ATENTIE: PARTEA A DOUA LA RESTUL STIRILOR !

Aici veti gasi ce nu pot posta la blogspot din motive tehnice!
Si nelipsitul Youtube!

Obama e aici !

joi, 29 mai 2008

Razboiul din Iraq: Fostul purtator de cuvint al lui Bush admite ca au manipulat opinia publica


blogs.guardian.co.uk 28mai2008

Cultul Deceptiei promovat de Casa Alba este expus de fostul secretar de presa.Fostul secretar de presa Scott McLellan a admis ca razboiul din Iraq a fost "nefolositor" si o "eroare strategica" care a fost vindut poporului american prin campania propagandistica manipulind astfel opinia publica.
Memoriile lui McLellan sint descrise ca "surprinzator de acide". A fost un purtator loial de cuvint, pina in aug.2006 dar acum a dat cu nuca in perete dezvaluind cum "a fost vindut" razboiul din Iraq poporului american.
Memoriile ar trebui sa fie publicate luni, dar website-urile politico.com si washington post au "pus mina" mai devreme pe niste copii.
Printre altele, McLellan mai afirma: Bush a depins de propaganda "in asemenea mod incit devenea evident ca uzul fortei ar fi ramas unica solutie viabila", administratia nu a fost "deschisa si clara in privinta Iraqului", prin eliminarea agentului operativ Valerie Plume si musamalizarea ulterioara "am permis sa fiu deceptionat si sa trec mai departe declaratii false", presa a a fost prea indulgenta cu Casa Alba in privinta Iraqului, Steve Hadley adjunctul consilierului Apararii si-a oferit demisia ca urmare a numeroaselor declaratii ca Sadam Hussein ar fi urmarit sa achizitioneze uraniu, "Razboiul din Iraq este inutil".

actualizare 03iunie2008

Niciun comentariu: