ATENTIE: PARTEA A DOUA LA RESTUL STIRILOR !

Aici veti gasi ce nu pot posta la blogspot din motive tehnice!
Si nelipsitul Youtube!

Obama e aici !

duminică, 4 mai 2008

Schimb de amenintari intre Clinton si conducatorul religios iranian

therealnews.com 03mai2008


Clericii iranieni raspund cu avertismente la rindul lor, amenintarilor Sen. Clinton


Transcriere:

Hillary Clinton
"Ei bine, in cazul atacarii nucleare a Israelului de catre Iran, raspunsul nostru care ar fi? Vreau ca iranienii sa stie, daca eu am sa fiu presedinte vom ataca Iranul! Vreau sa inteleaga bine asta pentru ca vor trebui sa-si analizeze bine societatea , indiferent de stadiul dezvoltarii nucleare al programului de armament in urmatorii 10 ani va fi nebunesc sa ia in considerare un atac asupra Israelului, pentru ca noi vom fi capabili sa-i eliminam total."

Vineri, Ahmed Khatami membru in Adunarea Expertilor si conducatorul Rugaciunilor de Vineri a raspuns sen Clinton:

Ahmed Khatanmi (farsi):
Un candidat nedemn la presedentia americana a afirmat ca daca Iranul va ataca Israelul, ea va elimina Iranul daca va fi la Presedentie. Transmit poporului american ca este o rusine ca presedintii lor sint aserviti Israelului fara influente divine!
Ei practica doar un razboi psihologic. Oricum, daca nebunii de la Washington sau Tel Aviv vor intreprinde vreo actiune militara, Iranul ii va plezni atit de puternic incit nu vor mai fi capabili sa se ridice in picioare.
Am urmarit asediul orasului shiit Sadr din Iraq, unde se pare ca americanii urmaresc sa repete ceea ce se intimpla in Gaza. Nu putem decit sa concludem ca americanii dusmanesc islamul!"

Niciun comentariu: