ATENTIE: PARTEA A DOUA LA RESTUL STIRILOR !

Aici veti gasi ce nu pot posta la blogspot din motive tehnice!
Si nelipsitul Youtube!

Obama e aici !

sâmbătă, 19 aprilie 2008

Noi v-am avertizat - N.W.O. in spusele lor

-Era tehnotronica impune aparita crescatoare a unei societati mai controlate. Aceasta societate va fi stapinita de elita, fara a fi impiedicata de valorile traditionale. Curind va fi posibil de a oferi supraveghere aproape continua asupra fiecarui cetatean si de a avea cele mai acutalizate dosare asupra lor, incluzind cele mai intime detalii. Aceste detalii vor putea fi accesate instantaneu de autoritati."-Zbigniew Brzezinski
-Interesele din spatele administratiei Bush, cum ar fi Council on Foreign Relations, The Trilateral Commission (fondata de Brzezinski pt. David Rockefeller) si Bilderberg Group pt care s-au preparat, iar acum se indreapta spre instaurarea deschisa a dictaturii mondiale in urmatorii 5 ani. Ei nu lupta impotriva teroristilor, ei lupta impotriva cetatenilor.- Dr. Johannes B. Koeppl (ofiter, fost Ministru german al Apararii, fost consilier al secretarului general NATO Manfred Werner-2001).
-In intregirea acestor scopuri pragmatice, puterile capitalismului financial mai au o tinta indepartata, nimic mai putin de a creea un sistem financiar in miini private, de a controla sistemele politice ale fiecarei tari si economia lumii ca pe una singura. Acest sistem este destinat de a fi controlat in maniera feudala de Bancile Mondiale actionind la unison, fiind creeat in intelegeri secrete la conferinte si intilniri! Accentul principal este pus pe Bank for International Settlements din Basel-Elvetia- banca privata si controlata de Bancile Mondiale care si ele la rindul lor sint corporatii private.
-Prof. Carroll Quigley (Tragedy and Hope)

Niciun comentariu: