ATENTIE: PARTEA A DOUA LA RESTUL STIRILOR !

Aici veti gasi ce nu pot posta la blogspot din motive tehnice!
Si nelipsitul Youtube!

Obama e aici !

marți, 2 iunie 2009

Cititi Nikola Tesla

"M-au numit nebun in 1896 cand am anuntat descoperirea razelor cosmice. Adeseori si-au batut joc de mine si apoi, peste ani, au vazut ca aveam dreptate.
Acum presupun ca istoria se va repeta cand afirm ca am descoperit o sursa de energie pana acum necunoscuta, o energie fara limite, care poate fi canalizata."

Nikola Tesla



"Vor continua sa ne imbrobodeasca si sa ne ascunda adevarul, sa ne ascunda cele mai importante descoperiri stiintifice, sa scrie programele scolare astfel incat poporul sa nu mai inteleaga nimic si ca majoritatea sa fie programata pentru a nu mai intelege capacitatile noastre reale. Scoala, universitatea, religiile, partidele si media sunt mijloace de programare mentala cu scopul de aduce apa la propria moara si de a oprima popoarele. Nu are importanta ca este o minoritate constienta a puterii invizibile, adica bancile importa controlul majoritatii prin iluzia virtuala realizata prin intermediul monedei debit.

Are mare eficienta programarea mentala intrucat formarea culturala a Tarii este sub control. In programele scolare se ascunde magistral opera si viata lui Nikola Tesla, cel mai mare geniu pe care anii '900 l-au cunoscut. Toate tehnologiile moderne ii sunt atribuite lui, inclusiv radio, televiziune si internet. Tesla este descoperitorul curentului alternativ si a nenumarate sisteme de comunicare in eter, al controlului si manipularii climei, al armelor avansate care si azi sunt tinute ascunse de catre Guvernele USA, Rusiei si Chinei.

Omul, multumita lui Tesla cunoaste tehnologia pentru a lua energia existenta si distribuita gratis in intreaga lume. Guvernele corupte de corporatiile petrolului si gazului cunosc aceasta tehnologie si ascund "secretul" deoarece energia este afacerea cea mai mare a acestor timpuri. De fapt, ENI si ENEL se sustrag taxelor prin intermediul paradisurilor fiscale, in timp ce oprima poporul suveran cu monopolul energiei. Accesul la cunoastere si la noile tehnologii ar elimina monopolurile si din aceasta cauza Guvernele corupte de corporatii manipuleaza popoarele pentru a le tranforma in sclavi, cu moneda datorie, cu dictaturi "dulci", cu Tratatul de la Lisabona si cu ignoranta.

Tesla a efectuat multe experimente care comportau transmiterea la creierul uman a unor frecvente mai variate în intervalul de spectru scăzut, în special în intervalul ELF(8-20Hz), intervalul VLF scazut (20-40Hz), intervalul VLF inalt (40-100Hz). In acest mod a descoperit ca undele ELF (in special de la 4 la 8 HZ) erau superior daunatoare si puteau sa fie folosite si ca o arma, dezechilibrand activitatea biolectrica a creierului.


Tesla a descoperit "arta telegeodinamicii", a pus la punct o tehnica pentru "iluminarea atmosferei" noaptea facand experimente pe ionosfera folosind rezonanta pamantului.

Tesla a lucrat la o arma numita "raza mortii": "e posibila transmiterea energiei fara fire si producerea de efecte distrugatoare la distanta. Am construit deja un transmitator care face acest lucru posibil si l-am descris in detalii in cateva dintre publicatiile mele recente.[...]"

El a intuit ca daca cineva ar fi avut modalitatea de a face in mod ca un curent alternativ de inalta frecventa (ca microundele) sa descarce in maniera exploziva un curent de joasa frecventa (ca undele ELF) atunci s-ar fi putut dispune de o arma cu plasma cu elevat potential distrugator.

Thomas Bearden pretinde ca poate sa detecteze si/sau sa produca unde scalare si dupa el, sistemul HARRP american, oficial folosit pentru efectuare de studii asupra ionosferei, dincolo de faptul ca a folosit cunostiintele dobandite de la Tesla in urma cu 100 de ani de catre Guvernul american ar fi folosit si pentru a produce unde scalare folosite in diverse scopuri, printre care noi sisteme de arma, pana si chiar controlul mintii."


(Marco Cedolin): http://peppecarpentieri.wordpress.com/2008/08/20/leggete-nikola tesla/

2 comentarii:

Synthesis spunea...

"El a intuit ca daca cineva ar fi avut modalitatea de a face in mod ca un curent alternativ si o frecventa inalta (ca microundele)...."
cred ca se traduce prin "un curent alternativ de inalta frecventa".

Terra Mater spunea...

Multumesc, Synthesis pentru corectare!
Este oricand binevenita orice atentionare din partea cititorilor, asupra greselilor de traducere. Am sa tin seama de toate sugestiile voastre. In momentul de fata nu am timpul necesar, dar promit ca am sa revin pentru a corecta cat mai curand posibil.