ATENTIE: PARTEA A DOUA LA RESTUL STIRILOR !

Aici veti gasi ce nu pot posta la blogspot din motive tehnice!
Si nelipsitul Youtube!

Obama e aici !

vineri, 24 octombrie 2008

Teroare si Razboaie: MOARTE MADE IN USA

Afganistan de MOHAMMED DAUD MIRAKI

Sa vedem daca constiinta voastra este inca anesteziata



UN MIC TERORIST: BUCURA-TE DE PRODUSUL USA.


Atentie, fotografii foarte impresionante!

Am facut aceasta fotografie in ultima zi a calatoriei mele: unul dintre trei gemeni.
Afganistanul a devenit un dezastru pe care cuvintele nu-l pot descrie, asa ca am decis sa il
ilustrez prin aceste fotografii de copii nascuti diformi. In diverse ocazii am facut prezent ca avem nevoie de fonduri pentru a construi un institut de cercetare si relativele statii de control. Din nenorocire majoritatea dintre voi la aceasta cerere si-au spalat mainile. Ma intreb daca aceste fotografii ar putea sa va inalte umanitatea , sufocata de o viata confortabila si de dorinte materiale.
Repet, depinde de voi sa faceti ceea ce retineti uman; nu ar trebui sa fie prea dificil. Fondurile pentru institutul de cercetare sunt doar un mic lucru de plata, dupa ce dolarii taxelor voastre au creat acest dezastru. Ca va place, ca o admiteti, sau ca o negati, nu va absolveste de complicitatea indirecta la aceste crime de razboi. Daca fiecare persoana care viziteaza acest site, ar varsa ceea ce cheltuie pe bauturi in timp de o luna, am avea fondurile necesare sa construim structurile de cercetare.



DEMOCRATIA AMERICANA IN ACTIUNE- "LIBERTATEA ESTE IN MISCARE" CORECT?
GUVERNUL VOSTRU ESTE CRIMINAL DAR VOI SUNTETI RESPONSABILI EGAL.


ATI PUTEA SPUNE, "ASTA E VIATA, CE POT SA FAC: A DA NISTE BANI PENTRU STRUCTURILE DE CERCETARE- UN COST TOTAL DE CINCI MILIOANE DE DOLARI- O MIZERIE FATA DE ACEASTA DURERE.


SPER CA VETI REUSI SA MANCATI IN ACEASTA SEARA SI SA PRIVITI COPIII VOSTRII SI SA SPUNETI CA E BINE SA SE RAMANA INDIFERENTI. NU M-AR SURPRINDE DUPA TOATE SA FIE ASTFEL- NU ATI FI PUTUT FACE NIMIC, ESTE? SI TOTUSI CONTATI SI INCA CUM, DOLARII TAXELOR VOASTRE AU FINANTAT ACEASTA MIZERIE!!!



CUM V-ATI SIMTI DACA COPIII VOSTRI S-AR FI NASCUT ASA?


DIN CADOUL PE CARE AMERICANII (MUNITII CU URANIU) CONTINUA SA DARUIASCA


ORORI FARA LIMITE: MADE IN USA
PARINTILOR ACESTUI COPIL NU LE PASA DE LIBERTATEA TA SAU DE ALTE PROSTII.



FII NOSTRI SE VOR NASTE MEREU ASTFEL MULTUMITA MUNITIILOR CU URANIU FOLOSITE DE FORTELE VOASTRE ARMATE PLATITE DIN TAXELE VOASTRE. OH, UN PIC DE DETALII PRIVIND SITUATIA IN AFGANISTAN

Inceputul invaziei Statelor Unite Americane. De fapt, magnitudinea izotopilor produsi de om a fost calculata de oamenii de studii de la Uranium Medical Research Center, in timpul calatoriilor lor in Afganistan, prin examenul unor campioni de urina si de sol. Ei au stabilit ca, cantitatea de material radioactiv artificial crescuse pana la de 2000 de ori in unele subiecte de studiu din vecinatatea zonelor bombardate. Si cum uraniul folosit in arme are un timp de injumatatire de 4,5 miliarde de ani, fortele armate USA au asigurat ca generatii de afgani sa sufere de cancer si deformatii. Aceasta cu siguranta nu este dezvoltare. De fapt, este cea mai mare crima comisa de oricine in istoria umanitatii.

RECONSTRUIRE

S-a vorbit mult de reconstruire, dar aceasta problema poate fi inteleasa numai daca se compara substanta cu retorica si cu vasta suma de bani daruiti cu generozitate pentru asa zisa reconstructie. Din toata aceasta zarva facuta pentru reconstructie, Statele Unite si regimul de ele suportat au inaugurat numai o superstrada pentru traficul greu intre Kabul si Kandahar. Aceasta realizare cu care USA se lauda atata, a fost completata in procent de 40% in timpul guvernului Talebanilor. Parcursul a fost inaugurat, dar inca are nevoie de ulterioare lucrari pentru a ramane intact. Inaugurarea superstradei a fost o strategie politica menita sa convinga criticii ca reconstructia s-a desfasurat in mod neted. Dar nu e asa.

Cand a ajuns din Pakistan in Afganistan, era evidenta mediocritatea progreselor realizate. Pentru ultimii trei ani au fost tentative de constructie prin pavarea strazii care merge de la Torkham, intrarea din Pakistan in Afganistan, la orasul Jalalabad in Afganistanul oriental.Din nenorocire, lucratorii pakistanezi s-au demonstrat mult mai interesati de pauzele lor pentru ceai decat de orice lucru de reconstructie. Am prezentat acest lucru autoritatilor din Kabul, dar fara rezultat.


Dupa ce am ajuns la Jalalabad, am fost inca si mai surprins vazand strazile orasului pline de gropi, parti din ele fara pavaj si deci, ca rezultat, o enorma cantitate de praf dusa de vant in orice directie. Motivul pentru care nu este de lucru la Jalalabad, ca aproape oriunde in Afganistan, se datoreaza functionarilor corupti, mai intentionati sa faca bani decat sa se preocupe de bunastarea persoanelor.

Daca unui sat sau unui oras i se atribuie un primar, acesta trebuie sa plateasca un ciubuc de 40.000 dolari, dat fiind ca va putea sa incaseze mai mult de 400.000 vanzand terenurile guvernului celui mai bun ofertant.

Fenomenul coruptiei nu se limiteaza la provincie, ba chiar, numerosi functionari ai guvernului central de la Kabul sunt in egala masura complicii unei coruptii si ineficiente de proportii uriase, despre care vom vorbi in curand. Si-apoi, pentru ca strada principala pentru Kabul este in constructie de trei ani, a trebuit sa o apucam printr-un pas montan numit Lataband, un teren foarte accidentat, prapastios, cu multe mii de enorme stanci si gropi. Odata ajuns la Kabul, m-am oprit pentru a ma plange de drumul parcurs- in definitiv Lataband este un pas montan- insa Kabul, capitala, este lipsita ea insasi de strazi pavate, cu singurele exceptii din unele zone. Guvernul de la Kabul nu a facut cine stie ce cu privire la infrastructuri, la locuinte, la sanatate sau la apa potabila. Acestea sunt elemente fundamentale pentru supravietuirea oricarui oras. Sunt numeroase motivatii pentru lipsa progresului. Unele sunt niste simple erori in timp ce altele sunt obstacole birocratice si coruptie.

In timpul primei jumatati a celui de-al XX-lea secol, guvernul afgan a cerut un imprumut Statelor Unite pentru a construi simple infrastructuri ca strazi pavate la Kabul; guvernul si bancile au refuzat, motivand ca nu ar fi fost o investitie fructuoasa. Guvernul de la Kabul al acelei perioade, a replicat ca pentru succesul oricarei intreprinderi comerciale este nevoie de infrastructure de baza.

Insa astazi, putine sunt fondurile care le sunt destinate. Este de remarcat ca parte din vina este atribuibila ajutoarelor internationale, deoarece sunt repartizate in mod ca numai o parte sa mearga la guvernul de la Kabul, in timp ce restul este al nenumaratelor ONG. Si-apoi prima problema, este aceea ca investitia cu profitul in minte, nu se materializeaza in constructia de strazi, efortul care se face pentru a o rezolva consta in concesionarea licitatiilor privatilor. In acest mod, concederea constructiilor drumurilor sectorului privat, semnifica bani pentru licitanti, care compenseaza astfel lipsa de randament pentru asfaltarea drumurilor. Aceasta a creat insa o alta problema. Odata obtinuta licitatia, intreprinderea care a castigat-o se angajeaza intr-o tactica de intarzieri asociata studiilor de fezabilitate si problemelor corelate pentru a spori propriul profit economic. Acest comportament nu serveste nevoilor persoanelor si drumurile raman neterminate. De exemplu, drumul de la aeroport la palatul prezidential a fost atribuit prin licitatie cu trei ani in urma si inca nu a fost completat. Aceasta practica a licitatiilor se adauga somajului. Daca guvernul ar fi adoptat o masura diferita, poate angajand personal printre localnici si folosind mijloace mecanice, somajul cronic s-ar fi redus, in mod de a permite lumii sa aiba un pic de mancare in farfurie.

Trei saptamanai in urma, Karzai a anuntat ca drumul din zona Dasht-e-Barchi a fost reparat si construit. Fondurile cheltuite se ridicau la 10.000.000, zece milioane de dolari. Acesta este un ultraj. Zece milioane de dolari ar fi permis sa se repare toate drumurile capitalei daca aceasta activitate ar fi fost direct desfasurata de catre ministerul lucrarilor publice.

LIPSA DE SENS A PIETEI LIBERE

Pentru a face placere adminitratiei USA, regimul de la Kabul a inceput sa foloseasca termenul "piata libera", ca si cand acesta ar fi fost remediul pentru economia nationala. Dimpotriva, o schema analoga a fost adoptata in anii '30 ai secolului trecut si a avut ca rezultat un infructuos consumism de bunuri importate, care altfel s-ar fi putut produce intre propriile hotare. In plus, s-a dat prioritate achizitionarii de bunuri de lux mai degraba decat investirii in sectoarele productive ale economiei. Un pumn de financiari si investitori deveni bogat in timp ce restul tarii ramase sarac.

Astazi, in Afganistanul post-taleban, se da mai multa relevanta achizitionarii de bunuri ca televiziuni si implanturi satelitare decat apei curate si unei scolarizari demne de un astfel de nume. La urma urmei, din momentul in care capitalismul a dus la cultura coruptiei si a distractiei, celelate necesitati au devenit secundare. Intre timp, cine are bani importa aceste bunuri, isi baga in buzunar profiturile si pleaca. Dorinta regimului care s-a instituit pentru a incasa taxele vamale contribuie la perpetuarea subdezvoltarii.

Si coruptia joaca un rol semnificativ in continuarea politicii importurilor mai degraba decat investirea in infrastructuri. De exemplu, au fost importate mai mult de 100.000 tone de ciment in ultimii trei ani in timp ce planurile de constructie a patru cimentarii stau inca prafuindu-se. Motivatia oficiala este ca tara nu are o lege privind minele. Numai in acest an sunt 380.000 tone de ciment importate. Intrebarea care deriva este de cat timp este nevoie pentru a formula o lege privind minele; deja au trecut trei ani.

Limita profiturilor afaceristilor a ajuns la stele, in timp ce perspectivele unei dezvoltari pe termen lung se reduc la fiecare sac de ciment importat.


CRIME AMERICANE SI CRIME ORGANIZATE

Cu colapsul talibanilor, un sector al economiei, foarte fructuos, chiar daca murdar, a urcat la noi cote. Crima organizata este o extensie a ceea ce odinioara erau domnii razboiului si armatele lor de banditi. Acum cu domnii razboiului si alti functionari ai Aliantei Nordului care ocupa pozitii oficiale, soldatii lor simpli sunt echipati cu noi arme si camioane Toyota, Landcruiser, numai cu scopul de a rapi persoane din alte zone pentru mari sume de bani. Odata ce soldatii sunt adunati, functionarii guvernativi, care la randul lor comanda banditii, retin 80% pentru ei si dau 20% oamenilor lor.

Voluntara italiana care a fost rapita la Kabul in plina zi a fost victima acestor banditi organizati. Dupa ce fu eliberata, guvernul se lauda exagerand, ca ar fi obtinut eliberarea prin negociere, dar adevarul e divers. Rapitorii primira 5 milioane de $. Saracele suflete care nu pot sa-si permita sa plateasca rascumpararea, mor.

Alte grupuri de criminali rapesc copii pentru bani ca si pentru organele lor. Aceasta este o epidemie pentru care poporul ceruse asistenta Talibanilor deja in anii '90, insa pare ca aceasta sa nu mai fie o problema pentru forta ocupanta USA si pentru papusile ei; la urma urmei de ce sa se adauge crimelor ceea ce ar putea fi considerat mai rau decat folosirea Armelor de distrugere in masa impotriva populatiilor civile. Fortele Statelor Unite au folosit arme cu uraniu si continua sa comita crime care ascund ceea ce face criminalitatea organizata .

Urmatoarele sunt cateva exemple ale brutalitatii fortelor USA in Afganistan:

Violuri si omucideri ale fortelor USA. La Bagrami, o zona a Kabul-ului un grup de militari americani au asaltat un mic grup de nomazi. Militarii survoland grupul si au vazand cateva femei nomade in apropierea corturilor, aterizara cu elicopterul si le rapira sub amenintarea armelor. Le dusera deoparte si le violara in grup. Dupa ce fura ucise, militarii le readusera in comunitatea de unde le rapisera. Numai ca de data aceasta elicopterul nu ateriza: corpurile femeilor fura aruncate din elicopter. Aceasta nu este o crima noua pentru fortele USA, dat fiind faptul ca au comis la fel si in Vietnam. Americanii erau prea lasi pentru a ateriza pentru ca stiau ca pentru razbunare i-ar fi impuscat.

Un alt incident s-a petrecut cand un elicopter zburand vede un pastor cu animalele lui la pascut. Pastorul avea 70 de ani dar nu parea sa dea mare importanta fortelor USA. Elicopterul ateriza si cine iesi folosi violenta impotriva batranului om. Rudele sale mi-au spus ca, pe de-o parte se simt infuriati de crima comisa de acele bestii si, pe de alta parte, sunt stupefiati de "ce fel de persoane demne de dispret sunt americanii".

Intr-un alt incident, un camionist conducea la Nord de Kabul cand o patrula USA il opri. Pe locul pasagerului statea un baiat pe care camionistul vroia sa-l invete sa conduca, dar in mod tragic pentru el, americanii il remarcara si ii cerura sa iasa. Dupa, soldatii il luara si il violara in grup. Cand baiatul se intoarse la camion plangea si era furios; mai tarziu, in aceeasi zi, se sinucise.
Acesta este un alt cadou al democratiei Statelor Unite.

