ATENTIE: PARTEA A DOUA LA RESTUL STIRILOR !

Aici veti gasi ce nu pot posta la blogspot din motive tehnice!
Si nelipsitul Youtube!

Obama e aici !

sâmbătă, 7 februarie 2009

OMUL DE LANGA NOI; ADEVARATII TERORISTI SI PLEIADA "BOLILOR MODERNE"

"Raul pentru a fi starpit, trebuie mai intai expus. Nimeni nu va face curatenie in Romania pentru noi, ci trebuie ca fiecare cetatean constient, sa-si exercite drepturile, daca nu vrem sa traim intr-o dictatura tehnologizata, cipati, urmariti si ascultati in permanenta."-(FZ-un prieten, luptator pentru libertate si demnitate)

Bande criminale compuse din civili organizaţi, antrenaţi si echipaţi de către serviciile secrete Române, in speta SRI, cu scopul de a spiona, supraveghea si pedepsi dizidenţii şi alte persoane incomode sistemului, prin folosirea unei game întregi de trucuri murdare, deopotrivă cu un program de tortură fizica si psihică aplicată de la distanţă, conceput si folosit in mod activ de către serviciile secrete ale SUA şi importat in Romania.

Membrii acestor bande sunt recrutaţi din rândurile celor între 17-35 ani, dar şi mai in vârsta, căutandu-se în mod expres indivizi lipsiţi de morală şi scrupule, care vor duce la indeplinire toate ordinele primite fara ai face procese de conştiinta.

De regulă, aceştia fac parte din paturile sociale joase, indivizi lipsiti de perspective profesionale şi pregătire, în cea mai mare parte. Unii sunt racolaţi atunci când cariera lor criminală (hoţi, excroci, violatori etc.) este ameninţată de lege, în schimbul pierderii evidenţei incriminatoare, sau a comutării pedepsei. Alţii, cu o bună pregatire profesionala (lăcatusi, mecanici auto, computerişti şi chiar poliţisti) sunt deasemena recrutaţi în scopuri evidente. Deasemenea mulţi agenţi de pază, şoferi de taxiuri şi de livrare marfă sunt cooptati, deoarece ei petrec mult timp pe drumuri, putănd urmări si hărţui victimele in trafic, sub acoperirea serviciului.


Metodele de operare implică agresiuni fizice si verbale pe stradă şi la locul de muncă, campanii de asalt prin zgomot - motoscutere si atv-uri care trec cu regularitate in vecinatatea victimei, asasinare de caracter prin răspândirea de zvonuri, poze si secvenţe video falsificate, distrugerea si sabotarea proprietaţii private a victimei prin efractie la domiciliu, sau in alte locuri publice (strazi, parcari) , etc.

Aspectul cel mai rău si puţin cunoscut este insă tortura fizica si psihica aplicată de la distanţă, cu ajutorul unor arme ultrasofisticate care folosesc energie direcţionată, ca si microunde si radiaţii ionizante. Aceste arme au capacitatea de a vedea victimele prin pereţii caselor si apartamentelor în care locuiesc si sunt miniaturizate, încapând cu usurinţă într-un geamantan mic. Raza lor de bătaie este de aprox. 500 m într-un oraş, unde există multe obstacole solide, mult mai mare într-un mediu deschis, lipsit de obstacole.

Membrii bandelor criminale astfel organizate în toate oraşele mari si medii ale Romăniei, sunt antrenaţi în folosirea acestor arme, a căror dispunere în punctele cheie ale oraşelor, acoperă cu usurinţă intreaga lor suprafaţă. Echipe mobile pot fi deasemena trimise sa urmărească şi atace victima din autovehicule dotate cu versiuni miniaturizate ale armelor cu microunde. Bandele sunt coordonate de la centru, astfel incat o victima va fi urmarita si hartuita indiferent in orice localitate se stabileste.

In mod tipic, un astfel de infractor, incepe in strada, prin urmarirea si hartuirea in banda a persoanei vizate, dupa care, daca isi dovedeste "valoarea", este antrenat in tehnicile de tortura fizica si psihologica, prin folosirea armelor cu microunde, mai apoi, el putand fi "promovat" ca regizor, in care calitate va determina tot ce se intampla victimelor desemnate.

Este de notat, ca sotul/sotia, cat mai ales copiii victimelor, sunt deasemenea chinuiti, intr-un fel care imita simptome ale bolilor comune:

Dureri de cap, nas infundat perpetuu, diaree, dureri ale articulatiilor si muschilor, arsuri ale pielii ce apar ca banale iritatii, privarea de somn, stari de agitatie, incapacitate de a concentrare etc. Astfel, va fi imposibil de dovedit ce se intampla din punct de vedere medical, intrucat practic nu exista doctori antrenati in recunoasterea efectelor iradierii cu microunde, inafara de cei care sunt parte din acest program.

Trebuie inteles, ca o arma cu microunde moderna, de productie americana, este capabila de a produce de la fascicole inguste cat un ac, la unele largi, cat trunchiul omului, a carui vizualizare in pielea goala, permite atintirea cu mare precizie asupra organului vizat. Cercetarile facute de 50 de ani incoace si miliardele de dolari varsate in ele, au produs o sofisticare de-a dreptul demonica a gamei de simptome si dureri ce pot fi produse cu ajutorul microundelor, fiind posibila imitarea multor boli existente in mod natural, prin simpla schimbare a frecventei, modulatiei, nivelului de amplificare si duratei expunerii organului vizat, de catre fascicolul concentrat si invizibil care se propaga prin pereti cu viteza luminii.

Casa victimei va fi curănd inconjurată, ea descoperind că apartamente vecine au fost inchiriate de catre tineri necunoscuţi,; Ea nu va fi scutita de atacurile electronice nici în timpul mersului prin oraş, sau a timpului petrecut la servici, supravegherea fiind continuă, minut cu minut.

Simptomele pe termen scurt ale acestor atacuri sunt:

*dureri de cap atroce

**dureri ale organelor interne (inima si ficatul fiind vizate in mod special)

***arsuri pe piele

****vedere slăbită

*****senzaţia de ace fierbinţi aplicate în muşchi

******ţiuit in urechi, auzirea de voci si alte sunete

*******dureri musculare

********slăbiciune a unei părti a corpului

*********tulburări digestive grave

**********căderea parului

***********stări de neputinţă generalizată, etc.

Pe termen lung, se pot dezvolta boli ale organelor interne, glaucom, posibil cancer si moartea. Scopul acestui program de tortură este neutralizarea victimei, prin punerea ei in imposibilitatea de ai mai câştiga existenţa sau de a activa in cauze sociale şi politice şi eventual sinuciderea.

Rapoarte ca infractorii civili folosesc tehnologia in scopuri personale, au inceput sa iasa la iveala.: ca razbunare pentru o altercatie in trafic sau pe strada, o mostenire la care vor sa ajunga in ciuda faptului ca ruda mai traieste, ba chiar si ambitii sexuale fata de sotia/sotul Dvs. - In acest caz, sansele Dvs. de a deveni urmatoarea victima, tocmai au crescut.

Existenta acestor bande civile este un pericol enorm la adresa libertatii cetăţenilor, intr-un sistem care pretinde ca o pretuieste. Astfel de practici pun intr-o lumină negativa insuşi conceptul de democraţie, deoarece într-un stat cu adevarat liber, această formă de pedepsire extra-legala ar trebui sa fie cu totul inexistenta. Fenomenul este reclamat in toate democraţiile de tip occidental de către mii de oameni complet nevinovaţi.


http://mdzr.blogspot.com/2008/08/serviciile-secrete-si-crima-organizata.html


http://www.democraticfundamentalism.org/index.htm


http://www.youtube.com/watch?v=DoSGnC-eqnM&feature=related

5 comentarii:

Terra Mater spunea...

Traim in era interceptarilor telefonice, a controalelor biometrice, a ochilor indiscreti ai satelitilor care vad totul, ai telecamerelor semanate oriunde pentru a captura fragmente din viata fiecaruia dintre noi. Pe fondul acestei triste realitati, psihologii americani au reusit deja sa dea nastere unei noi "boli", pe care au numit-o "Sindromul lui Truman", si care ar insemna "boala omului celui de-al 21-lea secol", adica, teama de a fi spionati.
Ei vor sa ne convinga ca am ajuns sa ne molipsim de un soi de paranoia, de o manie a persecutiei, nejustificata, dar, evidentele ne fac sa devenim constienti ca traim cu adevarat intr-o era a controalelor. Traim cu impresia ca reusim "sa ne ascundem" fie si in ceea ce priveste micile lucruri, dar
in realitate, putini reusesc cu adevarat.

Anonim spunea...

Cunoscand acest fenomen si vorbind cu cat mai multi despre el, este singura modalitate de a preveni aceasta abominatie, deoarece infractorii, nu doresc doua sau mai multe persoane, care sa coroboreze faptele prezentate de catre un om vizat de ei.
Stralucind reflectorul pe sobolani, ii face sa intre inapoi in gaurile din care-au iesit.
Dati mai departe deci, fara nici o teama: prin simplul fapt ca sunteti informati, sunteti automat si protejati.
Daca cineva se afla deja in postura de vicima, rog sa lase un mesaj aici, cu adresa de e-mail - voi intra in contact cu el sau ea si sfatui dupa necesitate.
Fara frica, oameni buni - Dumnezeu ii iubeste pe cei drepti si ii apara!

Anonim spunea...

Nu contest faptul ca aceasta tehnologie exista si este disponibila. Dar.. omule bun.. ce treaba are SRI-ul cu acesti infractori civili? Ce interes au acei infractori civili? Din articolul tau am inteles ca oricine este o potentiala victima a armelor cu microunde, pentru ca cineva are o problema cu el, sau vrea sa ii fure nevasta sau banii. Nu vezi cat este de penibil contextul? Ce nivel de educatie ai? Traiesti intr-o lume a ta, dominata de o teroare conspirativa? Ti-a facut cineva rau? Daca scriai lucrurile intr-o alta forma.. "exista aceste arme, care sunt folosite de catre anumite servicii secrete din lume pentru a slabi fizic si psihic niste lideri, personalitati marcante ale vietii sociale, etc.." era altceva. Dar felul in care pui tu problema este absolut penibil, ridicol, strigator la cer! Te adresezi unui public incult, cu o educatie de 4-8 clase pentru a institui teama si teroarea in oameni cand vor iesi pe strada data viitoare? Sa fim seriosi. Cred ca ai o problema mare.

Anonim spunea...

Gresesti enorm;
Cunosc doua instante, in care tehnologia este folosita impotriva unor persoane fara aparare, una fiind o femeie in varsta, din cauza interesului material: mosteniri pe care infractorii vor sa puna mana, ambele apartamente in orase mari, deci care valoreaza o suma buna de bani.
Scopul este de a-i declara pe actualii proprietari "bolnavi psihic", ca mai apoi sa fie internati cu forta in aziluri psihiatrice. Legea spune ca bolnavii psihici nu-si pot administra averea, deci rude "binevoitoare" vor aparea, care sa aiba grija de acest aspect.
Ai dreptate, in primul rand sunt vizati liderii care ar putea schimba societatea in bine, dar nu trebuiesc neglijate nici victimele lacomiei acestor psihopati.

Anonim spunea...

Dacă tot te ocupi de traduceri, poate afli cum poate fi protejat corpul uman de armele cu energie dirijată. Cum se poate feri sau proteja un om, victimă a bandelor criminale de tineri psihopati, să nu mai fie torturat obscen, meticulos şi neîncetat.
Cum poate fi ecranat corpul pt a nu se mai stabili imaginea în detalii şi a nu mai fi chinuit cu variante de arme non-letale în casa lui, fie şi active denial sistem sau silent guardian.
Poate afli şi cum pot să pună capăt hărţuirii şi urmăririi în bandă, şi torturii de la distanţă şi vei publica pe situl tău. Până atunci: tu crezi că există victime în ţară? Tu crezi ce scrie în articolele Apel către Pro Lex şi Dar cazul Ecaterina N există? pe blogul ecatterina1.com?