ATENTIE: PARTEA A DOUA LA RESTUL STIRILOR !

Aici veti gasi ce nu pot posta la blogspot din motive tehnice!
Si nelipsitul Youtube!

Obama e aici !

sâmbătă, 19 aprilie 2008

CAMPINGUL CELOR PUTERNICI


Statele Unite- 16.08.2006



In padurile Californiei, elita USA celebreaza sacrificii unei bufnite uriase din piatra

Ce fac George Bush, Dick Cheney, Tony Blair, Bill Clinton, Colin Powell, Donald Rumsfeld, Karl Rove, Henry Kissinger, David Rockfeller, generali, mari bancheri, presedinti de campanii petrolifere si multinationale, oameni de stiinta si de cultura, in inima noaptii, sezuti pe malurile unui lacusor intr-o padure in nordul Californiei, in fata unei bufnite uriase din piatra, la ale carei picioare este cremat un fetis uman, intr-un ritual de sacrificiu oficiat de catre preoti care imbraca pelerine de druizi?

O traditie inceputa in 1899

Se afla la intalnirea de vara anuala, a Bohemian Grove: cel mai antic si de elita camping de pe planeta, in acest an
la cea de-a 107-a editie. Din 1899, in fiecare a doua jumatate a lunii iulie, membrii Bohemian Club (Bc)- din care au facut parte toti presedintii Statelor Unite- se regasesc pentru doua saptamani in padurile Muntelui Rio, din tinutul californian al Sonomei, la 120 de km la nord de San Francisco. Paduricea boema (asta inseamna Bohemian Grove) este in realitate o padure de inalti brazi rosii, seculari, care acopera peste o mie de hectare, toate proprietate a clubului.
In centru se afla un lacusor pe malurile caruia se desfasoara ceremonia de sacrificiu nocturn, in onoarea Marii Bufnite si intalnirile cu prilejul "Discursurilor pe malul lacului", in care se vorbeste de religie, filozofie, stiinta, economie si politica. Anul acesta interventia cea mai urmarita se pare ca a fost cea sustinuta de Colin Powel. In tot imprejurul , in padure, sunt risipite vreo douazeci de "adaposturi" in care sunt sistemati ilustrii oaspeti.
Decizii secrete, intre ritualuri ciudate si sex. In jurul proprietatii, sute de politisti ii tin la distanta pe curiosi si pe cei care contesteaza Bohemian Grove Action Network care de 25 de ani manifesteaza impotriva acestui eveniment. Un eveniment care, dupa ei, serveste pentru a lua in mod secret decizii politice, care apoi conditioneaza destinul lumii. Anul acesta se pare ca s-a vorbit mult de Irak si Orientul Mijlociu. Este clar confirmat ca in vara anului 1942, aici s-a decis declansarea "Proiectului Manhatan", pentru construirea bombei atomice. Dar opozantii Bohemian Grove sustin ca acest eveniment, aparent bucolic, ar fi insotit de infioratoare rituri pe fond satanic si sexual. Altii, mai prozaici, sustin ca oaspetii "camping-ului"-numai barbati- ar avea la dispozitia lor prostituate de nivel inalt, aduse special in acel loc.
Oricum ar sta lucrurile, este deja indeajuns de socant faptul ca cei care ar trebui sa decida destinul lumii, intr-o perioada de razboaie si crize internationale, se distreaza celebrand ritualuri de sacrificiu bufnitelor de piatra si jucandu-se de-a tinerele marmote.

___________________________________________________________

Articolul pe care tocmai vi l-am prezentat, ii apartine jurnalistului Enrico Piovesana si il puteti gasi in varianta sa originala aici: http://www.peacereporter.net/dettaglio_articolo.php?idc=0&idart=5986

...Personal, cred ca, in toate razboaiele erei moderne, ca si acuma, bancile au finantat ambele tabere, ca apoi sa prezinte contul, la sfarsitul conflictului; cont pe care statele il achita in parte in bani, in parte "acordand dreptul" la opera de reconstruire unor multinationale controlate chiar de aceleasi banci.
Intotdeauna, asa cum se intampla si astazi, sefii statelor s-au amestecat cu aceste societati multinationale, chiar inainte de inceperea conflictelor, creand un periculos triunghi de interese intre politicieni, finantatori si bancheri.



Druizi=preoti celti, mediatori intre oameni si lumea supranaturala. Functia sacerdotala putea fi indeplinita si de femei. Erau scutiti de impozite si de prezenta in razboi; aveau un cuvant decisiv in alegerea magistratilor, in declararea unui razboi si in incheierea pacii.

Marmote=gen de animale rozatoare cu corp scurt si gros, care hiberneaza; pretuite pentru blana lor de culoare cenusie ( mai rar, li se mai spune si bursuci).

Un comentariu:

Porecla spunea...

pe internet, in special video.google veti putea vede cu ochii vostri filmul lui Alex Jones in care veti vedea multe personaje publice participind la un ritual de sacrificare (deocamdata? simulata)- de ex. Arnold Schwarzenegger.