ATENTIE: PARTEA A DOUA LA RESTUL STIRILOR !

Aici veti gasi ce nu pot posta la blogspot din motive tehnice!
Si nelipsitul Youtube!

Obama e aici !

luni, 19 mai 2008

Rumsfeld : "De ce nu un alt 9/11"


globalresearch.ca 16mai2008


Intr-o inregistrare din 2006 recent data publicitatii, de la o cina a neo-conservatorilor unde au participat si fostul Ministru al Apararii Donald Rumsfeld si ex-militarii "multiplicatori", agenti cu propaganda Lt. General Michael DeLong, David L. Grange, Donald W. Sheppard, James Marks, Rick Francona, Wayne Downing, Robert H. Scales si altii, unde Rumsfeld s-a lamentat ca "poporului american ii lipseste maturitatea de a intelege seriozitatea unei amenintari"- si are nevoie de un alt 9/11.
Cind DeLong s-a plins de lipsa unor "urechi simpatetice" in Congres si de lipsa de interes din publicul american, Rumsfeld a raspuns: "Ce poate fi facut? Solutia pentru asta , cred ca e un nopu atac!"
Acest videoclip este o parte dintr-o banda de o ora declasificata de Ministerul Apararii ca raspuns la o cerere a Legii Libertatii Informatiei. Intregul clip si o analiza a acestei zguduitoare informatii o puteti gasi aici: "Solutia pentru ..... este un alt atac! (Jason Linkins Huffington Post 5.13.08)
Pentru o editie independenta despre acelasi subiect: Cum gindeste Rumsfeld: "Daca 9/11 a functionat, de ce sa nu functioneze inca o data?". A mai fost de asemenea subiectul unei discutii in transmisiunea lui Mike Malloy de la Nova Radio din 14 mai.
In cei sapte ani de la acea zi s-au adunat probe dincolo de orice dubiu ca Guvernul USA, condus de Administratia Bush a planificat, a orchestrat si a executat operatiunea piratereasca de la 9/11.
Asa cum a fost recunoscut deschis de multi reprezentanti ai elitei, de la Lumea Noului Secol American (PNAC) unde Rumsfeld a fost membru la apropiati precum Brzezinski (in a sa The Grand Chessboard) doar un atac "la inaltimea celui de la Pearl Harbour"-in cuvintele lui Brzezinski, ar putea aduce suportul poporului american pentru o "mobilizare imperiala" si un Razboi Mondial.
11 Sept si rezultatul sau Razboi Impotriva Terorismului (War on Terror)-in Afganistan, Iraq, Iran, Guantanamo Bay, Abu Ghraib s.a., ramine un cadou "din iad" al Administratiei Bush, in mae parte prin intermediul lui Rumsfeld.
Adaugind vechilor acuzatii aduse lui Rumsfeld pe cele noi, vina sa este evidenta si covirsitoare. Amintind ca Rumsfeld a intermediat si memorandumul "Go Massive" (Actionati in forta) care, declara cu entuziasm ca Administratia Bush are in sfirsit unda verde pentru a ucide, "nu doar pe UBL (Usama bin Laden). Actionati in forta. Stergeti tot. Tot ce are sau nu legatura."
Cum Administratia Bush a luat intrarea in razboi in serios, Rumsfeld s-a destainuit catre New York Times cum ca 9/11 a oferit "oportunitati asemenea celui de-Al Doilea Razboi Mondial
"
Nu degeaba legendarul criminal de razboi Henry Kissinger l-a descris pe Rumsfeld ca "omul cel mai lipsit de scrupule pe care l-am cunoscut."

Niciun comentariu: