ATENTIE: PARTEA A DOUA LA RESTUL STIRILOR !

Aici veti gasi ce nu pot posta la blogspot din motive tehnice!
Si nelipsitul Youtube!

Obama e aici !

miercuri, 8 iulie 2009

Hyundai Accent CRDi

cei care aveti de gind sa va cumparati Hyundai si in special modelul Accent va sfatuiesc din proprie experienta si chiar insist sa va orientati spre alta marca -model! Am sa revin cu detalii la restulstirilor.blogspot! Nu este o gluma! Mi se intimpla in acest moment un defect de fabrica care dureaza de 3 ani iar Hyundai Motors Romania tace pentru ca este mai ieftin iar moderatorii de la hyundaiclub.ro ma cenzureaza afirmind ca sint "101% independenti" in timp ce permit o reclama nerusinata a serviciilor HM Expozitiei prin intermediul unui inginer care posteaza eroic in "pretin"! ! Sint destul de multi care au iesit din garantie cu piesele schimbate de 2-3 ori si cu problema inca acolo! NU VA CUMPARATI HYUNDAI ACCENT !!! In momentul de fata am interdictie la postat la hyundaiclub.ro pentru aceste posturi !!! Prezentul va fi copiat si distribuit pe unde nu am umblat niciodata pe siturile romanesti! Daca nu cereti "civilizatie" nu este nimeni prost sa v-o ofere! Eu am cerut-o avind acesta marca-model cumparata de la Hyundai Motors Romania si am fost redus la tacere! Nu zimbiti la acest post! Mai tirziu cind veti umbla pentru cirpeli prin service-uri voi ride eu! Dupa 3 ani, producatorul refuza sa recunoasca oficial aceste defecte si totul raminde la stadiul de "cirpeli"! Sa traiasca bine pe banii vostri !!!

8 comentarii:

Raluca Irimie spunea...

OK. am sa pun si la mine articolul.
Mersi!

Anonim spunea...

LOgan e cel mai bun raportat la pret. In rest, Toyota sau nimic.

Porecla spunea...

Nu dle Anonim, aici nu este problema de a alege intre anumite categorii de preturi! Aici este vorba de a cumpara o masina cu defect de fabrica nerecunoscut oficial! Asta inseamna ca nu se stie exact despre ce este vorba si veti face naveta la service! Asta include multe costuri suplimentare, timp si nervi! Iar masina devine automat, exagerat de scumpa pentru stressul provocat! Asta daca ati iesit din "La noi ca la nimeni"! Daca nu, este inutil sa urmariti acest fenomen "Accent"!

dragos spunea...

Eu am Accent Turkey si nu am ce sa-i reprosez masinii...imi displac mult indivizii care ma fraieresc in fata cum ca masina pe care o am si eu ar fi proasta...posturile acestui individ le-am vazut in mai multe locuri si inclin sa cred ca cineva plateste ceva bani pentru anti-reclama..numarul masinii mele este B-71-DCL si daca nemultumitul ma vede in trafic sa ma opreasca si sa discutam la modul civilizat despre ce este vorba!

Porecla spunea...

Am sa ma trezesc dis de morning dle. Dragos pentru a va opri in trafic sa discutam civilizat! :) Imi place ideea! "Oprire in trafic pentru discutii civilizate"!!! :) Buna rrau !

Raluca Irimie spunea...

Cum naiba sa ceri asta, nenea Dragos?? Pune si adresa, contul de banca si numarul de card si chiar o sa te caute cineva pentru "discutii civilizate".

scavitza spunea...

M-am logat si m-am autentificat pe acest blog ca sa var acolo mesajul ...nici nu pot posta lol. Moama i-asfi terminat pur si simplu.

Pe de alta parte nu prea da nimeni bani pentru antireclama in mod special. E exact ceea ce incercam eu sa fac, si asta din bunavointa :D. Am facut destula antireclama la viatza mea pe net, prin spaming in mare parte, ca doar sunt liber sa o fac cum vreau. Cel mai mult imi place ca atunci cand ma cauta cineva pentru "discuti civilizate" eu sunt in alta parte oferind "discuti civilizate" la alta firma care merita payback-ul :)) . E un mod de a ma distra, si ma simt mai liber :D. tr sa daramam sistemul monetar-bancar si criza asta e un moment bun, tr intoarsa cheia care trebuie, si contribui si eu cu ce pot, in special din primavara lui 2010 :D

gabriel spunea...

este imposibil am un hyundai accent 1.5 crdi 2002 in trei cilindri si pot sa spun ca este minunat eu lam cumparat de nou din fabrica in portugalia pt ca eu sunt plecat de multi ani si vreau sa zic ca de cand am luato din 2002 toate piesele care leam cumparat dupa ce sa terminat garantia au costat 2000 de euro si masina are in momentul asta 753350 tinand cont de toate drumurile portugalia romania care dus intors sunt 7.600 km