ATENTIE: PARTEA A DOUA LA RESTUL STIRILOR !

Aici veti gasi ce nu pot posta la blogspot din motive tehnice!
Si nelipsitul Youtube!

Obama e aici !

joi, 26 iunie 2008

Hugo Chavez

I am the witness





pe 12 aprilie 2002, aproape toate ziarele de tiraj din USA au circulat vestea ca presedintele Venezuelei, Hufo Chavez a demisionat ca fiind "nepopular si dictatorial"! De fapt, el a fost rapit in urma unei lovituri de stat si intemnitat la o baza militara! A doua zi este eliberat de catre garzi care credeau in el si si-a reluat postul! El afirma ca are dovada pe video a unui atasat militar USA care a vizitat baza militara in scurta lui detentie.
Demonizat de mass media vestica da lapte saracilor si pamintul nefolosit al propritarilor de plantatii celor nevoiasi pentru mai bine de doi ani. Una dintre cele mai mari crime ale sale este o lege pentru industria petroliera dublind astfel taxele pentru noile descoperiri de terenuri petrolifere de la 16 la 30%, afectindu-i pe Exxon si alte concerne internationale.
A preluat controlul efectiv al companiei petrolifere PDVSA, detinuta de stat doar teoretic! "Crima capitala" a lui Chavez este refuzul de punere in aplicare al "Planului in patru pasi" si planului de reducere a salariilor in avantajul bancherilor. Ba chiar a marit salariile cu 20% marind astfel puterea de cumparare a paturilor sociale joase, intarind astfel economia. Ministrul sau, Miguel Bustamante Madrid constient de pericolul pe care il prezinta Venezuela intereselor IMF si World Bank, contrar celor intimplate in Argentina, a afirmat: "Nu ne vor lasa (USA) sa raminem la putere. Sintem un pericol noilor orinduiri mondiale. Vom fi un exemplu tuturor Americilor daca vom reusi."



The Revolution will not be televised. Un documentar irlandez din 2003





Un alt documentar care afirma ca cel de sus e o minciuna! :)

Niciun comentariu: