ATENTIE: PARTEA A DOUA LA RESTUL STIRILOR !

Aici veti gasi ce nu pot posta la blogspot din motive tehnice!
Si nelipsitul Youtube!

Obama e aici !

marți, 27 mai 2008

Dincolo de aparente... este ADEVARUL (2)

http://www.geocities.com/orgsecret2004/francmasoneria.html

5. Sloganuri francmasonice

"Prin haos la ordine"

"Politica si morala nu trebuie sa aiba nimic comun"

"Dreptul consta în forta"

"Toti pentru unul si unul pentru toti"

"Scopul francmasonic justifica întotdeauna mijloacele"

"Democratie, libertate, egalitate, fraternitate"

"Dreptul trebuie sa fie al celui mai tare"

"Multimea este oarba si de aceea poate sa fie usor manipulata de francmasoni"

"Crestinii sunt în general naivi, prosti si mici"

"Libertatea este o idee himerica"

"Oamenii politici crestini sunt niste papusi de paie în mâinile maestrilor sionisti"

"Nevoia pâinii zilnice îi dreseaza gradat pe oameni"

6.Modalitati de realizare a scopurilor ascunse în urmatoarele domenii:

ECONOMIC

Miscarea Sionista care conduce din umbra toate lojile masonice (chiar daca aparent acestea se lupta între ele pentru suprematie) actioneaza prin sistemul bancar mondial sionist Rotschild/Rockeffeller pentru îmbogatirea fara limite si fara scrupule a membrilor sionisti si saracirea celorlalti oameni, indiferent de rasa si nationalitate. Iata ce spune în acest sens unul din liderii masoni sionisti David Rockeffeller: "Suntem în pragul unei transformari globale. Trebuie sa declansam o criza majora (economica, militara, politica, sociala, educativa, religioasa) si toate natiunile vor accepta Noua Ordine Mondiala." Miscarea Sionista prin lojile masonice infiltrate în toate tarile lumii sub diferite nume si masti urmareste sa aiba controlul total asupra finantelor lumii. Pentru aceasta creeaza mari monopoluri particulare (Rotschild, Rockeffeller) care sa fie rezervoarele imenselor bogatii ale lumii, provoaca crize economice ca sa destabilizeze statele lumii sustragând banii depusi acolo, acumuleaza mari capitaluri private care au fost sustrase din circuitul bancar al statelor silind astfel aceste state sa ia bani de la Banca Mondiala, F.M.I. (institutii create organizate si coordonate de miscarea Sionista) sub forma de credit si sa accepte conditii aberante care duc statele respective la haos. Creditele impuse de F.M.I. împovareaza statele cu procente imense care le transforma în sclavi fara vointa.

Nu întâmplator, pe cladirea FMI este asezat simbolul 666! Acest aspect demonstreaza o data în plus ca planurile oculte inspira si sustin activitatea FMI.

În ziarul "Jurnalul National" din 27.02.1997 profesorul universitar Ilie Badescu, presedintele Asociatiei Sociologilor din România afirma: "Dupa stiinta mea nu exista nici o tara care aflata în Criza economica sa fi reusit relansarea cu ajutorul FMI si Bancii Mondiale! În conditiile în care Guvernul va face cum a anuntat, o privatizare prin vânzare neconditionata de întreprinderi se va produce în momentul respectiv o foarte rapida si primejdioasa înstrainare a unei parti din averea nationala fara posibilitatea ca vreodata sa se mai poata interveni pentru recuperarea acestei parti înstrainate. Noi vom fi debitori pentru ca împrumutam, cautam capitaluri si altii vor fi creditorii nostri. Deci se creeaza o situatie de dependenta prin decalaj nou, suntem din nou la periferia metropolei. Solutia trebuie cautata înauntru în fortele proprii, prin noi însine."

Tot în ziarul "Jurnalul National" din 21.05.1997, profesorul universitar Dr. Gheorghe Ciulbea, specialist în gândire politica si istorie a gândirii economice afirma: "FMI, Banca Mondiala, BIRD si BERD vor sa transforme România într-o neocolonie. Actuala conducere a tarii nu are habar de doctrinele economice, decide si actioneaza dupa cum o taie capul, dupa interesul zilei si al fortei sociale pe care o reprezinta. USD-istii lui Roman si UDMR-istii asteapta ordinele strainatatii pentru a le aplica în România, iar România se îndreapta irevocabil spre economia de piata tipica unei tari arabe sau africane. Cu alte cuvinte situatia de neocolonie a Occidentului. Economia libera de piata este astazi un nonsens în America si aiurea pentru ca cei care grabesc fara discernamânt reîntoarcerea la piata libera de tip Smith gresesc în asa masura încât starea lor mintala dovedeste un caz clinic. Ei vor ceva ce nu mai exista în Occident, ceva ce nici nu ar putea fi tolerat si care nu are puterea de a supravietui. Aceste orientari se transpun la noi în tara în domeniul privatizarii, politicii industriale, agrare si terminând cu acelea ale inflatiei si ale nivelului de trai. Este vorba de "reforma" româneasca!"

În ziarul "Jurnalul National" din 3.04.1997 profesorul universitar, Dr. Ioan Radu, parintele informatiei manageriale afirma: "Criza manageriala promoveaza în România o economie de Piata Obor. Recent a aparut o carte numita <> scrisa de trei mari economisti ai lumii, editata în 1995. Aceasta carte critica si prezinta greselile ce se fac într-un program de guvernare în tarile Europei Centrale si de Est. În aceasta carte se critica tocmai obiectivele principale ale programului Ciorbea. Doresc sa atrag acest semnal de alarma: Trei masuri forte - liberalizarea totala a preturilor, eliminarea subventiilor si atragerea cu orice pret a capitalului strain sunt eficiente doar în situatia în care piata interna este stabila si în al doilea rând managementul microeconomic este bine înregistrat. În caz contrar, spun cei trei specialisti, riscam sa cumparam produse fara alternativa. Alta problema: Cum se justifica cresterea preturilor din domeniul transportului? Nu a crescut calitatea serviciilor, nu au crescut nici lefurile salariatilor. Atunci unde sunt banii? Alta problema: Eu ca profesionist în management nu accept ideea domnului ministru al Telecomunicatiilor conform careia, daca în Occident cheltuielile pentru un abonat sunt de 2,8 dolari trebuie sa ajungem si noi la acest nivel. De ce?! Poate ca noi putem sa avem aceleasi servicii la un pret mai mic. Sau daca nu putem, explica! Dar asta nu este explicatie trebuie sa ajungem la acelasi pret cu ei! E ca si când ai spune: Asa vreau eu!"

În ziarul "Jurnalul National" din 16.05.1997 profesorul universitar, Dr. Paul Bran, rectorul ASE afirma: "La nivelul Guvernului nu se cunoaste suficient situatia din economie. FMI practica metoda asta, repet, si în alte zone. Este ca si când un om bolnav nu vrea sa se opereze, îl iei de pe strada si îl operezi cu forta. Nu stii daca scapa, dar operatia trebuia, dupa parerea ta facuta. Asa s-a procedat si cu noi: eu nu spun ca ne-au bagat într-un experiment ci hai sa o numim etuva."

În ziarul "Jurnalul National" din 11.06.1997 se afirma: "Dinu Patriciu nu crede în politicile FMI si ale Bancii Mondiale. Peste tot pe unde au fost aplicate, aceste politici au fost falimentare si au împiedicat dezvoltarea capitalului autohton. Ele nu sunt o solutie pentru România. Un program de guvernare bazat pe politicile impuse de aceste organisme internationale nu poate da rezultate în România. Potentialul tarii precum si masurile liberale ce pot fi luate pentru a stimula politica autohtona spre a deveni partenera a capitalului strain pot fi mult mai eficiente decât o astfel de abordare. România nu se poate descurca fara infuzia de capital strain dar se poate descurca fara semnalul dat de FMI si Banca Mondiala."

În ziarul "Jurnalul National" din 26.02.1997 profesorul universitar Ilie Badescu, presedintele Asociatiei Sociologilor din România afirma: "Guvernul Ciorbea va rezista atâta vreme cât se va mentine starea de confuzie. Unul dintre instrumentele cele mai eficiente de a guverna populatii aflate în situatii limita este sa le arunci în dezordine, în haos, în confuzie totala. Experienta terapiei de soc izvorâta tot dintr-o conceptie monetarista de reformare în Brazilia a facut un dezastru. Adica, noi sa fim tari, sa reusim sa controlam totul, noi facem reforma, voi acceptati-o! - este gândirea pe care o are la ora actuala Guvernul Ciorbea. Se lauda ca sunt implicati specialisti români iar pe de alta parte se lauda ca au facut conceptul de reforma cu specialisti straini. Sa spui ca "reforma noastra este ultima salvare a României" este inadmisibil. Este o conceptie soteriologica de tip parareligios înspaimântatoare. Asta este o gândire de tip apocaliptic. Cum adica?! Sa ma convingi tu pe mine ca tu, guvern, vii sa ma salvezi! Tu guvern si clasa politica vii sa ma salvezi pe mine, natiune, popor cu 2000 de ani de istorie?! Este o conceptie mesianica, de tip neoleninist, si foarte periculoasa."

În "Jurnalul National" din 22 aprilie 1997 Presedintele Comisiei de agricultura din Senat, Trita Fanita afirma ca: "Subarendarea pamântului de catre straini poate face iobagi din taranii români. Ei (strainii) pot arenda suprafete mari de teren pe care apoi îl pot subarenda taranilor, facând din acestia iobagi."

Este evident ca se urmareste ca prin conditiile aberante impuse de FMI, Banca Mondiala, Uniunea Europeana si NATO sa se creeze haos în aceasta tara! Ne întrebam de ce sunt acceptate aceste conditii de cei care au jurat ca vor apara interesele si integritatea României?

Ceea ce se urmareste sa se realizeze la ora actuala în România de catre miscarea Sionista prin oamenii politici cooptati în francmasonerie s-a realizat în anii trecuti în Grecia. La ora actuala, întreprinderile grecesti care au fost cumparate de investitori straini (manipulati de miscarea Sionista) sunt închise si Grecia a devenit piata de desfacere pentru produsele realizate în exteriorul tarii!

Niciun comentariu: