ATENTIE: PARTEA A DOUA LA RESTUL STIRILOR !

Aici veti gasi ce nu pot posta la blogspot din motive tehnice!
Si nelipsitul Youtube!

Obama e aici !

duminică, 29 iunie 2008

Oamenii de stiinta amenintati pentru negarea incalzirii globale

Tom Harper London telegraph 11martie2007

Oamenii de stiinta care pun la indoiala impactul omenirii la schimbarea climatului au primit amenintari cu moartea si au inceput sa fie evitati de catre comunitatea stiintifica.
Ei afirma ca dezbaterile despre climat au fost "rapite" de o alianta puternica formata din politicieni, oameni de stiinta si care au blocat toate intrebarile despre adevaratul impact al emisiunilor de dioxid de carbon (codoi) asupra mediului inconjurator.
Timothy Ball, un fost profesor de climatologie la Universitatea Winnipeg din Canada a primit cinci amenintari cu moartea prin e-mail de cind si-a exprimat inngrijorarea asupra gradului de influenta a omului asupra modificarii climatului. In unul din e-mailuri era amenintat ca daca continua sa vorbeasca nu va trai de ajuns sa vada continuarea incalzirii globale.
"Guvernele vesstice au pompat miliarde de dolari in cariere si comisii, si se simt amenintate". -a spus profesorul. "Pot accepta sa fiu numit sceptic pentru ca toti oamenii de stiinta ar trebui sa fie sceptici, dar ei au inceput sa ne numeasca neincrezatori. Este obscen, a devenit foarte periculos si personal."
Saptamina trecuta, profesorul Ball a aparut in The Great Global Swindle, un documentar al Channel 5 in care numerosi oameni de stiinta au afirmat ca teoria influentarii incalzirii globale de catre om a devenit o "religie", impunind ca solutiile alternative sa fie ignorate.
Richard Lindzen care apare de asemenea in documentar, profesor de Stiinte Atmosferice la MIT, afirma: "Oamenii de stiinta care nu sint de acord cu acest alarmism si-au vazut fondurile (de cercetare) disparind, munca ignorata, iar ei insisi etichetati drept "inapoiati industrial".
"Minciunile despre incalzirea globala cistiga teren in mod consecvent chiar si atunci cind nu au nimic de-aface cu stiinta!"
Dr. Myles Allen de la Universitatea Oxford este de acord: "Miscarea Verde a furat problema incalzirii globale. Este absurd sa afirmi ca singura solutie este sa controlezi in detaliu pe fiecare asa cum se pare ca vor sa faca."
Nigel Calder, un fost editor pentru New Scientist:" Guvernele incearca sa obtina unanimitatea prin ignorarea oricarui specialist care nu este de acord. Einstein nu ar fi gasit fonduri in sistemul actual."



3 comentarii:

Anonim spunea...

Marturisesc ca mediatizarea in masa a incalzirii globale datorata omului ma pune pe ganduri. Just, ceva se intampla, e mult mai cald, dar e posibil sa nu fie datorat omului, si sa fie folosita doar ca unealta politica. Oricum, ceea ce e cert e ca aerul in orase e extrem de poluat, si nu ma refer la CO2. Plimba-te prin centrul Bucurestiului, nu ai nevoie niciun soi de aparat de masura, pur si simplu respiri aer infect.
Deci care e rolul documentarului? Sa explice ca nu omul cauzeaza incalzirea globala.
Care e problema lui? Poate duce la o si mai mare poluare, nu CO2, cu multe multe altele.
Per total, bun? Da, dar nu la nivel mare, ca duce in extrema cealalta.

Porecla spunea...

cred ca ideea la toate documentarele astea e sa nu ne lasam dusi de nas sa acceptam mai multe taxe cu scuza poluarii si a altor nazbitii!!! Pentru ca povestea asta nu se va incehia doar cu taxe!!!

Porecla spunea...

nu stiu daca asta e documentarul in care se afirma ca planeta urmeaza o curba termala la fiecare 10 000 ani si acum sintem doar cu 3-4 grade mai cald decit media acestor curbe maxime........