ATENTIE: PARTEA A DOUA LA RESTUL STIRILOR !

Aici veti gasi ce nu pot posta la blogspot din motive tehnice!
Si nelipsitul Youtube!

Obama e aici !

sâmbătă, 19 aprilie 2008

Marinarii britanici nu erau in apele teritoriale Iraqiene...

... confirmat de documentele britanice.
U.S. si U.K. au "mutat" granitele pt a aduce acuzatii false Iranului.

globalresearch.ca 19aprilie2008


15 militari ai Marinei Regale Britanice capturati anul trecut de Iran, nu erau in teritoriul maritim alIraqului, conform declaratiilor guvernului Marii Britanii- documentele oficiale aliberate sub incidenta Legii Libertatii Informatiei
Marinarii au fost retinuti in martie 2008 deoarece coalitia condusa de U.S. a re-definit suprafata teritoriului maritim iranian fara a o comunica acestora, conform documentelor Ministerului Apararii. La timpul respectiv, Secretarul Apararii Des Browne a insistat in repetate rinduri la Parlament ca personalul militar de pe "nava-mama" HMS Cornwall au fost arestati in apele teritoriale iraqiene.
Harta fictiva pretindea ca delimiteaza teritoriul maritim Irano-Iraqian a fost prezentata si intr-o informare televizata de Vice-Amiralul Charles Style, adjunctul Sefului de Stat Major!
Conform documentelor partial cenzurate, obtinute de Times Newspaper Thursday, arestarea a avut loc in apele internationale care nu sint recunoscute drept teritoriu iraqian.
Un raport adresat catre Air Chief Marshall Sir Jock Stirrup Seful Statului Major, da vina pe absenta unei linii demarcatoare bine definite, si lipsa coordonarii intre Iraq, Iran si Coalitie!



Nota Porecla: La vremea respectiva, in conferinta de presa acordata de marinarii britanici, sergentul, comandant al grupului (24ani?) a declarat:"... nu am vrut sa declansam un incident international si am fost nevoiti sa ne predam."- in teoriile care circulau pe internet se afirma ca ar fi avut aparatele gps modificate intentionat pt declansarea unui incident international! ulterior a aparut video-ul patrulei de coasta iraniana, cu arestarea lor care contrazicea total arestarea '"frauduloasa" a marinarilor britanici: in el se vedea clar cum li s-a comunicat in repetate rinduri prin porta-voce ca se afla apele teritoriale iraniene si li s-a cerut conform regulamentelor internationale sa se predea!
Oooooof, am scapat si de data aceasta!
P.S. "Ocazii" de genul acesta au fost nenumarate, sper sa gasesc timp sa le expun.

2 comentarii:

Terra Mater spunea...

Pai falsitatea si minciuna, "dovezile" contrafacute, au stat mereu la baza declansarii razboaielor
Ca sa obtina consensul la razboiul din Irak, Toni Blair s-a folosit de teza unui elev de 12 ani, care continea stiri vechi. Folosindu-se de acest "document", primul ministru de atunci al Angliei "explica" motivele pentru razboi, lasand sa se creada ca erau bune motive pentru invazie.
Colin Powell "a servit" probe despre laboratoarele mobile cu arme biologice : toate mijloacele de informare prezentau fotografiile unor remorci, pretinzand ca erau o parte din marele grup de laboratoare mobile care plimbau in jur arme de distrugere in masa. Minciuna a fost demascata, cand s-a demonstrat ca acele remorci nu erau altceva decat generatoare de hidrogen, gaz folosit pentru a umple baloanele meteorologice aerostatice. Si asta era ceva stiut de americani si de englezi, deoarece englezii le vandusera Irak-ului. Powel, a declarat Natiunilor Unite si despre alte fotografii ca aratau vehicule de decontaminare dar s-a descoperit ca in realitate erau doar o parte din dotarea pompierilor... Tot Powell a declarat ca Irak-ul are 8500 litri de antrace, dar nu s-a gasit niciodata. Tot el a declarat ca Irak ar fi detinut 4 tone de gas nervin VX, insa singurele urme de gaz au fost cele lasate de americani pentru a contamina testele irakiene. si.... lista ar putea continua... Cautati mai multe informatii despre minciuna secolului in site-ul: www. whatreallyhappened.com

Terra Mater spunea...

"Pana cand veti ramane inactivi, mincinosii nu au nici un motiv de a inceta sa spuna minciuni. Niciunul!"
"Unicul lucru de care raul are nevoie ca sa triumfe, este ca persoanele bune sa nu faca nimic"-Edmund Burke