In baza americana din Bagram, la nord de Kabul, 15 traducatori care lucrau pentru fortele armate americane fura violati de aceleasi persoane pentru care lucrau. Desi nu am nici o simpatie pentru cei care lucreaza pentru militarii USA, cred ca nimeni nu ar trebui sa suporte o astfel de cruzime. Unul dintre traducatori zise:

"In jur de 25-30 de soldati americani intrara in arealul in care doarmeam si incepura sa foloseasca violenta. Ramasei constient pana cand al treilea soldat incepu sa ma violeze, apoi pierdui cunostiinta" (Hamid, traducator pentru militarii americani, Iunie 2005)

In provincia Badakhshan, soldatii americani luasera patruzeci (40) de femei carora le-au extras dintii pentru a face sex oral. Un membru al parlamentului, un strans colaborator al lui Karzai, zise:
"Problema femeilor tratate intr-o maniera asa de mizerabila urma sa aibe un pic de publicitate, insa, oficialii USA facura in asa fel ca asta sa nu se intample." (Membrual parlamentului-Nu pot dezvalui numele).

Intr-un alt incident, fortele USA controlau casele intre Jalalabad si Kabul, cand, intr-una din acestea gasira o femeie foarte frumoasa, pe care soldatii americani decisera sa o duca cu ei la basa USA. Sotul nu era in casa, dar cand se intoarse de la Peshawar, merse sa-si ia sotia si-i zise: "Pentru mine acum esti ca o mama si ca o sora, nu te mai pot atinge, dar spune-mi, daca au violat demnitatea ta?" "M-au violat cu forta, am ramas constienta cu primii trei barbati, apoi am pierdut cunostiinta."( Sotul, a carui identitate nu o pot dezvalui, ca urmare, s-a unit cu Talibanii si nu-l pot critica.)

Un tanar se sinucise in Laic-e-Marian, in zona KairKhanei, dupa ce americanii de la o ONG i-au violat sora.

Acestea sunt doar putine exemple despre multele crime comise de fortele USA in Afganistan, dar din nenorocire, lasii functionari ai regimului marioneta il numesc reconstructie.

Pentru a adauga insulte la daune, doi militari americani, care asasinasera doi detinuti in baza aeriana de la Bagram, primira numai 2 si 3 luni de inchisoare pentru omucideri, cum fu stabilit de medicii legali militari. Cei doi incarcerati au fost loviti la gambe in timp ce erau atarnati de tavan, pana cand acestea s-au "descompus, faramitandu-se". Acesti termeni au fost folositi chiar de comisia medicala pentru a defini consistenta ranilor fatale si metoda inumana de ucidere. Cand una dintre victime ceru un pic de apa, soldatii ii varsara un pic pe fata; apoi, saracul om muri. Aceasta este reconstructia americana a Afganistanului.

VIATA PENTRU PERSOANELE OBISNUITE

Nu este absolut speranta pentru Afganistan. Miliardele de dolari de ajutor pentru dezvoltare nu au adus nici un beneficiu afganilor normali. Saracia cea mai absoluta este regula zilei. Orfani si vaduve ratacesc pe drumuri pentru a supravietui. ONG-urile si consulentii straini se bucura de viata la maxim. Vin platiti sute de mii de dolari si au vehicule si case de lux in timp ce afganii obisnuiti mor fara o casa, de foame si boli.

Potrivit conferintei donatorilor din Londra, care nu are nici o valoare daca se considera donatia pentru reconstructia Afganistanului, este prudenta definirea catorva lucruri. Este o tragedie de imense proportii ca nimeni inca nu are curajul sa vorbeasca de acea rusine care este numita viata, cu inevitabilul ei sfarsit in orice colt, ca rezultat al enormei cantitati de munitii cu uraniu folosite de fortele americane si de aleatii lor. Surogatele noastre de asa-zisi afgani care s-au auto-vandut sunt mai mult decat fericiti sa sara in caruta cu paiate pentru a-si exprima recunostinta pentru garantia aruncata poporului nostru cand in realitate intreaga sa existenta este pusa sub risc de folosirea armelor de distrugere in masa. Povestiti progresul acordului de la Bonn copiilor din Tora Bora si Shah-e-Kot, suferinzi de leucemie si cancer la esofag, sau numarului imens de femei si animale din aceste areale care sunt afectate de avorturi spontane.

O alta mostenire este coruptia facuta din mita si jafuri extravagante de catre functionarii acestui regim marioneta, fericiti sa faca dolari. Din pacate nu accepta moneda afgana, ci numai dolari. Potrivit unei comisii afgane, sumele platite ca mita in tara, sunt cuprinse intre 20 de Afgani si 15 milioane de dolari. Intr-o natiune in care un expert de tehnologie medicala castiga 40 de dolari pe luna, milioanele de dolari platiti ca mita descriu cantitatea de profituri de care indivizi si companii asteapta sa se bucure. Oriunde este saracie absoluta si nu sunt sperante de renastere. Miliardele de dolari donati au mers in buzunarele ONG-urilor si ale puternicilor functionari ai guvernului, in timp ce saracul ramane sarac.

O alta problema este americanizarea sistemului, sau mai bine zis concedierea en-gross a profesionistilor cu decenii de experienta, sub pretextul de a face spitalele si birourile mai eficiente. Adevarul este ca USA vor sa implementeze capitalismul in Afganistan si sa aduca piata libera cand in realitate nu este hrana de mancare, sau bani de cheltuit pentru propria sanatate . Carenta de medici si tehnicieni sanitari este ignorata in numele acestui gunoi care este piata libera. Nu sunt companii private care angajeaza acesti profesionisti plini de experienta. Ar fi fost frumos daca ar fi existat oportunitati, dar nu sunt. Astazi in Afganistan este un mic grup de bogati si restul este in plina saracie, multumita Statelor Unite ale Americii.

Rezistenta afgana consta in intregime din Pashtun. Estul, Sud-Estul, Sudul si Sud-Vestul, Vestul si o parte din centrul Afganistanului sunt zonele cele mai temute, mai riscante. Fortele americane au pierdut numerosi soldati. De fapt lumea obisnuita in Afganistan se minuneaza mult de pierderile USA , incat au inceput sa creada mitul ca soldatii ucisi in Afganistan trebuie sa fi venit din orfelinatele Statelor Unite si ca, deci, acolo nimeni nu ar fi simtit lipsa lor. Pentru afgani nu are nici un sens ca asa de multi soldati sa moara fara ca sa se ridice vreun protest din partea familiarilor acestor soldati. Afganii deci, cred in acest mit, negasind alta explicatie rationala plauzibila.

Inainte de a merge in Afganistan, numeroase surse facusera sa circule vocea ca americanii morti erau tinuti congelati pe port-avioane in Marea Arabiei si in bazele USA din Orientul Mijlociu. Cand am mers in Afganistan, numeroase persoane din Ministerul Apararii mi-au relatat povesti asemanatoare. Un traducator care lucra pentru fortele militare ocupante imi povesti ca a vazut containere pline cu soldati congelati.

Cele doua incidente care urmeaza ar trebui sa dea o idee despre pierderile USA si despre minciunile lor referitoare la acestea.

In jurul lui 12 iunie 2005, un combatant pentru rezistenta afgana, a facut sa explodeze un vehicul plin cu explozivi in convoiul american de la Kandahar. Rezultatul au fost numeroase pierderi grele de militari americani. Initial, mass-media a raportat ca cinci soldati au fost ucisi , apoi, cifra a fost inlocuita cu stirea despre patru raniti. In orice caz, adevarul era complet diferit. Un martor ocular, Haji Habib, ne-a povestit o situatie a pierderilor total diversa:

"Un kamikaz intra cu forta cu vehiculul sau in convoi. Masina era desigur, plina de un puternic exploziv, dat fiind faptul ca detonarea fu puternica si distrugatoare. Dupa ce praful si fumul se imprastiara, numarai corpurile arse, erau 39. O echipa americana de curatitori veni cu macarale si aduna si vehiculele distruse si corpurile fara viata, inainte ca cineva sa poata sa faca fotografii." ( Haji Habib 14 Iunie 2005-prima mea calatorie).

Intr-un alt incident, in jurul lui 22 mai 2005, fortele USA pierdura 75 soldati, trei tancuri si trei vehicule blindate in provincia Helmand, la Sud-Vestul Afganistanului. Asta s-a intamplat cand o unitate USA a intrat in provincie si a arestat un barbat care fusese un comandant al Mujaheddinilor. Martorul, un traducator, a numarat corpurile mortilor in aeroportul de la Kandahar si a descris operatiunea asa cum urmeaza:

"Americanii au mers la Hemlad pentru a aresta un ex-comandant. Cand au facut-o, persoane din sat si ex- Mujaheddini au blocat retragerea fortelor americane. Aceste au raspuns cu focul ucigand sase persoane. Intre timp, restul combatantilor se pozitionase deja si americanii au fost bombardati cu aruncatoare de grenade RPG-7 si artilerie grea. In conflictul cu foc, comandantul a fost martirizat, dar 75 de soldati americani au fost ucisi , trei tancuri si trei dintre vehiculele lor blindate au fost distruse. Cand intaririle USA au sosit, toti Mujaheddinii plecasera de ceva timp. In schimb, elicopterle au inceput sa bombardeze zonele civile." ( Abdul Ali- martor ocular al bataliei)

La sfarsitul lui februarie 2006, in provincia Uruzgan, un convoi american a fost victima unei ambuscade si 29 dintre soldatii sai au fost ucisi; oficial au admis doar patru pierderi. Acestea sunt doar cateva dintre multele pierderi neraportate de soldatii USA in Afganistan.

NOTA CONCLUZIVA

Pentru aceia dintre voi care argumentau ca am fost atacati de Bin Laden si ca Talibanii au refuzat sa-l extradeze, desi am refuzat sa demonstram implicarea lui, aici este parte a unei informatii revelata de Vice-Presedintele Cheney. Este raspunsul sau dat la Tony Snow Show la telefon, si link-ul de mai jos este al Casei Albe:

I: As vrea sa fiu clar pentru ca v-am auzit spunand-o si se pare ca o zice si Presedintele, dar as vrea sa o spuneti si ascultatorilor mei: Ca, Casa Alba nu a sustinut niciodata ca Saddam ar fi fost direct implicat in faptele de la 11-9, corect?

VICE_PRESEDINTELE: Este corect. Avusesem un raport de la un alt serviciu al inteligence care sugera ca seful derutatorilor, Mohamed Atta se intalnise cu oficiali ai serviciilor secrete ale Irak-ului la Praga, in Cehoslovacia. Dar acel raport a oscilat in gradul sau de credibilitate pana la actualul nivel de aproape nulitate, acum, la acest nivel se gandeste ca acea intalnire nu a avut loc niciodata. Asa nu am facut niciodata o acuzatie, sau am argumentat o acuzatie ca Osama Bin Laden (sic) ar fi fost direct implicat in 11 septembrie. Acea evidenta nu s-ar fi materializat niciodata. Si totusi, aceasta este o chestiune separata, cu privire la daca a fost sau nu o oarecare relatie intre guvernul Irak-ului, serviciul sau de intelicence si Al Qaeda.

Asa Statele Unite au bombardat Afganistanul si au ucis zeci de mii de persoane, reducand tara intr-o infernala baltoaca de uraniu, pentru o supozitie?


Bine-nteles asa este, si asta pentru ca nu au reusit niciodata sa produca o uncie de proba a complicitatii sale la atacuri.


VEZI DACA REUSESTI SA O EXPLICI PARINTILOR SAI

DACA VRETI SA DONATI PE: http://www.afgandufund.org/sau

http://www.ihcenter.org/groups/afgandufund.html

Mohammed Daud Miraki (Director al Afgan DU & RecoverY Fund)

Sursa: http://www.rense.com/

Link:http://www.rense.com/general70/deathmde.htm

29.04.06

Traducere de TERRA MATER dupa articolul tradus si aparut pe site-ul:

www.comedonchisciotte.org sub ingrijirea lui DAVIDE GLIO


Niciun comentariu: