ATENTIE: PARTEA A DOUA LA RESTUL STIRILOR !

Aici veti gasi ce nu pot posta la blogspot din motive tehnice!
Si nelipsitul Youtube!

Obama e aici !

joi, 30 octombrie 2008

TRATATUL EUROPEAN DE LA LISABONA SI SFARSITUL STATELOR-NATIUNE EUROPENE


DE PHILIP JONES

The Truth Seeker







"Natiunile Europei ar trebui sa fie conduse spre un superstat fara ca popoarele lor sa stie ceea ce se intampla. Aceasta se poate obtine prin pasi succesivi, fiecare mascat de un scop economic dar care va duce la sfarsit si ireversibil la federalizare."-Jean Monnet, parintele fondator al Uniunii Europene.

In 12 iunie 2008, destinul a circa 500 de milioane de persoane va fi decis de o tara cu un numar total de locuitori de numai 4.2 milioane. Locuitorii Republicii Irlandeze, vor fi singurii cetateni ai Uniunii Europene carora le va fi data posibilitatea de a-si exprima propria parere asupra a ceea ce este potential, bucata de legislatie cea mai fundamentala din istoria batranului continent. Toate celelalte State membre, au ignorat pur si simplu vointele populatiilor lor si au lasat aprobarea pe seama unei "stampile": a respectivelor lor Parlamente. Dar este necesar ca toate cele 27 de State membre sa completeze ratificarea, inainte ca "Tratatul" sa devina legal obligatoriu. De aceea daca votul irlandez va fi "NU" atunci nici Tratatul nu va putea fi aplicat, cel putin acum. Dar daca poporul irlandez va inghiti propaganda masiva "Pro-Tratat" si va vota "DA", atunci destinul si inevitabila moarte a Statelor nationale ale Europei vor fi marcate. Nu vor mai ramane obstacole serioase in calea Federalizarii. Astfel Statele Unite ale Europei atat de visate de federalisti vor deveni o realitate. Multi, daca nu majoritatea oamenilor de pe ambele maluri ale Atlanticului, au fost inselati de decenii sa creada ca, Comunitatea Economica Europeana-Uniunea Europeana se refera la o zona de comert libera. De fapt, nu este asa, dupa cum demonstreaza clar si citatul de mai sus al domnului Monnet. Sa vedem asadar, care sunt ramificatiile unui eventual vot favorabil din partea irlandezilor.

Uniunea Europeana a fost fondata pe minciuni si inselaciuni la cele mai inalte niveluri ale guvernului. Aceasta dara de inselaciuni a fost urmata chiar de la inceput si s-a oprit momentan joi 13 decembrie 2007 la Lisabona, Portugalia, unde "demnitarii" Statelor membre ale acestui "bloc comercial" au semnat "Tratatul Reformei Uniunii Europene".

Acest tratat inlocuieste Constitutia UE, respinsa in 2005 atat de catre Franta cat si de catre Olanda. Angela Markel cancelarul german si ex-presedintele francez Giscard D'Estaing sunt intre multii ministri europeni care au confirmat ca Tratatul nu este altceva decat Constitutia sub alt nume. Singurele diferente ar fi abandonarea din noul document a acelor articole referitoare la steagul, la imnul si la motto-ul Europei unite. Si cu toate acestea, numai cu doua zile inainte de evenimentul istoric la Lisabona 16 State membre au iesit in fata si au cerut un amendament al Tratatului si reintroducerea celor trei articole, transformand astfel tratatul in originala constitutie. Ei mai vor si sa impuna moneda unica tuturor acelor State membre care mentin inca monedele lor nationale si sugereaza o "Zi Europeana" care sa devina sarbatoare de celebrare.

Liderul United Kingdom Independence Party Nigel Farage a spus: "Intreaga inselaciune care vine impusa este pana la urma total vizibila. Tentativele patetice de a afirma ca aceasta nu era Constitutia au fost eliminate. Revin steagul, imnul si motto-ul. Inseamna ca, ceea ce era 96% din originala Constitutie este acum 100%. Nu vom mai auzi vorbind de Tratatul de Reforma. Aceasta este Constitutia UE respinsa care se intoarce in toata splendoarea ei.

Primul ministru danez Anders Fogh Rasmussen a decis impotriva oricarui referendum asupra Tratatului, lasand aprobarea sa in seama Parlamentului danez. El a spus jurnalistilor ca Tratatul era "un lucru bun pentru Danemarca". Danemarca planificase un referendum asupra Constitutiei in 2005, dar ca urmare a voturilor negative ale Frantei si Olandei, votarea a fost anulata. Ministrul justitiei daneze a concluzionat ca Tratatul nu ameninta suveranitatea daneza. Rasmussen ar fi spus: "Cand se pierde suveranitatea e sarcina Parlamentului sa aprobe textul" A confirmat si planurile de a tine un alt referendum asupra monedei unice, euro, si asupra necesitatii de a pune capat"renuntarilor" relative la aparare, justitie si afacerile interne, decise la Maastricht.

Deci, nici o amenintare a suveranitatii? Bine, consideram implicatiile: daca un Stat natiune suveran nu-si mai controleaza economia, apararea, sistemul de justitie si politica interna, mai poate fi numit cu adevarat un Stat natiune suveran? Raspunsul este mai degraba simplu: nu.

Elita financiara si politica a Europei a lucrat pentru acest moment chiar de la sfarsitul celui de-al doilea razboi mondial. In oricare Stat membru personalitatile pot fi meru altele, dar retorica este mereu aceeasi.." Nici o pierdere a suveranitatii? E bun pentru lume? E bun pentru economie? etc, etc."

Bine, dam o privire la ceea ce intr-adevar semnifica acest Tratat. Care este diferenta dintre acest document si Constitutia originala? Avocatul german Klauss Heeger, cercetator si consilier legal al grupului Democrat Independent al Parlamentului European a trasat, urmatoarele concluzii privind cele doua documente:

Potrivit analizei sale, Constitutia garanta UE 105 noi competente. Dar si Tratatul garanteaza 105 noi sfere de competenta. Raman pe dinafara cele trei simboluri UE: "steagul, imnul si motto-ul), dar intra schimbarea climatica. Celelalte 104 sfere raman aceleasi.

Concluzia sa: este vorba de Constitutia UE sub un alt nume.

( Liderii europeni, reuniti la Lisabona)
Al saselea si cel din urma tratat este clopotul tras a mort pentru suveranitatea Statelor membre ale UE. Sa nu ne lasam inselati de acesta, nu are importanta ce obiecteaza "liderii" vostri alesi; asa este. Aceasta este combinatia de ani de complot, inselaciune si conspiratie impotriva lumii Europei. Asadar, ce este dedesubt?-vor intreba multi? Cititi si il veti descoperi. .
Tratatul este documentul UE cel mai secret si cel mai rapid redactat pana acum. Opozitia si intelegerea asupra faptului ca UE ar fi un Stat de Politie pe cale de a se naste, creste si ei, conspiratorii, stiu ca viteza este vitala. Tony Blair l-a validat in iunie 2007 ca lovitura sa de pumnal finala, data pe la spate Marii Britanii.
Ministrii de externe s-au declarat de acord asupra termenilor sai in septembrie 2007 si, 2 luni dupa, in 13 decembrie, reprezentantii fiecarui Stat membru au semnat documentul si acum, tot ceea ce ramane este aprobarea si faptul va fi implinit.

De aceea, daca raspunsul votului irlandez va fi "da" si toate celelalte State membre vor face ceea ce le-a fost indicat, aproband aceasta tradatoare bucata a infamiei, cum se vor schimba vietile noastre?

Parlamentele noastre nationale vor deveni inutile din moment ce toata puterea care ramane se va transfera la Bruxell. Va semnifica sfarsitul formal al tuturor acelor natiuni istorice europene care sunt Statele membre ale UE". Ambasadele nationale in lume vor fi sub controlul birocratilor UE. Vechile regiuni si provincii vor fi unite si combinate in "Regiuni Administrative UE". Unificarea recenta a Komunes daneze este un exemplu preventiv despre aceasta, impreuna cu Parlamentele "delegate" ale Scotiei si Galles, care vor fi in curand afectate de dezradacinarea Angliei si crearea de adunari generale in astfel de locuri.

