ATENTIE: PARTEA A DOUA LA RESTUL STIRILOR !

Aici veti gasi ce nu pot posta la blogspot din motive tehnice!
Si nelipsitul Youtube!

Obama e aici !

sâmbătă, 19 aprilie 2008

Cercul NWO se stringe din ce in ce mai mult!

Porecla 18aprilie2008
Germania propune o noua lege de supraveghere cu "echipament tehnologic ascuns" in casele celor suspectati de terorism(asemanator Patriot Act in USA) : in citeva cuvinte vor putea instala microfoane si camere ascunse in casa oricarui vor crede ei de cuviinta! Supravegherea va fi limitata doar la casa suspectului dar, poate fi extinsa si in casele celor suspectati de a participa la actiunile acestuia!
Aceasta lege vine in completarea propunerii Ministrului de Interne Schaeuble de a "lansa" in internet programe elaborate de specialistii BND (Serviciile Secrete germane) care se vor instala in computere permitind supravegherea lor in timp real, concomitent cu presiunile asupra companiilor producatoare de soft "anti-" de a nu "vedea" acesti spioni soft ai Ministerului de Interne!
In acelasi timp, in USA este "pe masa" o lege prin care se cere colectarea informatiilor ADN de la toate persoanele in custodie federala (condamnati la privarea de libertate).
Libertatea internetul in USA este deja tot mai restrinsa: doar prin contractele semnate de client si ISP se stipuleaza deja ca firma isi rezerva dreptul de a : limita traficul, controla e-mailurile, si chiar a bloca total traficul "daca acesta este folosit in scopuri "improprii"!!!
Printre altele, in colaborarea americano-canadiana-australiana incepe deja sa se vehiculeze ideea ca "amprentele nu sint date private"- adica sint publice, facilitind schimbul de informatii reprezentind amprentele (si mai mult ca sigur si ADN-ul) intre serviciile guvernamentale ale acestor tari!

Un comentariu:

Terra Mater spunea...

"... Si acolo unde odata era libertatea de a obiecta, de a gandi si de a vorbi, folosind discernamantul vostru, acum aveti cenzori si sisteme de supraveghere care va conformeaza si va constrang la a fi de acord. Cum s-a putut intampla? A cui e vina? Sigur, sunt unii mai responsabili decat altii. care ar trebui sa raspunda.
Dar, pentru a spune adevarul inca odata, daca veti cauta vinovatul, va trebui pur si simplu sa priviti in oglinda.
Stiu pentru ce ati facut-o: stiu ca va era frica, si cui nu i-ar fi fost?!
Razboaie, teroare, boli. Erau miriade de probleme masinalizate pentru a corupe ratiunea voastra si a fura bunul vostru simt." (Din filmul:"V per Vendetta")