ATENTIE: PARTEA A DOUA LA RESTUL STIRILOR !

Aici veti gasi ce nu pot posta la blogspot din motive tehnice!
Si nelipsitul Youtube!

Obama e aici !

miercuri, 28 mai 2008

Dincolo de aparente...este ADEVARUL (5)

http://www.geocities.com/orgsecret2004/francmasoneria.html


ÎNVATAMÂNT

La ora actuala în Statele Unite învatamântul a fost atât de eficient degradat de miscarea Sionista, încât la aproape toate concursurile internationale studentii si elevii americani se califica pe ultimile locuri. Violenta în clase a atins culmi greu de imaginat. Profesorii sunt batuti de elevii nemultumiti, utilizarea stupefiantelor este în floare, iar profesorii beau alcool si fumeaza cot la cot cu elevii. În Franta elevii din clasele mici stiu sa scrie numai pe calculator urmarindu-se sa se formeze generatii de tineri care sa nu mai stie sa faca calcule (sa nu cunoasca tabla înmultirii), sa nu mai stie sa scrie. La ora actuala în România se constata o degradare din ce în ce mai evidenta a învatamântului, elevii beau alcool si fumeaza cot la cot cu profesorii, se drogheaza (dupa unele statistici 50% din elevi în anumite scoli si licee folosesc stupefiante), au loc batai violente care nu pot fi oprite de profesori pentru ca le este frica de "mafia" liceana, tinerii sunt preocupati în special de muzica satanica metalic-rock, adera la grupari satanice care fac magie neagra si apar din ce în ce mai multe cazuri de sinucideri în rândul elevilor care participa din inconstienta la ritualuri satanice.

Ne întrebam oare de ce politia si organele abilitate ale statului (care sunt controlate de francmasonerie) nu iau masuri pentru a opri raspândirea drogurilor si depistarea retelelor de tip mafiot din licee?

Ne întrebam oare de ce mass-media (care este controlata de francmasonerie) nu realizeaza o campanie concentrata de prezentare a pericolelor majore pe care le reprezinta drogurile, retelele de tip mafiot din licee si gruparile sataniste în rândul tinerilor din scoli si licee?

În Marea Britanie, tara în care exista peste 8500 de loji masonice, însumând peste 350000 de membri (multi dintre ei sunt infiltrati în guvern, politie, servicii secrete) a fost publicata o carte (cu concursul francmasoneriei) ce a stârnit imediat controverse fara precedent în rândul oamenilor, relateaza cotidianul "Daily Mail". Este vorba despre un asa-zis manual de "sexologie" care se ocupa strict de domeniu homosexualilor si lesbienelor, manual destinat scolarilor de peste 5 ani! Si mai socant este faptul ca acest manual destinat scolarilor între 5 si 16 ani este prevazut si cu imagini edificatoare, pentru mai buna întelegere a ceea ce reprezinta fenomenul de homosexualitate!

În Statele Unite, de asemenea, copiii din clasa I au în manuale imagini si informatii despre homosexuali, fiind obisnuiti cu ideea ca este absolut firesc sa ai doi tatici sau doua mamici!

Datorita faptului ca guvernele Statelor Unite si ale Marii Britanii sunt în totalitate controlate de miscarea Sionista, datorita faptului ca Uniunea Europeana este un produs al aceleiasi miscari Sioniste si datorita faptului ca una din conditiile acceptarii României în Uniunea Europeana este sa se legifereze homosexualitatea la noi în tara, este evident ca aceasta organizatie oculta, care este miscarea Sionista promoveaza într-un mod diabolic homosexualitatea si urmareste sa realizeze si în învatamântul din România ceea ce se petrece la ora actuala în Statele Unite, Anglia, Franta si alte tari ale lumii.

CULTURAL - ARTISTIC

Miscarea Sionista internationala urmareste prin orice mijloace distrugerea traditiilor cultural-nationale si a identitatii nationale de neam. Modifica traditia poporului respectiv si ierarhia valorilor.

Finanteaza, promoveaza si sustine muzica, pictura, sculptura satanica, generând astfel în oameni rezonante malefice, demoniace. Miscarea Sionista prin reprezentantii sai masoni masluieste istoria si dovezile lingvistice, îndoctrineaza tineretul în spirit luciferic, folosind pentru aceasta în special muzica satanica de tip metalic rock.

IDEOLOGIE - FILOZOFIE

Baza ideologica a miscarii Sioniste este urmatoarea:

"Studiul zilnic al Talmudului la evrei începea de la zece ani pentru a se sfârsi odata cu viata." (A. Dormesteter, L. cit. pag. 393)

"Cei ce se magulesc ca prin ajutorul Bibliei vor cunoaste religia noastra sunt într-o desavârsita ignoranta... Cartile talmudice sunt acelea dupa care se organizeaza viata religioasa a evreului, de la prima respiratie pâna la ultimul suspin." (Singer, citat de Mislin în Les Saints Lieux, T.III pag.549 si de A. Soubin în Le Talmud, pag.5)

Iata ce afirma acum despre Talmud un alt evreu, haham convertit la crestinism: "Talmudul este codul complet, civil si religios al Sinagogii... El este codul care reglementeaza, pâna în momentul actual comportamentul evreilor" si pentru care ei au un respect religios, ce merge pâna la fanatism. (Drach, L. cit. T.I., pag.164 - vezi Mousseaux, Le juif, c.IV, pag.87)

Talmudul harazeste numai evreilor întreg pamântul cu toate bunurile din lume: "Dumnezeu a masurat pamântul si a dat evreilor pe goimi (adica pe cei care nu sunt evrei) cu tot ceea ce ei poseda." (Talmud Babli, Tratatul Baba - Kamuna, F.32, c.2 - vezi Rohling, L. cit. pag.63 - cuvântul goi (la plural: goimi) este echivalent cu ghiaur al mahomedanilor si reprezinta un apelativ de ura si despret.)

"Dumnezeu a dat evreilor putere asupra averii si vietii tuturor popoarelor." (Albo, Sepher. i.k., f.3 - c.25 - Jakuth - Chimeoni, Ad - Tab, f.83 - c.3, n.563 - Rohling, L. cit., pag.63)

"Israel este ca stapâna casei careia barbatul îi aduce bani. Într-adevar, fara sa îndure greutatea muncii el trebuie sa primeasca bani de la toate popoarele lumii." (Talmud Babli - Traité Pes., f.119 si Traité Souhérdin, f.110 - Rohling, L. cit., pag.55)

În consecinta Talmudul da evreilor dreptul de a fura de la goimi (crestinii):

"Este permis sa despui un goi". (crestin) (Talmud Babli - Tratatul Baba - Metzia, f.3 - c.2, Rohling, pag.64)

Dupa Maimonide, perceptul biblic: "Sa nu furi" semnifica "sa nu furi pe nici un om, adica pe nici un evreu" (Maimonade, Sepher, miz, f.105 - c.2 - vezi Rohling, L cit., pag.64), goimii nefiind oameni. De altfel, când un evreu fura pe un goi el nu face decât sa-si reia avutul sau.

Dupa Talmud, "proprietatea unui ne-evreu e ca un lucru parasit, ca un desert, ca nisipul marii; adevaratul proprietar legitim este primul evreu care pune mâna pe ea." (Pfefferoku (rabin convertit) Talmud Babli - Tratatul Baba Batra Dissert, psiholog., pag.11 - vezi Rupert, L. cit. pag. 19 si Baba Metzia, f.114 (edit. Amsterd 1645) citat de G. de Mousseaux - Le Juif, pag.127,128)

Dupa rabinul Solomon Iarchi sau Rachi "averile goimilor sunt ca niste lucruri fara stapân si apartin primului evreu care pune mâna pe ele". (Rupert, L. cit., pag.19)

De asemenea Talmudul interzice evreului sa dea înapoi goi-ului un lucru pe care acesta l-a pierdut.

"Este oprit sa dai goi-ului un lucru pe care acesta l-a pierdut... Cel ce da unui goi obiectul pierdut, nu va gasi iertare înaintea lui Dumnezeu." (Talmud Babli, Traité Souhérdin, f.76 - c.2 si Tratatul Baba Komuna, f.113 - c.2 - Rohling, L. cit., pag.67).

- Talmud, rugaciunea de dimineata: O, Doamne, dezradacineaza, surpa, darâma si nimiceste pe toti neevreii.

- Abarbanei Ad, Isaia V: Numai iudeii înseamna ceva în lumea aceasta, ei sunt asemanatori cu grâul; goimii (dobitoacele crestine) sunt pleava.

- Scheftal Horviz: Sufletul fiecarui iudeu în parte are valoare mai mare înaintea lui Dumnezeu decât sufletul unui întreg popor crestin.

- Abadath Lepkodes (Pasosa Cheleg chajiuchud V, 11b): Fiecare barbat iudeu este fiu de rege, iar celelalte neamuri sunt sclave.

- Rabi Scheftel (sefatul): Iudeilor li se cuvine numele de om, dar cei nelegiuiti cum sunt crestinii idolatri îsi atrag originea de la spiritul spurcat si se numesc porci iar sotiile lor vite încaltate.

- Abarbanel (Benachoth 25b): Poporul ales este demn de viata eterna. Celelalte neamuri sunt identice magarilor. Casele goimilor (dobitoacelor crestine) sunt niste grajduri de vite.

- Maimonides zis Vulturul Sinagogii (Grittin 57): Poruncit este catre datorii lui Israel si eretici cum este Iisus Nazarineanul si urmasii lui sa fie omorâti si zvârliti în vâltoarea osândei vesnice.

- Rabbi Salman: Celui mai blând dintre serpi scoate-i ochii, pe cel mai bun dintre crestini ucide-l.

RELIGIA

Reprezentantii miscarii Sioniste genereaza conflicte între diferite religii, sustin financiar diferite secte religioase. Se infiltreaza în religia crestina pentru coruperea preotilor, îi trimit la studii în strainatate pe banii francmasoneriei, îi coopteaza în francmasonerie determinând astfel tacerea totala (explicabila doar în felul acesta) a Bisericii Ortodoxe fata de actiunile criminale ale miscarii sioniste si ale francmasoneriei. În ziarul "Evenimentul zilei" din 1.07.1997 se afirma: "o carte împotriva francmasoneriei declanseaza un scandal de proportii la Cluj. Autorul cartii "Strategia diabolica a fortelor oculte pentru instaurarea noii ordini mondiale" se numeste Nicolae Trofin, are 27 de ani si este proaspat absolvent, cu nota 10, al Facultatii de Teologie din Cluj. Aceasta carte a declansat un adevarat scandal, înca înainte de lansarea oficiala a cartii. Nicolae Trofin a declarat ca este prima lucrare de acest gen publicata de un reprezentant al Bisericii Ortodoxe, dupa lucrarea mitropolitului Ardealului Nicolae Balan din anul 1937. Nicolae Trofin afirma ca din cauza acestei carti a fost batut în luna octombrie 1996 în plina strada si ca înainte cu trei saptamâni de lansarea cartii a fost convocat la sediul SRI Cluj, unde a fost amenintat si i s-a spus ca în Germania ar fi fost arestat pentru atitudine revizionista si antisemita. "Am fost anchetat de mai multe ori dar am refuzat sa dau o declaratie. Apoi am fost la Arhiepiscopul Bartolomeu Anania care mi-a spus: "Da' cine esti tu sa scrii asa ceva? Cine te crezi? Te crezi scriitor?". Nicolae Trofin considera ca Bartolomeu Anania merge pe linia francmasonica, în predicile lui fiind lesne intuit acest lucru.

-SFARSIT-

Un comentariu:

Ionut spunea...

si marmota invelea ciocolata in stanio.....