UE va obtine proprietatea politiei, a armatei, armelor nucleare, rezervelor monetare si a petrolului Marii Nordului cum este explicat in documentul Tratatului. Apartinatorii la politia noastra si la fortele armate vor trebui sa depuna juramant de lealitate fata de UE. Daca vor refuza vor fi concediati. UE va avea controlul complet al tuturor chestiunilor militare, echipamentelor si stabilimentelor.

Partidele politice vor fi abolite, actualizate, realiniate. Vor fi acceptate numai partidele pan-europene. Partidele independentiste vor fi de fapt trecute in afara legii. din moment ce, in baza sentintei din 1999 a Curtii Europene de Justitie (casul 274/99), este ilegala criticarea UE. Chiar si inainte de votul irlandez, stirile de la Bruxelles arata ca sunt in buna faza, avansata, planuri pentru eliminarea oricarui grup eurosceptic, in interiorul Parlamentului European. UE va avea dreptul legal de a inchide Parlamente nationale si Adunari.

Multa lume va ramane somera din momentul in care va deveni universal dreptul UE de a "recalifica" pe cate unii pe cheltuiala proprie pentru o noua munca (incluzand cumpararea unui certificat care confirma o asemenea recalificasre). Sute de mii de magazine mici vor fi constranse sa inchida din cauza unui infinit numar de nepracticabile si negestionabile reguli UE.

Circa 107.000 legi europene vor incrimina pe multi, din moment ce a adera la o enorma cantitate de legislatie este imposibil. Vom fi supusi la numeroase amenzi, si pana si la arestari ca rezultata al ignorantei noastre inevitabile. Considerati urmatoarele exemple: din ianuarie 2006 a devenit ilegala repararea propriilor conducte casnice, aparatelor electrice, si chiar si a propriei masini. Daca cumparati o barca lunga de 6 feet construita dupa 1999 trebuie sa platiti echivalentul a 4000 de sterline sau sa petreceti sase luni in inchisoare. In timp ce Statul de politie UE isi indoaie tot mai mult muschii fiecare dintre noi va trai cu teama si sub amenintarea de arestare sau proces pentru oricare dintre infractiunile unei miriade, chiar si acelea minore.

Marilor intreprinderi, bineinteles lucrurile le vor merge bine, pentru ca vor folosi o masiva imigrare din interiorul si din afara UE, platind salarii minime imigrantilor pe cheltuiala populatiilor indigene, fortand in jos salariile. In plus, aceste intreprinderi, vor avea practic un monopol asupra muncii, impreuna cu guvernul, si vor fi capabile sa dicteze conditii asupa termenilor de incadrare fara teama de un contradictoriu.

Cele mai mari investitii guvernamentale si inevitabila coruptie care vor acompania acest monopol vor crea o noua diviziune de clase care va garanta ca bogatii si tovarasii lor de calatorie vor deveni mai bogati, in timp ce majoritatea populatiei va aluneca spre saracie. Taxele vor creste pentru a plati masiva crestere a birocratiei.

Nu va fi o corectie a greselilor prin canalele democratice locale, pentru ca nu va mai fi nici o democratie locala. Sau daca mai conteaza, nici o democratie absoluta. Guvernele Administrative Regionale UE nu vor fi alese ( priviti planul de regionalizare a UE pe site-ul oficial). Singurul nostru vot va fi pentru impotentul Parlament European. Vom fi guvernati de membri nealesi ai Comisiei Europene care nu au, la nici un nivel vreo responsabilitate fata de lume.

Daca vom face demonstratii sau proteste, vom putea fi capturati si deplasati spre o alta regiune europeana. Mandatul de arest european si o vasta legislatie introdusa in toata Europa de la 11 septembrie vor da autoritatilor putere absoluta asupra noastra. Uciderea inocentilor Philip Prout si Jean de Menezes este complet legala in baza legii europene. Intimidarea si
frazele sau discursurile violente anti islamice in toata Europa amintesc tratamentul evreilor in Germania precedenta razboiului Un Stat European Federal va deveni loc foarte neplacut in care sa traiesti.
Dupa federalizare, in cursul urmatorilor 15 ani, Europa ar putea sa se prabuseasca sub greutatea propriei sale birocratii si coruptii. Va fi asa de putina productie ca nici o taxare nu va fi in masura sa suporte masinaria guvernativa vasta, incapabila de a face ceva, corupta si ineficienta. Multi vor fi redusi la saracie sau la pragul mortii din cauza foamei. Lipsa completa a oricarui "echilibru si control" va lasa deschisa usa oricarei dictaturi posibile.

Uniunea Europeana, monstruoasa cum este, nu e nimic mai mult decat o piatra de hotar spre un guvern mondial. Inainte de a pune deoparte acest articol ca pe unul alarmant sau ca pe o teorie a complotului, cautati cati dintre liderii politici din tara voastra sunt membri ai organizatiilor secrete ca Bilderberger, Trilateral Commission, Club Of Rome si Royal Institute For International Affairs.

Fiecare dintre ele este dedicat Guvernului Unic Mondial si vede o Europa Federala ca evolutie necesara spre acest scop. Apartenentele lor sunt ca who's who ai marilor protagonisti ai planetei. Cititorii danezi, de exemplu, ar putea sa fie de-a dreptul surprinsi descoperind care dintre apartinatorii elitei financiare si politice a tarii lor participa la reuniunile Bilderberger, care a fost in prima linie in masinatiile pentru ducerea inainte a credintei si realizarii europene. Pentru a descoperi care dintre reprezentantii vostri alesi sunt membri ai unui oricare dintre grupurile citate mai sus, cautati numele organizatiei pe un oricare motor de cautare. Apoi asezati-va si pregatiti-va sa ramaneti socati.

Un moment al semnarii la Lisabona


Discursul Presedintelui Comisiei Europene, Barosso

Traim intr-o era in care lumea pare ca ar fi abdicat in favoarea guvernului de toate responsabilitatile privind propriile vieti. Asta s-a intamplat chiar de la sfarsitul celui de-al doilea razboi mondial dar procesul s-a accelerat semnificativ prin anii '80. Aceasta iresponsabilitate sociala ne-a dus la Lisabona in 13 decembrie 2007 unde asa zisii nostri lideri au semnat pentru cedarea anticelor noastre drepturi si libertati in numele "marelui plan" al lor. Daca ramanem sezuti fara sa facem nimic, restul vietilor noastre vor deveni un cosmar pentru insasi responsabilitatea noastra, deoarece, in definitiv, vom fi noi cei care am pus drepturile si libertatile noastre in mainile lupilor.

Viitoarea bunastare a unui intreg continent este in mainile poporului irlandez. Au nevoie de sprijinul nostru.. Trebuie sa stie ca nu suntem singuri. Este timpul sa incepeti sa scrieti reprezentantilor "alesi" , este momentul sa gasim timpul pentru a face cercetari asupra a ceea ce este cu adevarat aceasta Uniune Europeana. Este timpul de a inchide televizorul si a lua o carte despre Uniunea Europeana, sau de a da o ocheada mai multor site-uri internet care se refera la acest superstat care sta sa se nasca. Faceti ceva, vorbiti prietenilor vostri, vecinilor vostri, familiei voastre. Pur si simplu faceti ceva. Inainte de a fi prea tarziu. Si aproape este deja.
Post Scriptum: oricine are la suflet libertatea ar trebui sa viziteze acest site si sa semneze petitia on-line si sa foloseasca link-ul e-mail pentru a cere unui cetatean irlandez sa voteze "NU" in numele vostru.

Titlul original: "The End Of Nation States Of Europe"

Sursa: http://www.thetruthseeker.co.uk

Tradus de Terra Mater pentru cititorii site-ului www.restulstirilor.blogspot.com/
dupa articolul tradus de ALCENERO si publicat la o4.06.2008 pe site-ul www.comedonchisciotte.org

Un comentariu:

Veritas spunea...

Copil pribeag, cum dau de tine?

Sunt Eufrosin de pe ziua, am povestit in legatura cu vaccinul hpv.

Adresa de e-mail pe vare ti-am dat-o, a fost desfiintata.

Raspunde daca vrei, adresei din contul sub care te contactez acum.

Doamne ajuta!