult mai armoniosi.

"Evitarea televizorului nu-i o solutie", spune reputatul psiholog japonez, "caci copiii mamelor care nu privesc la micul ecran sunt mult mai prosti si mai inerti decât orice alt grup de copii studiat".

Mesajul audio-vizual al filmelor de groaza, politiste, violente, spectacolele de metalic rock încurajate si sustinute (sponsorizate) de masonerie, muzica rock în general, dar în special cea din ultimii ani (care de fapt nu este muzica ci doar niste strigate animalice ce pun fiinta umana în rezonanta cu ceea ce este malefic), genereaza grave dezechilibre psihice si mentale.

Statistic s-a constatat ca în urma spectacolelor metalic rock foarte multi fani devin violenti, provoaca scandaluri si batai violente, violuri, fapte antisociale, crime. Recent, în urma unor astfel de manifestari satanice ale fanilor formatiilor rock, guvernul german a interzis patrunderea în Germania a oricarei formatii rock din afara tarii.

În cazul "trairii televizate", mesajul transmis copiilor si adolescentilor provoaca o contagiune emotionala imediata, propice pentru mimetism, si chiar îndemnul de a trece imediat la fapte antisociale cum ar fi: furturi, tâlharii, spargeri de masini, crime, actiuni violente, etc. În acest sens putem da exemplul celor 29 de tineri din S.U.A. care si-au tras câte un glont în cap, dupa vizionarea la TV a filmului "Voiaj la capatul infernului". Acesta este doar unul din miile de exemple despre modul în care un film satanic perturba psihicul oamenilor si-i determina sa se auto-distruga.

În urma studiilor si statisticilor facute a reiesit clar ca televiziunea poate realiza prin mesaje induse la copiii si la adolescentii care au structuri psihice mai fragile, stari de violenta si de agresivitate, tendinte de teribilism, dar si lucruri extrem de periculoase: dorinta de sacrificiu suprem, tendinta catre terorism sau sinucidere.

În ziarul "Jurnalul National" din 10.04.1997 se afirma: "Karl Poper, autorul lucrarii "Societatea deschisa si dusmanii sai" avertiza în eseul "Un patent pentru a face TV" asupra relatiei TV-democratie. El spunea ca <>."

Mircea Moldovan, presedintele Consiliului National al Audio-Vizualului, cu privire la oribila crima realizata de un tânar de 15 ani care si-a ucis prietenul inspirându-se dintr-un film dat pe TV afirma: "Autorii morali ai crimei sunt televiziunile care transmit filme cu violenta."

Cu ajutorul televiziunii poti dezinforma, forma opinii gresite, sau chiar impune puncte de vedere politice, economice, sociale etc, despre un grup de oameni, o societate sau un popor.

Un astfel de exemplu l-a dat televiziunea britanica, B.B.C., (care este dirijata si controlata de Francmasonerie) prezentând maltratarea lui Mihail Cofariu la Târgu-Mures ca fiind o actiune de purificare etnica a românilor împotriva minoritarilor unguri. Acesta a fost o actiune mascata a Francmasoneriei, de "manipulare ordinara" a opiniei telespectatorilor englezi în favoarea Ungariei, pentru a farâmita teritoriul României. Francmasonii urmaresc prin tot felul de actiuni politice sa slabeasca forta poporului român, ce consta tocmai în unitatea sa.

În ziarul "Jurnalul National" din 30.05.1997 se afirma: "În judetul Covasna, unul din sloganurile anilor 90-91 începe sa prinda contur: "Vom studia si limba româna în limba maghiara!" În acele vremuri, profesori ca Gyrgy Ianos îsi începea orele de fizica facând urmatorul apel: "Elevii români nu au ce cauta la ora mea." Profesorii români erau întâmpinati de elevii maghiari astfel: "Când pleci de-aici?" sau erau pur si simplu dati afara pe motiv ca "Vom studia si limba româna în limba maghiara." Profesoara Maria Oprea a notat tezele la româna, foarte slabe de altfel, cu note de 4. Unul dintre elevi, cu acordul total al colegilor sai a scuipat pe caiet, l-a aruncat pe jos facându-l ferfenita cu picioarele. <>".

