ATENTIE: PARTEA A DOUA LA RESTUL STIRILOR !

Aici veti gasi ce nu pot posta la blogspot din motive tehnice!
Si nelipsitul Youtube!

Obama e aici !

marți, 13 mai 2008

JP Morgan Chase admite ca a primit un cadou de miliarde de la FED

nationaleconomist.com 12mai2008

Controversatul tirg orchestrat de Rezervele Federale prin care a impins Bear Stearns in miinile JP Morgan Chase la punctul critic al crizei sub-prime va aduce cistiguri de miliarde pentru JP Morgan Chase.Acest Tirg va aduce imediat inca un cistig de un sfert de miliard pentru JP Morgan Chase, a admis presedintele si seful executiv Jamie Dimon.
Proiectatul cistig de un miliard reprezinta aportul de capital adus de Bear Stearns, compensatoriu pentru cele 9 miliarde de pierderi care, reprezinta destul de bine vinzarile bancii de investitie!
Pe termen lung, dupa pierderile imediat urmatoare, Dimon a mai spus ca Banca Bears va genera intre 800 mil.si 1.3 miliarde usd cistig pentru JP Morgan Chase.
Dar cu ajutorul FED care a acordat o linie de credit pentru JPP Morgan Chase de 30 miliarde usd pentru aceasta preluare, pe termen scurt deja se configureaza primul cistig de un miliard, iar pe termen lung acest miliard va deveni cistig anual.

Un comentariu:

Porecla spunea...

JP Morgan Chase apartine dinastiei Rothchilds. Rezervele Federale, mai putin cunoscute ca Banca Centrala a Statelor Unite, tranzactioneaza nu numai cu banii publici=taxele si impozitele poporului american, dar mai au si alte (?) surse de venituri......par example JP Morgan Chase infiintata cu citeva sute de ani inaintea FED, e actionar majoritar!!! ..... :)