ATENTIE: PARTEA A DOUA LA RESTUL STIRILOR !

Aici veti gasi ce nu pot posta la blogspot din motive tehnice!
Si nelipsitul Youtube!

Obama e aici !

sâmbătă, 25 iulie 2009

De ce mass media promoveaza Twitter



de pe internet:

Dintr-o data, in orice poveste din mass media de la alegerile din Iran pina la moartea lui Michael Jackson se mentioneaza "Twitter"! Acelasi lucru s-a intimplat cu EBay, Starbucks, Google s.a., era rost de publicitate gratuita peste tot! Sa fie din cauza beneficiarilor?
Issac Stone este fondator si director creativ la Twitter.Inc si a mai ajutat la creearea si lansarea Xanga, Blogger, Odeo si Obvious. A publicat doua carti despre blogging: Genius Strategies for Instant Web Content (New Riders, 2002) si Who Let The Blogs Out? (St Martins, 2004).
Jack Dorsey si Stone au scris prototipul pentru Twitter in aproximativ 2 saptamini.
In total, Twitter a acumulat de la capitalistii actiunilor riscante 57 mil. usd. Se apreciaza ca peste 4 ani, capitalul Twitter va insuma 1.54 mlrd.si natural, vor prelua companii publice! Asta inseamna ca Isaac Stone si "aventurierii" (capitalisti) vor disparea cu miliarde de la investitorii in companiile de pensiuni!

2 comentarii:

Terra Mater spunea...

In mass-media romaneasca sambata au aparut o salba de mesaje de promovare a acestui Twitter. De exemplu, in Gazeta de Sud, acesta a fost scurt si concis, alcatuit din expresii de tipul:
"Twitter este o astfel de unealtă."
_ A CUI?_
"un mod de a folosi la maximum tehnologia pentru a căpăta ceea ce doreşti."
_ Gura pacatosului adevar graieste! Iar impatimitii care le-au dictat sa publice acest "banal" mesaj ce doresc sa capete? Si ce doresc cei care au lansat aceasta "idee in 140 de caractere"? Ce doresc ei, reprezentantii mass-mediei nu mai intreb, ca deja se stie: nescai "recunoasteri de merite", nescai avansari, nescai € in plus in cont (pentru unii) sau "siguranta" unui loc de munca (pentru altii)...

Anonim spunea...

Alt ovreias pe care il imbogatesc coreligionarii lui din mass-media, mentionandu-l des. Important e ca banii sa ajunga in Israel, pana la urma.
Cu se face ca toate afacerile virtuale, de la google, la facebook, la twitter etc. sunt infiintate numai si numai de ovrei?
Sa se priceapa ei atat de bine la computere, sau cu mult mai bine, la gheseft?