În ziarul "Jurnalul National" din 19.05.197 se afirma: "În judetul Harghita legile si Constitutia României sunt calcate în picioare." În ziarul "Jurnalul National" din 17.05.1997 Prea Sfintia Sa Episcopul Ion Salajan afirma: "În Harghita si Covasna sunt locuitori care au constiinta de români dar nu mai stiu româneste."

În ziarul "Jurnalul National" din 13.05.1997 se afirma: "Presedintele Fundatiei pentru Satul Secuiesc, Kiraly Karoly considera ca <>"!!!

În ziarul "Jurnalul National" din 5.03.1997 se afirma: "<> al statului Israel, profesorul universitar Raoul Serban afirma: <>."!!! Miscarea Sionista urmareste prin francmasoni si prin anumiti lideri ai UDMR-ului sa-i pacaleasca pe maghiarii din România ca daca vor lupta pentru federalizarea Transilvaniei vor avea autonomie si vor trai mult mai bine. În acelasi timp aceeasi miscare Sionista a actionat într-un mod perfid în Ungaria determinând din partea ungurilor din aceasta tara o atitudine rece, indiferenta si uneori chiar ostila fata de ungurii din Transilvania. De asemenea, Sionistii urmaresc sa creeze conflicte artificiale în Transilvania, între români si maghiari, între ortodocsi si catolici. În felul acesta se urmareste sa se farâmiteze teritoriul României. Ceea ce va rezulta în urma acestei farâmitari va putea fi mult mai usor controlat si manipulat de catre miscarea Sionista. Atât românii cât si maghiarii stiu ca s-au înteles de veacuri unii cu altii, ca pot trai împreuna pe pamântul Transilvaniei si ca uniti, alaturi de poporul român pot rezista mult mai usor în fata atacurilor perverse ale miscarii Sioniste. De aceea, atât românii cât si maghiarii trebuie sa realizeze faptul ca ar fi o mare prostie sa se lupte între ei sa fie victime omenesti (ca în Iugoslavia) facând astfel jocul diabolic al miscarii Sioniste. Locuitorii de nationalitate maghiara din Transilvania trebuie sa fie constienti ca membrilor miscarii Sioniste si francmasoneriei nu le pasa de maghiari si ca îi folosesc acum pentru a farâmita România pentru ca apoi sa-i exploateze si pe ei (maghiarii) cum fac de altfel cu toate popoarele lumii inclusiv cu poporul evreu din care ei (Sionistii) provin.

POLITIC

Miscarea Sionista urmareste sa conduca oamenii acestei planete manipulând guvernele tuturor tarilor lumii si toate partidele politice. De asemenea, tot ei sunt autorii unor sisteme unice si absolute de control mondial (O.N.U., UNESCO, Uniunea Europeana, N.A.T.O., F.M.I., Banca Mondiala) prin care impun conditii aberante popoarelor lumii pentru a crea haosul ce va duce la asa-zisa Noua Ordine Mondiala (de exemplu României i s-a impus sa legifereze homosexualitatea pentru a intra în Uniunea Europeana!). Desi francmasonii sustin ca nu se amesteca în politica exista nenumarate dovezi ca ei manipuleaza guvernele tuturor tarilor lumii. În ceea ce priveste România va facem cunoscut urmatoarele:

- în "Evenimentul zilei" nr. 1466 din 22 aprilie 1997 senatorul Radu Timofte avertizeaza: "masoneria are tendinta sa ocupe toate functiile importante în Stat din România." Vicepresedintele Comisiei de aparare a Senatului Radu Timofte ne-a declarat ieri ca tendinta masoneriei din ce în ce mai vizibila de a acapara toate functiile mai importante în Stat reprezinta un mare pericol pentru România.

