ATENTIE: PARTEA A DOUA LA RESTUL STIRILOR !

Aici veti gasi ce nu pot posta la blogspot din motive tehnice!
Si nelipsitul Youtube!

Obama e aici !

miercuri, 16 aprilie 2008

Fortele NATO in Afganistan aprovizioneaza Talibanii cu arme

globalresearch.ca 13aprilie2008

Elicopterele ale coalitiei parasuteaza arme in miinile talibanilor, conform afirmatiilor oficialilor afgani.
Associated Press 13aprilie2008

Kabul, Afganistan: Un elicopter al Coalitiei, incercind sa aprovizioneze politia afgana cu munitie, a parasutat proviziile intr-o locatie gresita fiind recuperate mai tirziu de luptatorii talibani- conform unui raport al serviciilor de spionaj! Oricum, un membru al Parlamentului afirma ca el nu crede ca ar fi fost un accident. Amrullah Salleh seful Serviciilor Secrete Afgane a declarat Comitetului pt Securitate al Parlamentului ca Fortele Coalitiei urmau sa efectueze aprovizionarea cu munitie si alimente la o sectie de politie situata intr-o locatie indepartata a provinciei sudice Zabul la sfirsitul lui martie. "Din greseala au fost livrate gresit, talibanii sosind mai tirziu pt a le ridica.! -a declarat el reporterilor. A mai declarat ca a fost "un conteiner mic" dar nu a specificat cite arme s-ar fi aflat inauntru.
Nu a fost clarificat cui ii apartinea elicopterul care a efectuat aprovizionarea: Fortele Internationale de Securitate NATO si conducerea americana a Coalitiei au declarat ca nu apartinea lor.
Hamidullah Tukhi un oficial din Kabul, a declarat Comisiei de Securitate ca armele au fost plasate la 100m de locuinta unui conducator taliban Mullah Mohammad Alam, aprovizionarea continind armament greu , rackete, AK-47 si alimente. A mai declarat ca guvernantii din Kabul analizeaza situatia impreuna cu presedintele Hamid Karzai si cu gen.S.U. Dan McNeill comandantul suprem NATO in Afganistan.
"Cred ca insusi gen. McNeill a afirmat ca este o greseala, dar nu il cred."a mai afirmat Tukhi, specificind ca nici el nu stie care natiune a efectuat greseala.
Saleh a declarat ziaristilor ca varianta lui Tukhi este bazata pe "zvonuri".
Purtatorul de cuvint a ISAF-NATO Maior Richelle Dowdell declara ca elicopterul raspunzator nu apartine NATO. Purtatorul de cuvint al S.U., Lt. Richard Ulsh declara ca nici coalitia Statelor Unite nu este raspunzatoare.

Niciun comentariu: