ATENTIE: PARTEA A DOUA LA RESTUL STIRILOR !

Aici veti gasi ce nu pot posta la blogspot din motive tehnice!
Si nelipsitul Youtube!

Obama e aici !

vineri, 12 iunie 2009

41 Veterani Antiterorism si Contraspionaj contrazic teroria oficiala 9/11


Alan Miller, Voltaire Net


Urmind exemplul celor peste 1000 oameni de stiinta si a altor categorii de profesionisti care au intrat deja in anale punind la indoiala teoria oficiala, mai bine de 40 veterani ai serviciilor de contraspionaj si antiterorism au indraznit sa chestioneze teoria oficiala a evenimentelor din 11 sept. 2001. Cunostintele lor "din interior" si experientele adunate ii situeaza intr-o pozitie fruntasa, de aici incepind sa devina foarte periculosi pentru guvern.
Suspect de absenti din peisaj sint profesionistii mass-media care dealtfel continua sa sustina varianta guvernului corupt si falimentar.
Teoria oficiala 9/11: "Incredibila", "plina de contradictii", "o gluma", "de acoperire"....
Cei 41 veterani au criticat varianta oficiala si cer deschiderea unei noi investigatii. Este revoltator ca majoritatea americanilor sint in necunostinta de problemele lor unanim recunoscute -refuzul mass mediei de a raporta asupra acestor aspecte. Nu se poate pune la indoiala credibilitatea si loialitatea lor (veteranilor)care a fost demonstrata prin anii de colectare si analizare a informatiilor, de planificare si executare a operatiunilor critice pentru siguranta Statelor Unite. Ei au servit in: - urmeaza lista numelor si a posturilor in care au lucrat. (FBI, CIA, NSA s.a.)
Ce spune wikipedia, serendipity ,Sydney Indymedia si Prison Planet.

Un comentariu:

Porecla spunea...

Pentru ca sint un "no planner" convins... alaturat, la youtube veti gasi citeva clipuri destul de edificatoare.... ieri am gasit un articol care analiza transcrierea intre niste operatori de zbor carora le rezulta pe radar AA11 la 15-20 sec dupa momentul impactului la 4.5 km sud de WTC..... continuindu-si traiectoria! Pentru cei (ne)avizati: avioanele au rezultat doar pe radarale controlorilor de zbor! Restul este psihoza in masa! imaginati-va in Manhattan privind cerul si recunoscind un Boeing la VITEZA MAXIMA de zbor! Cit timp va trebuie pentru a face diferenta intre o chestie zburatoare si un Boeing la 700-800kmh?