"Este de remarcat ca atât presedintele Comisiei Senatoriale de Aparare cât si ministrul apararii Victor Babiuc sunt masoni si probabil ca sunt multi altii nu doar în ministerul respectiv ci si în celelalte. Mi-e teama însa ca acesti asa-zis "frati" nu urmaresc altceva decât de a pune mâna pe tot ceea ce înseamna putere în Stat asa cum au reusit în alte tari. Mi-e teama ca vom ajunge într-o zi sa fim condusi numai de catre cei care fac parte din organizatii si atunci s-a dus naibii si identitatea noastra nationala si tot ce înseamna cultura si traditie româneasca." - a afirmat senatorul Radu Timofte.

Deputatul Vasile Matei spune de asemenea ca ministrii Victor Babiuc si Adrian Severin sunt masoni.

"Din punctul meu de vedere cred ca nu este firesc si normal ca dintr-o comisie ce controleaza activitatea SRI care este prin excelenta un serviciu secret sa faca parte un om care în acelasi timp apartine unei organizatii masonice internationale cu scopuri oculte care intra în contradictie cu interesele României. Si daca ne gândim bine conform legii Mârzescu, partidul comunist din acea vreme a fost scos în afara legii exact din cauza apartenentei la o organizatie internationala, Internationala comunista, care era de esenta masonica. Deci voi cere sa dea explicatii în legatura cu prezenta lui Corneliu Ruse în comisia SRI si într-o loja masonica ca si examinarea aspectului referitor la o asemenea posibilitate conform legii sigurantei nationale si Constitutiei. Daca facem paralela între ceea ce a însemnat masoneria pentru Italia loja masonica "Propaganda due" si ce complicatii politice a avut activitatea lui Ligio Geli putem sa ne gândim ca apartenenta la masonerie si implicarea în activitatea politica executiva în România poate fi extrem de periculoasa." - a declarat deputatul PUNR Vasile Matei.

- în Adevarul din 22 aprilie 1997 liderul Alternativei României Varujan Vosganian declara ca acest partid recomanda oamenilor politici sa se abtina sa faca parte din lojile masonice. Vosganian sustine ca lojile masonice se orienteaza spre "zonele strategice" precum Guvernul sau Banca Nationala si a relatat ca el personal a refuzat sa faca parte dintr-o loja masonica atunci când i s-a propus acest lucru. Senatorul PD Alexandru Nicolae si deputatul PD Corneliu Ruse au fost înaintati în grad de loja masonica de Rit Scotian Antic si Acceptat.

- Radu Chesaru, fondatorul "Vulturului Brâncovenesc afirma: "m-am retras din Partidul Alianta Civica datorita orientarii sale masonice."

-Alexandru Paleologu, francmason de dinainte de razboi, om politic a declarat în presa: "De când m-am apropiat mai mult de Dumnezeu nu ma mai consider francmason."

- În ziarul "Libertatea" din 22.04.1997 se spune "Paul Ghitiu, secretarul general al partidului Alternativa României a criticat implicarea anumitor parlamentari în masonerie. La sfârsitul saptamânii trecute, trei parlamentari din comisii strategice - de externe, de aparare si de control a S.R.I. au urcat în ierarhia lojii masonice Ritul Scotian Antic si Acceptat. Liderii A.R. au remarcat o apetenta a organizatiilor masonice spre sectoare strategice. Se constata si un asalt asupra membrilor din guvern si mai ales asupra angajatilor B.N.R., indiferent de nivel."

- În ziarul "Jurnalul National" de vineri 14.02.1997 se afirma: "Costel Iancu, Suveranul Mare Comandor, declara: <>"

Într-un buletin informativ international se afirma: "Conflictele etnice sunt planuite, finantate si organizate de masoni. Combatantii folosesc armament, munitii, echipament si alimente pe care le furnizeaza plutocratia financiara masonica, organizând maceluri. Gorbaciov afirma ca aceste conflicte etnice sunt planuite de "Consiliul Înteleptilor" si ca toti membrii consiliului au subliniat urmatoarea idee: "Crestinismul trebuie sa dispara si sa fie înlocuit cu o religie mai cuprinzatoare (New Age) si de asemenea natiunile trebuie sa dispara". Masonul Sam Keen specialist în mediul înconjurator a explicat ca "pentru buna functionare a Noii Ordini Mondiale din fiecare 10 oameni 9 trebuie sa moara". El a cerut secondat fiind de Carl Segan reducerea populatiei globului cu 90%. Misiunea lui Gorbaciov în cadrul masoneriei internationale Sioniste a fost de a distruge sistemul comunist (creat tot de ei) care nu le mai era de folos. Analizând activitatea pe care o desfasoara acum Gorbaciov se poate trage concluzia ca el are sarcina de a distruge crestinismul si de a crea toate premizele de înfeudare a lumii masoneriei internationale Sioniste. De asemenea este dovedit faptul ca cei doi "mari" masoni care la vremea aceea "conduceau" destinele lumii, Gorbaciov si Bush au urmarit ca în decembrie '89 sa dezmembreze România printr-un razboi civil dar nu au reusit acest lucru deoarece prin comportamentul sau poporul român si oameni patrioti si curajosi care au platit cu viata opozitia lor (de exemplu generalul Guse) n-au permis aceasta.

De-a lungul istoriei miscarea masonica Sionista a urmarit sa instaureze si sa rastoarne sisteme politice cum a fost de exemplu Comunismul.

În ziarul "Jurnalul National" din 13.05.1997 referindu-se la tratatul cu Ucraina, academicianul Dan Berindei considera: "În anul 1997, România a renuntat la o parte din istoria sa."

În ziarul "Jurnalul National" din 21.05.1997 se afirma: "Controversele privind Tratatul româno-ucrainean se amplifica - Mai multi intelectuali si cercetatori români se opun semnarii unui document care ar compromite reîntregirea României."

În tratatul de aderare la Uniunea Europeana (semnat si de autoritatile române în 1995) se pun explicit urmatoarele doua conditii:

- orice tara o data intrata în Uniunea Europeana îsi cedeaza suveranitatea nationala Centrului de la Strasbourg;

- legislatia Comunitara este deasupra legislatiei nationale;

În aceste conditii ne întrebam ce se urmareste prin semnarea acestor tratate? Ce motive îi determina pe oamenii politici sa accepte orice conditii oricât de aberante ar fi ele în privinta României?

În "Jurnalul National" din 23 mai 1997, vicepresedintele Comisiei de Aparare a Senatului, Radu Timofte declara ca: "Masoneria are ca scop sa detina controlul în domeniul economic, politic, cultural si mai nou militar. Masoneria îsi propune sa finanteze si sa controleze principalele institutii de decizie, nationale si internationale [...] si chiar reuseste sa detina controlul în domeniul economic, politic, cultural si mai nou militar. Si, mai mult decât atât, juramântul masonic are în continutul sau pedepse foarte severe pentru membrii care divulga secretele, organizatia având caracter secret. Protocoalele masoneriei, care au fost publicate, reprezinta pentru majoritatea celor care le citesc, motive foarte serioase de reflectie, de retinere, de tacere si de teama. Nici macar membrii suspusi nu stiu mare lucru. Banuiesc ca activitatile secrete nu sunt cunoscute decât de un grup foarte restrâns, iar celorlalti mai mici si mai multi nu le sunt prezentate adevaratele intentii ale masoneriei, acestia fiind simple unelte care doar îsi imagineaza ca stiu ceva."

Pentru a exemplifica ce spune senatorul Radu Timofte în legatura cu juramântul masonic vom prezenta în continuare continutul acestui juramânt:

<
- sa mi se arda buzele cu fier înrosit

- sa mi se taie o mâna

- sa mi se smulga limba din gura

- sa mi se reteze gâtul

- cadavrul meu sa fie spânzurat în loja în timpul primirii unui nou frate, iar dupa aceea sa fie ars si cenusa aruncata în vânt>>

Teribila si criminala siluire a constiintei sa juri ca nu vei destainui ceea ce înca nu ti s-a spus!

MILITAR

În ziarul "Cronica Româna" din 14.02.1997 noteaza: "Masonii români afirma ca au intrat în lojile masonice ale bazelor NATO, înca din 1993!"

Blocul NATO este format din doua structuri masonice: una militara si alta politica, coordonate de Marea Loja suprema din New York, B'NAI B'RITH, formata numai din membrii Sionisti.

Baza militara din Frankfurt gazduieste "filiala europeana" a lojei Sioniste B'NAI B'RITH. Emisari ai acestei filiare europene au fost trimisi în România pentru actiuni ostile poporului român în perioada 1990-1991 si acestora li s-a pus la dispozitie pentru întâlnirile lor oculte secrete tocmai Cercul Militar National! Oare de ce autoritatile române au facut acest lucru?

Din punct de vedere militar miscarea Sionista internationala actioneaza în special prin razboiul economic, psihologic si prin arme biologice. Toata mascarada cu blocul NATO este realizata pentru a distruge capacitatea nationala de aparare a tarilor care adera la acest bloc militar, pentru a folosi oameni si echipament militar (cumparat cu eforturi financiare imense de tarile respective) în interesul miscarii Sioniste internationale si straine intereselor popoarelor care fac sacrificii imense pentru a trimite soldati si echipament militar în acele zone.

La ora actuala nu se mai pune problema unei agresiuni militare cu armament clasic sau nuclear deoarece acum se actioneaza numai printr-un razboi economic si psihologic. Este aberant sa ne mai pacalim ca integrarea în blocul NATO ar asigura o protectie militara în cazul unei agresiuni cu arme clasice sau nucleare pentru simplul motiv ca cei care au declansat pâna acum razboaiele clasice (miscarea Sionista internationala) nu mai actioneaza în acest fel si folosesc povestea cu blocul NATO pentru a impune conditii economice aberante tarilor pe care vor sa le subjuge în acest fel.

Membrii miscarii Sioniste cunosc faptul ca în urmatorii ani dupa realizarea unei armate unice în cadrul Uniunii Europene, blocul NATO nu va mai avea nici un rol în Europa. Blocul NATO va deveni atunci o politie intercontinentala si un organ de represiune international. În aceste conditii ne întrebam oare de ce oamenii politici români se straduiesc atât de mult sa integreze România în NATO, acceptând pentru aceasta conditii aberante care se impun României pentru distrugerea acesteia. În conditiile în care integrarea în NATO ar costa România peste 24 miliarde de dolari (bugetul României pe 5-6 ani), iar actiunile militare pe care România va fi obligata sa le întreprinda în alte tari (vezi actiunea din Albania) în scopuri straine intereselor poporului român, vor costa sute si sute de milioane de dolari ar trebui ca guvernantii si poporul român sa se gândeasca mai bine daca este în interesul României sa intram în NATO!

JUSTITIE

În cadrul justitiei francmasoneria a urmarit sa coopteze avocati, judecatori, procurori în lojele masonice si de asemenea în cadrul Ministerului de Justitie, a urmarit sa infiltreze cât mai multi francmasoni pentru a genera haosul care exista la ora actuala în justitie. Astfel, nu întâmplator, judecatorii sunt foarte prost platiti, au sute de dosare de rezolvat, procesele se întind pe ani de zile datorita birocratiei judiciare, dreptul juridic este utilizat în mod intentionat echivoc, legile, prin modul în care sunt formulate, permit interpretarea lor în functie de anumite interese etc.

Niciun comentariu: