ATENTIE: PARTEA A DOUA LA RESTUL STIRILOR !

Aici veti gasi ce nu pot posta la blogspot din motive tehnice!
Si nelipsitul Youtube!

Obama e aici !

vineri, 23 mai 2008

Arderea Testamentului in public in Israelul "Democrat"

Rev. Ted Pike rense.com 22mai2008

Milioane de crestini au fost umiliti in ultimele zile prin arderea in public a Noului Testament in Israel. Sute de volume au fost distribuite de crestinii evrei in predominantul oras ortodox Or Yehuda, dar primarul orasului, Uzi Aharon le-a adunat prin intermediul studentilor evrei religiosi si le-a ars in vecinatatea unei sinagoge!
Sa fie un act izolat? NU! Arderea Testamentului este o indatorire religioasa, conform inaltei autoritati religioase iudee: Talmudul Babilonian. El spune:" scrierile celor josnici (crestinii) merita sa fie arse chiar si cind numele lui Dumnezeu se afla in ele". Divinitatea falsa este mai periculoasa decit "minuth" (?)! Guvernul USA distruge Noul Testament aprobind Talmudul
Rabinul sef din Ierusalim, reprezentantul religios oficial al Israelului sustine teoria Talmudica. Dar ce face guvernul israelian? Va judeca pe fanaticii evrei care violeaza in mod regulat drepturile crestinilor evei din Israel? Nu prea! Guvernul israelian nu prea ii apara pe evreii mesianici (crestini-Messia) carora, prin aceste persecutii le sint violate drepturile de cetateni ai Statului Israel. Atitudinea oficiala se rezuma la a lasa in seama magistratilor locali si ai politiei daca aceste evenimente nu degenereaza. vezi: "Crestinii din Israel- o specie in pericol"
Israel Medieval?
Acestea ne fac sa ne intrebam daca Israelul este chiar atit de democrat pe cit pretinde! Schimbul liber de opinii este chiar incurajat intr-o democratie, lumea crezind ca daca toate optiunile sint valabile, va fi gasit adevarul logic. Intr-o societate medievala, inchistata religios guvernantii nu cred ca se poate avea incredere in popor. Tentativele de subversiune religioasa pot fi interpretate ca "impunerea credintei tale altora" si "uciderea sufletelor".
De la Reformarea Protestanta din secolul XVI civilizatiile vestice, in mod special au crezut in schimbul liber de opinii : religioase, politice, stiintifice, aceasta fiind esential in gasirea adevarului. In epoca feudala, Biblia a fost negata popoarelor vestice in propria lor limba, aceasta fiind inchisa in latina si ferecata in Biserica. Eliberarea prin Reformatie s-a facut prin sfirsitul interdictiei schimbului liber de idei si a rezultantei arderi a cartilor. De aici s-a mers direct spre Constitutia Statelor Unite cu al sau Prim Amendament si Carta Drepturilor- First Amendment/Bill of Rights!
Rusinea "Modernului" Stat Israel este intoarcerea in medievalismul religios. Intoarce toata lumea inapoi.

Niciun comentariu: