ATENTIE: PARTEA A DOUA LA RESTUL STIRILOR !

Aici veti gasi ce nu pot posta la blogspot din motive tehnice!
Si nelipsitul Youtube!

Obama e aici !

vineri, 2 mai 2008

Bush are in plan atacarea Iranului

PressTv 01mai2008

Ray McGovern, un proeminent ex-analist al CIA, afirma ca presedintele USA, George Bush planuieste sa porneasca un razboi in acest an contra Iranului.
McGovern, fost ofiter CIA sub conducerea a sapte presedinti USA, a prezentat raportul la Casa Alba in fiecare dimineata la multi dintre ei, crede ca G.Bush si administratia sa nu au nici-o intentie sa paraseasca Iraqul si sa atace Iranul in urmatoarele luni.
"Cred ca George Bush si Dick Cheney planuiesc sa se ocupe si de Iran inainte de a parasi biroul".-a afirmat fostul ofiter intr-un interviu acordat Charleston Gazette de miercuri.
McGovern a atras atentia asupra razboiului din Iraq, condus de USA, afirmind ca are multiple motive printre care caderea lui Saddam, sustinerea Israelului, controlarea rezervelor de petrol si extinderea bazelor militare americane din Orientul Mijlociu.
Si-a mai exprimat dezamagirea asupra impunerii concedierii Amiralului William J. Fallon, fostul comandant al Centrului de Comanda al Statelor Unite. Amiralului i s-a impus demisia la scurt timp dupa aparitia in Esquire Magazine a unei expuneri scurte a carierei amiralului, accentuindu-se pe opunerea puternic a acestuia a oricarui razboi cu Iranul, si dorinta de a reduce efectivul trupelor din Iraq.
"Fallon era ultima noastra speranta" a mai spus McGovern.

Niciun comentariu: