ATENTIE: PARTEA A DOUA LA RESTUL STIRILOR !

Aici veti gasi ce nu pot posta la blogspot din motive tehnice!
Si nelipsitul Youtube!

Obama e aici !

duminică, 11 mai 2008

Politia Globala a Credintelor

rev. Ted Pike americanfreepress.org mai2008

"Biblia inseamna Ura"-conform Biroului pentru Antisemitism Global al Departamentului de Stat

Politia Globala a Credintelor declara pasaje din Noul Testament drept "Antisemitism Clasic"

Biroul pentru Antisemitism Global afirma ca pretentiile Noului Testament de crucificare a lui Iisus de catre evrei sint "Antisemitism clasic"-o forma istorica de ura. Este de asemenea inclus drept antisemit, cazul preotului polonez care a afirmat ca evreii l-au ucis pe Iisus.
Daca esti unul din cei zece milioane de crestini care sint de acord cu viziunea lui Mel Gibson in filmul "Passion of the Christ", in care liderii evrei au instigat comunitatea evreiasca si l-au convins pe Pilat sa-l crucifice pe Iisus, Guvernul te va trata acum drept antisemit! Faceti parte acum dintr-un flagel pe care SUA, Canada, Australia si alte 55 natiuni se unesc pentru a-l oprima. In multe tari conduse acum de legi ale urii, este deja o ofensa a crede in afirmatiile "literaturii instigatoare la ura"-Noul Testament: evreii l-au crucificat pe Iisus. Pretentia Departamentului de Stat de a cataloga o credinta biblica a crestinatatii drept "ura" depaseste toate limitele. Liga Anti-Defaimatoare B´nai B´rith-initiatorul "legilor urii" pe cuprinsul planetei (forta ideologica si de colectare de informatii primara din umbra Biroului Global pentru antisemitism), inainteaza cu pasi de urias in a creea un curent de opinie nefavorabil crestinilor, ca adepti ai urii, in special impotriva homosexualilor si impotriva evreilor.
In ciuda suportului evanghelical pentru Israel, ADL (Liga Anti-Defaimatoare) considera Crestinismul in general ca "Antisemit" . ADL afirma ca Noul Testament este sursa suspiciunilor si acuzelor impotriva evreilor, care au condus la Holocaustul din ce de-al Doilea Razboi Mondial. Televanghelistul John Hagee , detinator al multor premii B´nai B´rith, sustine propaganda ADL. El sustine ca evreii nu l-au renegat si nu l-au ucis pe Hristos, nu au avut de ce sa il recunoasca iar Crestinismul Noului Testament a fost fundamentul antisemitismului de-a lungul istoriei.
O mass media dominata de evrei influenteaza crescator publicul si guvernele spre a accepta acest stereotip, fiind mai usor apoi in a adopta legi impotriva crestinismului. Toti cei care vor adera la complicitatea evreilor la asasinarea lui Iisus din Biblie pot deveni subiectul unor actiuni ale guvernului impotriva lor.
Dar nu numai crestinii sint in pericol: intr-un raport al Departamentului de Stat se mai defineste ca antisemit: "oricine sugereaza cu buna stiinta sau nu ca Statul Israel persecuta palestinienii, oricine care, prin critica sionismului sau a Israelul face sa aduca o imagine negativa asupra evreilor, sau a Guvernului, Fortelor Armate sau a poporului Israelian, publicarea de desene in care se sugereaza asemanarea intre Guvernul israelian sau a Armatei israeliene cu nazistii, sa aiba indoieli asupra cifrei de 6 milioane de victime ale Holocaustului, sa sugereze ca evreii influenteaza guvernul SUA, congresul, Casa Alba sau mass media, sa sugereze ca evreii americani sint si mai loiali Israelului."
Congresul a aprobat in unanimitate creearea acestui Birou de dezinformare in 2004.
Uzati-va dreptul electoral si sunati-va reprezentantii sau senatorii la numarul gratuit 1-877-851-6437 si spuneti-le: "Va rog sa anulati bugetul acestui Birou Global pentru Antisemitism din cadrul Departamentul de Stat.Nu reprezinta cercetari stiintifice ci doar propaganda anti-crestina ale Ligii Anti-Defaimatoare."



http://www.adl.org/presrele/mise_00/4275_00.asp



http://www.adl.org/main_Interfaith/newtestament.htm

Niciun comentariu: