ATENTIE: PARTEA A DOUA LA RESTUL STIRILOR !

Aici veti gasi ce nu pot posta la blogspot din motive tehnice!
Si nelipsitul Youtube!

Obama e aici !

duminică, 22 martie 2009

Larry se intoarce



Lorie Kramer 21 martie 2001 seektress.com

O luam de la capat. Inca o sansa sa vedem americanii distrusi de lacomia sionistilor. (Nu evrei, nu antisemitism, sionistii NU SINT religiosi, DESTEPTATI-VA)(Asta te include si pe tine Glenn Beck)

Daca nu va aduceti aminte cine este Larry Silverstein: este un "investitor" de calibru din New York care a primit 2 miliarde usd de la sigurarile pentru World Trade Center. Cea mai mare asigurare platita in istoria Statelor Unite aducindu-i suma totala la 4.5 miliarde. A primit suma in mai 2007.
Dar asta nu i-a ajuns. Dupa aproape doi ani s-a intors pentru mai mult.
Hai sa ne aducem aminte despre ce este vorba. Asta este tipul care a cerut sa "traga" cladirea 7 pe 11 septembrie 2001. Asta e tipul care vrea sa reconstruiasca WTC. Conform articolului Reuters: "Este planul a cinci Zgirie Nori, un memorial, un punct de tranzit, un centru de cumparaturi si un centru de arta, multe fiind asteptate sa deschida intre 2011 si 2013. Te intreb eu, Larry:" Si ce-i cu asta?". Nu este de asteptat ca un investitor "privat" sa fie responsabil de investitia financiara de la contributorii sai?
Poate ca nu am fost atenta la ceva. Nu se presupune ca plata asigurarilor sa acopere inlocuirea produsa de distrugere? Daca imi arde casa si incasez asigurarile, trebuie sa investesc banii in reconstructie. Nu am sa incasez banii de asigurari si am sa ma hotarasc sa construiesc ceva mai mare si mai elegant decit originalul si sa mai si cer bani pe deasupra.... si sa ma mai si astept sa-i PRIMESC. Stiu, stiu ca lucrurile sint mai scumpe decit in 2007 dar mai las-o! Nu poti sa pui pentru tine la munca 4.5 miliarde, Larry? Trebuie sa te intorci la NOI pentru mai MULT? De ce crezi ca ai de ales? Doar pentru ca reconstruiesti WTC nu inseamna ca trebuie sa plateasca altcineva, in special EU!
Cine se crede asta? De ce crede ca are nevoie de ajutor financiar pentru a reconstrui? Daca tu sau eu ne decidem de a construi ceva, planificam, si apoi ne dam seama ca nu avem banii pentru a "trage" (scuzati aluzia)va trebui sa reproiectam pentru a se incadra in buget sau a da uitarii totul. Tu de ce esti altfel, Larry? Crezi ca "marea investitie" onoreaza victimele 9/11, tragedia din care tu ai profitat? Nu cred. Tu doar vrei mai multi bani! Punct! Cind iti va fi de ajuns? Nu esti bogat de ajuns?
In mai 2008 ai spus: "Nu lipsesc niciodata oamenii care sa-ti spuna ce sa faci cind nu sint in joc banii sau proprietatea lor". Ei bine Larry, de data aceasta nu este proprietatea mea dar sint BANII MEI pe care ii ceri si nu meriti nici macar o centima!
Am sa-ti pun aceeasi intrebare pe care a pus-o Bill Clinton "adevarurilor 9/11": "CUM INDRAZNESTI?"

2 comentarii:

Anonim spunea...

Asculta bai, tu esti platit ca sa distragi atentia romanilor de la ce le pregatesteste guvernul, presedintele si parlamentarii? Nu zic ca nu i-ar interesa pe romani si cee a ce spui tu aici, dar mai paroape le e pielea decat camasa; mai degraba ai face bine sa le spui adevarul despre jocurile murdare ale politicienilor care i-au pus chezas la sionisti , la FMI pentru un imprumul pe care o sa trebuiasca sa il duca ei in spinare, dar care e destinat sa intre in tescherelele acelorasi banci ca ajutoare si sa sustina dezmatul din campania electorala a satrapilor de la conducerea tarii. Spune-le oamenilor cum au decis astia sa le transforme copiii in cobai si cum au sa ii determine pe ei, parintii lor, sa semneze ca isi dau acordul. Spune-le romanilor care sunt fazele si cum vor fi aplicate, pentru a-i transforma in indivizi fara gandire si fara vointa, usor manevrabili si executanti comozi a ordinelor dictate de la distanta dupa ce vor fi cipati... Tu cunosti bine aceste aspecte. Dar ii dai inainte cu adevarul despre 11 septembrie si matrapazlacurile americanilor si sionistilor. Bai varu, pe roman il arde mai tarela suflet masacrul care i s-a pregatit lui, si care a inceput deja sa se aplice... Lasa campii si revino la oile noastre! Ori informezi despre ce arde in tara, ori ... spune ca iti lipseste pieptenul si iti fac eu cadou unul, daca iti arde de pieptenat.

Porecla spunea...

Din pacate nu sint platit deloc pentru asa ceva, asa ca scriu ce-mi trece prin cap! Mass media romaneasca si internetul de limba romana sint pline de asa ceva.... ar insemna sa ma repet si asta devine plictisitor. Daca nu pricepi importanta 911-WTC e alta chestie si as putea sa te lamuresc dar hotarirea din mesajul dv. ma face sa ma abtin! La gds.ro, pina acum 2 saptamini am incercat sa schimb opinia formata de atmosfera generala din Romania dar nici asta nu imi intra in atributii! Sionistii si FMI sint parte importanta in acest blog dar sinteti inca departe de a pricepe! Cu respect!