ATENTIE: PARTEA A DOUA LA RESTUL STIRILOR !

Aici veti gasi ce nu pot posta la blogspot din motive tehnice!
Si nelipsitul Youtube!

Obama e aici !

duminică, 15 martie 2009

Cerc de asasini -direct la biroul lui Cheney




alternet.org 11 mar.09
"Sub guvernarea lui Bush, au mers in tari .... sa gaseasca oamenii, sa-i execute si sa paraseasca tara."
Extrasul urmator face parte dintr-o cuvintare tinuta de jurnalistul investigativ, Seymour Hersh la Universitatea din Minnesota, aseara. Pentru articolul complet, mergeti aici.

"Dupa 9/11, nu am scris despre asta pina acum, dar CIA a fost adinc implicata in actiuni domestice impotriva celor pe care ii credeau dusmani ai statului. Fara nici-o autoritate legala. Inca nu au fost trasi la raspundere pentru asta. Se mai intimpla.
Chiar astazi este un articol in NY Times pe care, daca il cititi atenti mentioneaza ceva despre Joint Special Operations Command -JSOC. Este o divizie speciala a serviciilor noastre speciale, constituita independent. Ei nu raporteaza nimanui, cu exceptia zilelor Bush-Cheney, raportau direct biroului lui Cheney. Ei nu raportau Sefului de Stat Major, sau Ministrului Apararii, dl. (Robert) Gates. Ei raportau direct lui....
Congresul nu avea control asupra lor. Era un cerc de asasinari in special, si merge inainte. Chiar astazi in Times este un articol in care unul din conducatorii lor, amiralul de trei stele (William H.) McRaven a ordonat un stop pentru ca erau prea multe morti colaterale.
Sub autoritatea lui Bush ei mergeau in alte tari, nu pentru a vorbi cu ambasadorii sau cu birourile CIA locale ci pentru a gasi persoanele de pe lista, a le asasina, si apoi paraseau tara. Si asta continua in numele nostru (al poporului american, n.t.).
Este complicat pentru ca cei care o fac nu sint criminali iar ei fac ceea ce noi am numi o crima. Este o chestiune foarte complicata. Sint tineri care s-au inrolat in Fortele Speciale. Delta Force, ati auzit. Navy Seals. Foarte specializati.
In majoritatea cazurilor sint cei mai capabili, cei mai inteligenti. Fara a exagera. Tipi nemaipomeniti, care au mers sa indeplineasca sarcinile necesare, care credeau ca avem nevoie sa apere America. Si s-au regasit torturind oameni.
Am avut oameni care mi-au spus, cu cinci ani in urma, era unul: "Cum numesti cind interoghezi pe cineva, il lasi sa singereze si nu ii acorzi asistenta medicala iar dupa doua zile moare. Se numeste crima? Daca apoi apare in fata unei comisii de ancheta?".
-Dar nu vor ajunge in fata unei comisii de ancheta.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Felicitari pentru sit.O sa-l urmaresc cu atentie. A fost indicat de nikul Terra Mater la Saccsiv pe firul:
http://saccsiv.wordpress.com/?page_id=457/