ATENTIE: PARTEA A DOUA LA RESTUL STIRILOR !

Aici veti gasi ce nu pot posta la blogspot din motive tehnice!
Si nelipsitul Youtube!

Obama e aici !

marți, 27 mai 2008

Dincolo de aparente... este ADEVARUL (1)

http://www.geocities.com/orgsecret2004/francmasoneria.html

FRANCMASONERIA

1.Definitia francmasoneriei

Francmasoneria este o organizatie secreta, o perfida conspiratie mondiala cu scopuri malefice ascunse (singura organizatie politica ce foloseste în rau energiile naturii, prin ritualuri de magie neagra si prin invocarea fortei malefice), care urmareste sa stapâneasca într-un mod tiranic oamenii acestei planete (considerati simple animale cu fata umana), prin instaurarea pâna la sfârsitul secolului a unei asa-zise Noi Ordini Mondiale, în realitate noul haos. Francmasoneria este de fapt condusa din umbra de miscarea Sionista prin intermediul asa-zisului Guvern ultrasecret "invizibil" al Terrei numit si Majestic 12 si prin Marea Loja Mama si Consiliul Suprem (formate numai din membri sionisti) B'NAI B'RITH. Miscarea sionista este formata din magnati evrei, adevaratii bogatasi ai Pamântului, care controleaza la ora actuala într-un mod diabolic finantele si aurul lumii. Membrii miscarii Sioniste utilizeaza tehnici subtile de magie neagra, practica ritualuri luciferice si cu o inteligenta diabolica stabilesc ierarhii ale raului între state si puteri militare, organizeaza blocade economice si de orice alt tip asupra tarilor care îsi apara independenta amenintata, adesea ocupa teritorii si tari, creeaza conflicte interetnice în urma carora farâmiteaza tari (vezi tragedia din Yugoslavia pe care vor sa o realizeze si în România prin conflicte interetnice si interreligioase în Transilvania, sa nu uitam evenimentele din martie 1990 de la Târgu-Mures); francmasonii folosesc metode foarte perverse: santaj economic, politic, militar, informational, manipularea unor întregi natiuni prin metode clasice (propaganda deschisa, coruptie, santaj si prin tehnici de razboi psihologic: intoxicarea cu informatii false, pervertirea constiintelor omenesti, dirijarea intereselor unor natiuni si popoare în directii contrare intereselor proprii, semanarea urii si dezbinarii între cetatenii aceleiasi natiuni sau între popoare diferite). Pentru a realiza acest plan diabolic, miscarea Sionista a elaborat în 1897 la Congresul masonic mondial din Elvetia, 24 de procese verbale cunoscute sub numele de "Protocoalele înteleptilor Sionului". Desi francmasonii sustin în mod pervers ca aceste protocoale sunt false si au fost facute de cei care vor sa denigreze francmasoneria, totusi este evident pentru orice om inteligent ca ele sunt reale pentru simplul motiv ca tot haosul actual al omenirii confirma în mod izbitor în cele mai mici amanunte ideile Protocoalelor, care constituie chiar planul fundamental de actiune al Francmasoneriei, elaborat cu o inteligenta diabolica de "înteleptii Sionului" în aceste 24 de protocoale înca din 1897. Este evident ca nu este vorba de o simpla coincidenta si ca aceste protocoale stau la baza actiunilor miscarii Sioniste care conduce si coordoneaza în realitate toate lojile masonice si reprezinta de fapt ce vrea sa spuna sloganul masonic "Prin haos la ordine".

Ideile fundamentale ale protocoalelor sunt:

1. Francmasonii nu admit alt drept decât cel al fortei; "liberalismul" propagat de ei printre crestini a distrus religia crestina si autoritatea statului.

2. Aurul a intrat în mâinile miscarii Sioniste si cu ajutorul lui aceasta a acaparat presa, dominând opinia publica ce comanda guvernele în statele asa-zis democrate.

Membrii miscarii Sioniste sunt numiti în cercurile lor: "iluminati", "întelepti", "eminente cenusii", "big-Brother", "guvern ultra-secret din umbra". Datorita faptului ca francmasoneria actioneaza ca o societate secreta (desi francmasonii sustin ca francmasoneria nu este secreta ci doar "discreta") manipulând din umbra masele de oameni prin guvernele marioneta pe care le instaleaza la conducerea tuturor tarilor, pentru ca în spatele tuturor lojilor masonice se afla membrii miscarii Sioniste (necunoscuti de marile mase), pentru ca în fata oamenilor sunt împinsi oameni politici care respecta numai conditiile impuse din umbra de membrii miscarii Sioniste infiltrati sub nume adaptate poporului respectiv în toate partidele politice (indiferent de culoare si orientare) si pentru ca se folosesc de sloganuri ca: "democratie, libertate, fermitate, egalitate" în spatele carora se ascund cele mai mari crime si faradelegi W. Churchill a definit miscarea Sionista si francmasoneria "Fiara fara chip".

Membrii miscarii Sioniste pentru a ramâne în umbra înfiinteaza în toate tarile din lume loji masonice, le maresc neîncetat numarul, atrag în ele personalitati ce pot urca sau sunt deja în functii publice folosindu-se de setea de putere si de bani a acestora sau de naivitatea lor. Aceste loji sunt dirijate cu o inteligenta diabolica din umbra de o administratie centrala, pe care numai membrii Sionisti o cunosc. Ei merg pe principiul ca nimeni nu se poate lupta cu o "putere necunoscuta". Masonii nesionisti, indiferent de rasa, nationalitate si functie folosesc drept paravan si sunt pionii de sacrificiu (asa cum a fost masonul Ceausescu si alti lideri politici sacrificati) pentru masonii Sionisti si scopurile lor malefice ascunse. Planul de actiune al celor 13 lideri Sionisti este pentru toti ceilalti "frati masoni" un secret.

2.Originea francmasoneriei

Masoneria este una dintre cele mai vechi organizatii malefice care exista pâna în zilele noastre. În urma unor sapaturi facute în 1888, în Libia, s-au gasit foi de papirus în care se mentioneaza date despre întruniri secrete de tip masonic, înainte de Cristos. Masonii, organizati în bresle, au ajutat la construirea templului lui Solomon. De asemeni, s-au gasit informatii despre masoni si în scrierile necrologice din Egipt. Masonii, înca de pe atunci, foloseau limbaje secrete pentru a comunica unii cu altii, embleme, cifre (3, 6, 13, 33, 666). Cel mai important simbol era un sort scurt care a fost înlocuit cu o blanita alba de miel în timpul preotilor din Melchisedec.

3.Mod de organizare

Francmasoneria este organizata în loji care au diferite denumiri si aparent se lupta între ele. Astfel putem întâlni denumiri ca Francmasonii fara sort, Lojile albastre, Grand Orient, Ritul Scotian Antic si Acceptat, Loja Nationala Româna, Loja militara Cairo, loji parlamentare, loja italiana Propaganda Due, Rotary Club, Lions Club, Ritul York, Clubul celor 500, Clubul de la Roma, B'NAI B'RITH, Consiliul celor 33, Consiliul celor 13, Majestic 12, etc.

În realitate toate aceste loji si grupari masonice sunt conduse la vârf de elita miscarii Sioniste într-un mod atât de diabolic încât nimeni din aceste loji masonice nu cunoaste adevaratul plan al celor care-i conduc din umbra.

4.Scopuri

Scopul declarat al francmasoneriei este de a ajuta umanitatea, de a face fapte caritabile, filantropice.

Scopul ascuns cunoscut doar de liderii miscarii Sioniste este de a omorî 5 miliarde de oameni pentru a-i putea controla pe cei care ramân si pentru a-i exploata dupa cum doresc acesti lideri Sionisti. Asta înseamna de fapt sloganul "Noua Ordine Mondiala"!

Întelegerea acestor aspecte cutremuratoare va va ajuta sa deveniti lucizi, sa va exprimati liber si total neconditionat optiunile, sa deveniti stapâni pe propriile dumneavoastra vieti si sisteme de valori. Daca veti deveni lucizi, va veti putea opune printr-o rezistenta pasiva refuzând sa faceti jocurile care servesc scopurilor monstruoase urmarite de Francmasonerie în aceasta tara.

Putini sunt la ora actuala aceia care stiu ca mai mereu în spatele oricaror guverne oficiale se gasesc si actioneaza, nebanuite, din umbra, grupari francmasonice secrete care le dubleaza si le manipuleaza în scopurile lor planetare îngrozitoare. Tacerea francmasonilor si ignoranta noastra, ambele la fel de vinovate, îi ajuta din plin pe francmasoni sa ne scufunde si mai mult într-o infernala prapastie.

Scopul ascuns al Francmasoneriei este dominatia asupra întregii planete, întemeierea unei republici mondiale cu desavârsire laica, condusa de francmasoni cu o omenire îndobitocita de mizerie si de patimile inferioare dezlantuite. Scopurile principale pe care ei intentioneaza sa le realizeze pâna în anul 2050, sub numele generic de Noua Ordine Mondiala, sunt:

1) Stabilirea unei Noi "Ordini" Economice Internationale, sub directul control al unui organism francmasonic mondial.

2) Stabilirea si impunerea neconditionata a unui guvern mondial francmasonic care va fi manipulat din umbra de Noua Ordine Mondiala.

3) Stabilirea viitoarelor State Unite ale Europei ca asa-zisa natiune dominanta, guvernata de guvernul mondial.

4) Alegerea si impunerea unui rege planetar unic, initiat de maestrii francmasoni, pentru a conduce guvernul mondial.

5) Crearea si promovarea unei asa-zise "religii mondiale" care va coordona toate religiile pamântului ("religia" satanica) care va avea în frunte un fel de pontif mondial.

Fragmente din Protocoalele maestrilor francmasoni:

1. Aurul este o putere irezistibila. Mânuit de experti va fi totdeauna cel mai util instrument pentru cei care îl au si obiectul invidiei celor care nu-l au. Cu aur poti cumpara cele mai nestapânite constiinte, poti fixa valoarea tuturor lucrurilor, pretul tuturor produselor, poti finanta împrumuturi catre state si apoi ai statele la dispozitie.

2. Deja principalele banci, bursele întregii lumi, creditele tuturor guvernelor sunt în mâinile noastre.

3. Cealalta mare forta este presa, repetând fara încetare anumite idei, presa reuseste ca în cele din urma sa le impuna de parca ar fi fapte reale. Televiziunea, arta, învatamântul, toate aflate în mâinile noastre ne aduc servicii asemanatoare ajutându-ne sa inoculam în mintea oamenilor ceea ce noi dorim.

4. Laudând într-una democratia, îi vom diviza pe crestini în partide politice, le vom distruge unitatea nationala, vom semana peste tot discordie. Redusi la neputinta, se vor prosterna în fata LEGII BANCILOR NOASTRE.

5. Îi vom împinge pe crestini la razboi, exploatând mândria si prostia lor, iar noi vom trage profite. Se vor masacra reciproc si vor face loc unde sa ne puna oamenii nostri.

6. Mosia totdeauna a însemnat influenta si putere. Von farâmita marile domenii teritoriale în numele dreptatii sociale si al fraternitatii. Vom împarti fragmentele la tarani, care le doresc din tot sufletul, si care curând ne vor fi datornici, ca urmare a costului de productie. Capitalul nostru ne va face stapânii lor. Atunci noi vom deveni marii latifundiari si stapânirea asupra pamântului ne va consolida puterea.

7. Cu aur si linguseli vom câstiga proletariatul care se va angaja singur sa distruga capitalismul crestin. Le vom promite muncitorilor salarii pe care nici nu le-au visat, dar vom ridica si pretul celor necesare pentru trai, astfel încât profitul nostru va fi si mai mare. Astfel vom pregati revolutii pe care le vor face crestinii inconstienti si al caror fructe le vom culege noi.

8. Vom ataca si le vom batjocori preotii, facându-i ridicoli, apoi odiosi, distrugându-le religia si atunci vom fi stapâni pe sufletul lor.

9. Monopolizând învatamântul, vom avea în mâna noastra mijlocul prin care vom forma mintile copiilor dupa cum ne convine noua.

10. Umflati de ambitie si vanitate, conducatorii politici se înconjoara cu lux si armate. Le vom pune la dispozitie toti banii de care are nevoie nebunia lor, si astfel îi vom conduce de capastru.

11. Nevoia zilnica de pâine îi va face pe oameni sa taca, iar prin diferitele concursuri de Loto, sport, arta, frumusete etc., adormiti si hipnotizati de cuvântul magic progres, acestia vor fi astfel distrasi si îndepartati de la problemele grave launtrice sau politice consumându-si zi de zi în mod haotic si inutil un imens si pretios capital de energie psihomentala pe care îl vor investi, spre exemplu, în frenezia unui steril meci de fotbal.

12. Baroul trebuie sa fie demoralizat, institutiile publice trebuiesc compromise iar spionajul si turnatoria trebuie sa fie cultivate în mod sistematic.

13. Prestigiul persoanelor publice care sunt orientate în mod benefic si divin trebuie sa fie în mod sistematic desfiintat ca si propria lor fiinta prin atentate, calomnii, denigrare sau folosind alte cai ascunse.

14. Crizele economice mondiale sunt în mod intentionat întretinute de catre miscarea Sionista cu scopul de a retrage banii din circulatie, determinând astfel guvernele sa faca împrumuturi externe uriase cu dobânzi mari pentru a fi pe deplin la discretia elitei Sioniste.

Acestea sunt câteva elemente sintetizate din Protocoalele Maestrilor Francmasoni stabilite în cel mai mare secret în 1897 la Bassel cu ocazia Congresului Mondial al Francmasoneriei. Ele au strapuns cortina misterului si secretului, fiind dezvaluite chiar de catre unii masoni care, pe patul de moarte, îngroziti de faradelegile facute si de iminenta Judecatii Divine, si-au marturisit crimele înainte de a muri. Odata dezvaluite, francmasonii au urmarit sa inoculeze ideea ca acestea ar fi false, fiind o investitie menita sa discrediteze francmasoneria mondiala.

Niciun comentariu: