ATENTIE: PARTEA A DOUA LA RESTUL STIRILOR !

Aici veti gasi ce nu pot posta la blogspot din motive tehnice!
Si nelipsitul Youtube!

Obama e aici !

duminică, 27 aprilie 2008

Candidatii la postul de Serif considera delictele drept acte de terorism


intelstrike.com 23aprilie2008

Confuzia intre delicte si terorism continua. Conform Sectiunii 802 a Patriot Act, actele minore de violenta pot fi considerate acte de terorism de oficialii guvernamentali. Recenta implementare a operatiunii Sudden Impact in Memphis si in zonele inconjuratoare a trimis fortele federale, statale si locale in expeditii de "pescuit" teroristi. Drept rezultat, s-au eliberat citeva amenzi de trafic, ceva droguri dar nici-un terorist. Nu a fost nimic altceva decit un antrenament pentru legea martiala pentru ca adevaratii teroristi sint finantati de la nivele inalte ale guvernului. Anul trecut, Casa Reprezentantilor a votat HR1955-Violent Radicalization and Homegrown Terrorism Prevention Act of 2007 care, daca va fi aprobata ca lege va da guvernului "check in alb" in a clasifica anumite crezuri drept acte de terorism. De parca toate astea nu ar fi de ajuns, mai avem si un candidat la postul de serif din Orange County-Florida care folosesc deja sloganul "Delictele inseamna terorism". Malone Stewart afiseaza acest slogan pe situl sau si in panourile campaniei electorale. Nu mai este de mirare ca linia intre criminalitate si terorism este stearsa rapid, iar daca aceasta continua, guvernul va acuza de terorism pe cei carora nu le place politica lui, si ii va expedia in lagarele mortii, FEMA.
Alaturat este unul din panourile folosite de Malone in campania sa, trimis de unul dintre cititorii nostri.
Evident ca delictele nu inseamna terorism, dar daca avem oameni in posturi ale autoritatii care cred in razboiul contra terorii si considera delictele drept terorism, atunci sintem la mare necaz!
Military Commissions Act, votat ca lege in 2006, permite guvernului sa retrage cetatenia, de a retine indeterminat si fara proces doar pentru ca sint acuzati de terorism. Ce poate fi mai usor decit a combina puterea acordata de Military Commissions Act cu Patriot Act si, eventual cu ce mai este in HR 1955 in a domina cetatenii americani care protesteaza impotriva guvernului.?!! Daca HR 1955 este aprobata, guvernului ii va fi acordata puterea de a aresta cetatenii americani care cred in ceva in dezaprobul guvernului, pe o perioada nedeterminata.
Sloganul dlui Stewart il descalifica automat in a fi luat in serios pentru postul de serif. Razboiul contra terorii este o frauda menita sa instaureze un stat politienesc si in a suspecta si denunta pe oricine ca posibil terorist. Este evident ca dl Stewart sustine aceasta idee prin acest ridicol slogan de campanie. Daca vreunul dintre cititori locuieste in Orange County, il rugam sa nu il voteze pentru postul de serif. Delictele nu inseamna terorism!

Niciun comentariu: